Γενικές ταξιδιωτικές υπηρεσίες

 

 

 

 

♦ Είστε ενθουσιώδεις;
♦ Επιλέγετε μόνοι σας τους προορισμούς σας;
♦ Επιθυμείτε να θαυμάσετε την κληρονομιά τοπικών πολιτισμών και να αναζητήσετε νέους τρόπους ζωής;
♦ Θέλετε να οργανώσετε μόνοι σας το δικό σας ταξίδι ή σαββατοκύριακο;
♦ Οργανώνετε μια εκδήλωση;

Σήμερα, που δεδομένα στον τουρισμό και στη διοργάνωση εκδηλώσεων έχουν μεταβληθεί δραστικά τόσο λόγω της κρίσης, της τεχνολογίας του διαδικτύου, των κοινωνικών δικτύων, όσο και της επιλογής συγκεκριμένων προορισμών και δραστηριοτήτων (εναλλακτικός, ιατρικός τουρισμός κλπ.), η Firstevent παραμένει συμμαχός σας στην άρτια οργάνωση του δικού σας, προσωπικού, ταξιδιού, διακοπών ή εκδηλώσεων.

Η πληροφόρησή σας μέσω διαδικτύου διευκολύνει τον ατομικό, από τον καθένα μας, σχεδιασμό και οργάνωση ενός mini πακέτου διακοπών, ενός υπέροχου ταξιδιού ή μιας μικρής εκδήλωσης.
Ναι, μπορείτε πλέον, να κάνετε μόνοι τις κρατήσεις σας και να διοργανώνετε ταξίδια είτε μόνοι, ή με τους φίλους σας, είτε με συνεργάτες και συναδέλφους σας.

Ωστόσο, μολονότι ορισμένες φορές νομίζετε ότι θα "πετύχετε" καλύτερες τιμές ....
... γνωρίζετε τι θα συναντήσετε εκεί που θά μετεβείτε;
... γνωρίζετε τις παροχές που σας προσφέρουν;
... γνωρίζετε τι θα έκανε το ταξίδι σας ασφαλέστερο;
... γνωρίζετε αν, πράγματι, το συνολικό κόστος του ταξιδιού σας ή της εκδήλωσής σας θα είναι, εν τέλει, μικρότερο;
... γνωριζετε πώς θα στελεχώσετε επαγγελματικά και πώς θα υποστηρίξετε την εκδήλωσή σας ή το event σας;

Πολλές φορές οι αξιολογήσεις τρίτων για ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, εστιατόρια, συνεδριακά κέντρα κλπ. δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, εκτός βέβαια, κι αν έχουν γίνει από επαγγεματίες που ασχολούνται με τον τουρισμό ή τη διοργάνωση εκδηλώσεων. Επίσης, οι απόψεις και οι γνώμες των ταξιδιωτών ή των συμμετεχόντων έχουν πάντα μια "πιο υποκειμενική" προσέγγιση.

Η εμπιστοσύνη σας στις προτάσεις των επαγγελματιών του τουρισμού και των εκδηλώσεων, θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε καλύτερα το ταξίδι σας, την εκδρομή σας ή το event που σχεδιάζετε.

Για όλους εσάς που είτε σκοπεύετε να ταξιδέψετε μόνοι ή σε μια μικρή ομάδα ταξιδιωτών, είτε να οργανώσετε μια εκδήλωσή σας, η Firstevent παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις.  

Συζητήστε μαζί μας τις ανάγκες σας και θα σας προτείνουμε μια μεγάλη γκάμα εναλλακτικών, σχετικών με:
♦ αεροπορικά εισιτήρια,
♦ ξενοδοχεία και Resort & Spa Centers
♦ εστιατόρια, όπου θα δειπνήσετε
♦ ξεναγούς
♦ εκμισθώσεις αυτοκινήτων
♦ κρουαζιέρες & yachting
♦ εκδηλώσεις, συνέδρια, φεστιβάλ, αγώνες ή παραστάσεις που θα παρακολουθήσετε
♦ Γραμματειακή & τεχνική υποστήριξη και στελέχωση εκδηλώσεων,
ή ό,τι άλλο χρειάζεστε προκειμένου να οργανώσετε το δικό σας ταξίδι στα δικά σας μέτρα, βάσει των δικών σας προτεραιοτήτων και επιθυμιών.

Φροντίζουμε για όλες σας τις κρατήσεις, ώστε να κάνουμε το ταξίδι σας πιο ανέμελο, τον ελεύθερο χρόνο σας μεγαλύτερο και τη ζωή σας πιο άνετη.
Είμαστε κοντά σας για να σας προτείνουμε ιδέες, προορισμούς, στοιχεία που αφορούν την ασφάλειά σας, αλλά και την ασφάλισή σας, και πολλές ακόμα συμβουλές.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

περισσοτερα...