Ξέρετε πότε να λέγει ο καθείς «εγώ»; Όταν αγωνιστεί μόνος του και φκιάσει ή χαλάσει, να λέγει «εγώ». Όταν όμως αγωνίζονται πολλοί και φκιάνουν, τότε να λέμε «ΕΜΕΙΣ». Είμαστε στο «ΕΜΕΙΣ» κι όχι στο «εγώ».(Μακρυγιάννης, Απομνημονεύματα)

ΟΜΑΔΑ

Η FIRSTEVENT αποτελείται από έμπειρα στελέχη, αποφοίτους πανεπιστημιακών σχολών της Ελλάδας και του εξωτερικού. Επενδύοντας στη δυναμική των στελεχών της, και σε συνεργασία με υπεύθυνους και καταρτισμένους συνεργάτες, παρέχει νέες ιδέες και ολοκληρωμένες λύσεις στην οργάνωση, το συντονισμό και την υλοποίηση των εκδηλώσεων και των ταξιδιών σας. Η εσωτερική μας οργάνωση, δομημένη σε λειτουργικά τμήματα (σχεδιασμού, ανάπτυξης και διαχείρισης έργων, marketing και δημοσίων σχέσεων, νομικής υπηρεσίας, λογιστηρίου και εσωτερικού ελέγχου), είναι η εγγύηση για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και την επιτυχή έκβαση των έργων που αναλαμβάνουμε.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΓΟΣ Ο Κωνσταντίνος Λαγός αποφοίτησε από τη Λεόντειο Πατησίων το έτος 1990.Διαχειριστής/Ιδρυτής Εταιρείας Τεχνικός Ασφαλείας Κατόπιν, σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις και Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού στο Ηνωμένο Βασίλειο (University of Hertfordshire) και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές (ΜΑ) στο City University of London στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων. Επέστρεψε στην Ελλάδα και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία. Εν συνεχεία, απασχολήθηκε επί μια σχεδόν δεκαετία σε τμήματα Σχεδιασμού και Διαχείρισης Έργων τουριστικών επιχειρήσεων με εξειδίκευση στη διοργάνωση συνεδρίων και εταιρικών εκδηλώσεων. Το έτος 2005 ίδρυσε την εταιρεία FIRSTEVENT. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια λογισμικού ταξιδιωτικών γραφείων και τουριστικών επιχειρήσεων και έχει εκπαιδευτεί ως τεχνικός ασφαλείας επιχειρήσεων. Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.

ΣΤΕΛΛΑ ΛΑΓΟΥ H Στέλλα Λαγού αποφοίτησε από το Αρσάκειο Θηλέων Ψυχικού το έτος 1994. Εταίρος, Υπεύθυνη Marketing & Δημοσίων Σχέσεων, Project Manager Εν συνεχεία, σπούδασε Marketing στο University of La Verne Athens Campus και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές (ΜΑ) στο Ηνωμένο Βασίλειο (University of North London) στον τομέα της Απασχόλησης και Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού. Εργάστηκε σε τμήματα Marketing, Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού και Δημοσίων Σχέσεων πολυεθνικών επιχειρήσεων και απασχολείται, από το έτος 2011, στη FIRSTEVENT ως Project Manager F.I.T. και εσωτερικού. Επιπροσθέτως, από τον Οκτώβριο 2013 ανέλαβε υπό την ευθύνη της και το τμήμα Marketing και Δημοσίων Σχέσεων της FIRSTEVENT. Έχει παρακολουθήσει επαγγελματικά σεμινάρια σε Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού και ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.