• 26/12/2014 - 4/1/2015
  • ΙΡΑΝ
  • GROUP
ΠΕΡΣΙΑ

ΠΕΡΣΙΑ

Περσία· μια απέραντη, συναρπαστική χώρα με άγρια ομορφιά, που είδε το πέρασμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Τζένγκις Χαν, του Ταμερλάνου. Η δόξα της Περσέπολης, τα εξαίσια τζαμιά του Ισφαχάν με τους τυρκουάζ τρούλους, οι φημισμένες πόλεις της ερήμου ...
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

1. ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΠΕΡΣΙΑ

2. ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Αεροπορικές μετακινήσεις (Οικονομική Θέση) και εσωτερικές οδικές μεταφορές.

3. ΔΙΑΜΟΝΗ: Ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων, σύμφωνα με την τοπική κατηγοριοποίηση και διαβάθμιση.

4. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:
1η ΗΜΕΡΑ
♦  Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Αθήνας/ Θεσσαλονίκης και πτήση για την Tεχεράνη, όπου θα φτάσουμε αργά το βράδυ.
♦ Διανυκτέρευση.
2η ΗΜΕΡΑ
♦ Αν και η Τεχεράνη δεν είναι μια όμορφη πόλη, έχει να επιδείξει κορυφαία μουσεία, τα οποία και θα επισκεφθούμε: το Αρχαιολογικό μουσείο, που έχει εξαιρετικά εκθέματα. Ιδιαίτερο από κάθε άποψη, τόσο για το περιεχόμενο όσο και για την αρχιτεκτονική του, είναι και το Μουσείο Γυαλιών και Κεραμικών. Τα περισσότερα από τα εκθέματα είναι μοναδικά δείγματα αυθεντικής Περσικής κεραμικής, που ενσωματώνουν επιρροές από την Ανατολή όσο και από τη Δύση. Επίσης θα δούμε και τους θησαυρούς που φυλάσσονται στη Τράπεζα Μελάτ και περιλαμβάνουν  τη συλλογή με τα περίφημα κοσμήματα της αυτοκρατορικής οικογένειας και το Θρόνο του Παγωνιού. (Aνάλογα με την ημέρα γίνεται επίσκεψη στο παλάτι Golestan, ή στο παλάτι Niavaran).
♦ Απόγευμα ελεύθερο.
♦ Διανυκτέρευση.
3η ΗΜΕΡΑ
♦ Πρωινή αναχώρηση για το μαγικό Ισφαχάν. Στη διαδρομή μας θα κάνουμε μια στάση στο Kasan, μια κλασική περσική πόλη με τεμένη, μεντρεσέδες και τον τάφο του βασιλιά Abbas I. Ακολουθεί το χωριό Abyaneh, από τα ωραιότερα της χώρας, με χαρακτηριστικά σπίτια που έχουν ένα ιδιαίτερο κοκκινωπό χρώμα.
♦ Συνεχίζουμε για το Ισφαχάν, μια από τις ωραιότερες πόλεις του Ισλαμικού κόσμου.
♦ Διανυκτέρευση.
4η ΗΜΕΡΑ
♦ Πρωινή ξενάγηση του υπέροχου Ισφαχάν: θα δούμε την διάσημη Πλατεία Naqsh-e-Jahan και τα τεμένη Lotfollah και Ιmam. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος για βόλτα, ή για ψώνια στο πλούσιο παζάρι της πόλης, που έχει απίστευτη ποικιλία κοσμημάτων και έργων τέχνης από όλη τη Μέση Ανατολή.
♦ Διανυκτέρευση.
5η ΗΜΕΡΑ
♦ Πρωινή επίσκεψη στους δαιδαλώδεις διαδρόμους και τα αμέτρητα δωμάτια του εξαώροφου Παλατιού Ali Ghapu και στο Παλάτι των 40 κιόνων με την περίτεχνη διακόσμηση και την έκθεση από κοσμήματα, όπλα και πανάρχαια Κοράνια μοναδικής αξίας. Θα θαυμάσουμε τις μεσαιωνικές γέφυρες στον ποταμό Zayande Rud που ακόμη χρησιμοποιούνται από τα καραβάνια για την μεταφορά εμπορευμάτων. Επίσκεψη στο παλάτι Hasht-Behesht, στον Αρμενικό καθεδρικό ναό Vank και στο τέμενος της Παρασκευής.
♦ Απόγευμα ελεύθερο για βόλτες, ή τσάι σε ένα από τα παραδοσιακά καφενεία της μεσαιωνικής πόλης.
♦ Διανυκτέρευση.
6η ΗΜΕΡΑ
♦ Αναχώρηση για το Yazd (περίπου 320 χλμ) στο κεντρικό Ιράν, πανάρχαια πόλη και κέντρο του Ζωροαστρισμού. Άφιξη και ξενάγηση της πόλης: θα επισκεφτούμε τον Πύργο της Σιωπής, το μουσείο νερού, την πλατεία Amir Chakhmaq και το παζάρι, το τέμενος της Παρασκευής, το Ζωροαστρικό ναό Ateshkande με την άσβεστη φλόγα και την φυλακή που λέγεται ότι κατασκεύασε ο Μέγας Αλέξανδρος.
♦ Διανυκτέρευση.
7η ΗΜΕΡΑ
♦ Πρωινή αναχώρηση για το Σιράζ (περίπου 420 χλμ). Καθ’οδόν θα επισκεφτούμε τις Πασαργάδες, πρωτεύουσα του Κύρου, που το πιο ενδιαφέρον μνημείο είναι ο τάφος του βασιλιά. Διαδρομή μέσα από τις στέπες του Περσικού Οροπεδίου με ξεχασμένα χωριά, που ο τρόπος ζωής δεν έχει αλλάξει εδώ και αιώνες Άφιξη στο Σιράζ, μια από τις ωραιότερες περσικές πόλεις, στα νότια της χώρας.
♦ Διανυκτέρευση.
8η ΗΜΕΡΑ
♦ Πρωινή αναχώρηση για τη μοναδική Περσέπολη (55 χλμ), έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους του πλανήτη. Μεταξύ των άλλων θα δούμε την Πύλη και το παλάτι του Ξέρξη, τα παλάτια του Δαρείου και του Αρταξέρξη, το παλάτι των 100 κιόνων. Θα επισκεφθούμε επίσης τον αρχαιολογικό χώρο του Naks-e-Rustam με τους τάφους των Περσών βασιλέων.
♦ Επιστροφή στο Σιράζ.
♦ Διανυκτέρευση.
9η ΗΜΕΡΑ
♦ Στην πρωινή μας βόλτα, θα δούμε εξωτερικά το εντυπωσιακό Μαυσωλείο Shah Cheragh. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στον τάφο του Σααντί, μεγάλου Πέρση ποιητή του 13ου αιώνα και του Χαφέζ, λυρικού ποιητή και μυστικιστή που έζησε την εποχή των Μογγόλων ηγεμόνων, καθώς και του παζαριού Vakil. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος για τις τελευταίες βόλτες και αγορές στην Περσία.
♦ Διανυκτέρευση.
10η ΗΜΕΡΑ
♦ Πολύ νωρίς το πρωί μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα/Θεσσαλονίκη.
♦ Άφιξη νωρίς το απόγευμα.

5. ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΚΕΤΟΥ:
♦ Κόστος συμμετοχής κατ’άτομο σε δίκλινο από Αθήνα:  € 1.380,00 (+ Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων €290)
♦ Κόστος συμμετοχής κατ’άτομο σε δίκλινο από Θεσσαλονίκη: € 1.380 (+ Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων €270)
♦ Διαφορά μονόκλινου: € 270,00.

6. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΔηλώσεις συμμετοχής με προκαταβολή 50% και εξόφληση 12 ημέρες πριν την αναχώρηση της αποστολής. Για να είναι έγκαιρη και έγκυρη οποιαδήποτε συμμετοχή η κράτηση θέσεως, πρέπει να συνοδεύεται από την ανάλογη προκαταβολή.

Ελάχιστη συμμετοχή για την πραγματοποίηση της οργανωμένης αποστολής: 15 άτομα
Συμμετοχές 10-14 άτομα: επιβάρυνση + € 80,00

Η διαφορά μονοκλίνου παραμένει η ίδια

7. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Aεροπορικά εισιτήρια
• Oδικές μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα
• Ξενοδοχεία  4* & 5*
• Hμιδιατροφή (8 πρωινά & 8 δείπνα)
• Eίσοδοι μουσείων - μνημείων σύμφωνα με το πρόγραμμα
• Συνοδός/Aρχηγός από την Ελλάδα
• Τοπικός επίσημος ξεναγός
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης
• Αχθοφορικά 1 αποσκευής κατ’άτομο (στα ξενοδοχεία που διαθέτουν αυτήν τη υπηρεσία)
• Έντυπο Υλικό
• Φ.Π.A.
• Βίζα Ιράν

8. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Φόροι αεροδρομίων
• Φιλοδωρήματα οδηγών & ξεναγών
• Προσωπικά έξοδα, ποτά, τηλεφωνήματα κλπ
• Οτιδήποτε προαιρετικό.

9. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
• Παρακαλούμε ελέγξτε τα ταξιδιωτικά έγγραφά σας και την εγκυρότητά τους για τη συμμετοχή σας στη συγκεκριμένη οργανωμένη αποστολή. 
• Παρακαλούμε όπως ελέγξετε το δελτίο ταυτότητάς σας ή το διαβατήριο σας για την ορθή αποστολή των στοιχείων σας στη FIRSTEVENT.
• Οι αναγραφόμενες τιμές είναι πιθανόν να διαφοροποιηθούν σε περίπτωση αλλαγής ναύλων, ή ανατίμησης του ξένου συναλλάγματος. Οι αλλαγές αυτές ποικίλουν από ταξίδι σε ταξίδι, γιατί οι επί τόπου πληρωμές γίνονται σε διαφορετικά νομίσματα. Η οποιαδήποτε αλλαγή στην τιμή δεν αποτελεί λόγο ακύρωσης του ταξιδιού.
• Για να είναι έγκυρη μία κράτηση πρέπει να συνοδεύεται από την ανάλογη προκαταβολή. Κρατήσεις χωρίς προκαταβολή θεωρούνται άκυρες και δεν λαμβάνονται υπ’ όψη.
• Οι αεροπορικές εταιρείες μπορούν να αυξήσουν τις τιμές των ναύλων, των φόρων αεροδρομίων και των επίναυλων καυσίμων. Τέτοιες αυξήσεις μπορούν να ανακοινωθούν μέχρι και μία εβδομάδα πριν την αναχώρηση. Η οποιαδήποτε αλλαγή στην τιμή δεν είναι λόγος ακύρωσης του ταξιδιού. Παρακαλούμε επιβεβαιώνετε την τελική τιμή με την εξόφληση του ταξιδιού σας.

10. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ: Περισσότερες Πληροφορίες:WHO


 Οι ανωτέρω πληροφορίες και ειδικοί όροι παρέχονται σύμφωνα με το Π.Δ. 339/1996 (ΦΕΚ Α΄/225/1996), όπως ισχύει. Δυνατότητα συμμετοχής στο παρόν ταξίδι έχετε εφόσον δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή σε αυτό, καταβάλλετε την αντίστοιχη προκαταβολή που αφορά σε αυτό και λάβετε το σχετικό παραστατικό ή απόδειξη είσπραξης από τη FIRSTEVENT. Η πληρωμή της προκαταβολής (ή ολόκληρου του ποσού) γίνεται τοις μετρητοίς, μέσω πιστωτικής κάρτας ή με έμβασμα προς τη FIRSTEVENT. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε όπως αποστείλετε αντίγραφο του εμβάσματος, μαζί με τα στοιχεία των ταξιδιωτών και το ταξίδι συμμετοχής τους, στα γραφεία μας. Με την λήψη του σχετικού στοιχείου (παραστατικό ή απόδειξη) συμμετοχής συνομολογείτε και αποδέχεστε ρητώς τους «ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ & ΣΥΝΕΔΡΙΟ», καθώς και τις παρούσες «Πληροφορίες & Ειδικούς Όρους», τα οποία έχετε μελετήσει προσεκτικά, προ της δηλώσεως συμμετοχής σας. Εάν εκπροσωπείτε την οικογένεια ή/και την ομάδα σας, έχετε την υποχρέωση να ενημερώσετε όλους τους εκπροσωπούμενους από εσάς συνταξιδιώτες σας για τις παρούσες «Πληροφορίες και Ειδικούς Όρους», καθώς και τους Γενικούς Όρους συμμετοχής.


Ημερομηνία δημοσίευσης & τελευταίας ενημέρωσης:  24 Νοεμβρίου 2014


Βαθμός Δυσκολίας: ΙΙ

Περσία... μια απέραντη, συναρπαστική χώρα με άγρια ομορφιά, που είδε το πέρασμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Τζένγκις Χαν, του Ταμερλάνου. Η δόξα της Περσέπολης, τα εξαίσια τζαμιά του Ισφαχάν με τους τυρκουάζ τρούλους, οι φημισμένες πόλεις της ερήμου, όπου υφαίνονται τα ωραιότερα χαλιά του κόσμου, τα σκεπαστά, μεσαιωνικά παζάρια, τα ιερα, ισλαμικά προσκυνήματα, τα χωριά με τη βιβλική ατμόσφαιρα, όλα περιμένουν τον ταξιδιώτη, που ξέρει να εκτιμά το αιώνιο και το αυθεντικό.

Στις ρίζες της ελληνικής μυθολογίας, με τον Πέρση να εκπολιτίζει τη χώρα της Περσίας, να τής χαρίζει το όνομα του και να γίνεται ιδρυτής της δυναστείας των Αχαιμενιδών, βρίσκεται η αρχή της ιδιότυπης σχέσης των Ελλήνων με τους Πέρσες που σφράγισε μια πολύ μεγάλη και πολύ σημαντική χρονική περίοδο της αρχαιότητας. Στον πόλεμο αλλά και στην ειρήνη, μέσα από αλλεπάλληλες συγκρούσεις και νίκες της μιας ή της άλλης πλευράς, που έκριναν την τύχη της Ελλάδας αλλά και του πολιτισμού ολόκληρης της Ευρώπης, οι Πέρσες ήταν συνεχώς παρόντες στα πράγματα της πατρίδας μας, εκμεταλλευόμενοι τις διχόνοιες ανάμεσα στις αιώνια αντίπαλες πόλεις της Αθήνας και της Σπάρτης.

Όλες οι εποχές του χρόνου είναι κατάλληλες για μια επίσκεψη στην Περσία, μια που οι μέσες θερμοκρασίες που έχουν καταγραφεί κυμαίνονται μεταξύ 15 και 30 βαθμών Κελσίου. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί, πως σε μια έκταση τόσο μεγάλη που απλώνεται από την Κασπία ως τον Περσικό κόλπο, το κλίμα δεν είναι ομοιόμορφο. Αντιθέτως, υπάρχουν εντελώς διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες από περιοχή σε περιοχή. Τα σημεία που θα επισκεφτούμε όμως, έχουν κλίμα ξηρό με ανεκτές θερμοκρασίες και ελάχιστες βροχές. Ο χειμώνας είναι πάντα κρύος στην Τεχεράνη, αλλά ήπιος νοτιότερα. Το καλοκαίρι είναι μεν ζεστό, αλλά δεν υπάρχει υγρασία κάτι που κάνει το ταξίδι ευκολότερο και πιο άνετο.

Το Οδοιπορικό μας στη Περσία βασίζεται σε ένα μεστό και ουσιαστικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει τα σημαντικότερα αξιοθέατα της χώρας και απευθύνεται σε ταξιδιώτες που θέλουν να αφιερώσουν περιορισμένο χρόνο και να απολαύσουν τις  πιο ουσιώδεις πτυχές της περσικής ιστορίας και κουλτούρας.

 


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ
& ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ
...

• ... αρχαιολογικούς χώρους, κάποιοι από τους οποίους απαιτούν πεζοπορία μέσα σε ερείπια
• ... κάποιες οδικές διαδρομές είναι μεγάλες και δεν υπάρχει ανάλογη υποδομή για πολλές στάσεις καθοδόν
• ... πολλά σημαντικά μνημεία, κυρίως Ισλαμικής αρχιτεκτονικής. Για την είσοδο στα τεμένη συχνά απαιτείται να βγάζουμε τα υποδήματά μας. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων μας, προτείνουμε να έχετε πάντα μαζί σας, ποδονάρια ή αμοιβό ζευγάρι κάλτσες, σε περίπτωση που χρειαστεί.
• ... η νυκτερινή ζωή είναι σχεδόν ανύπαρκτη και τα έθιμα, ιδιαίτερα αυστηρά
• ... τα ξενοδοχεία είναι πολύ καλά, σύμφωνα πάντα με τα δεδομένα της χώρας. Το φαγητό βασίζεται κυρίως σε κεμπάμπ, ρύζι και σούπες. Η περσική κουζίνα δεν είναι καυτερή, τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά χρησμοποιούνται με μέτρο.
Υπάρχει αυστηρός ενδυματολογικός κώδικας καθώς και κώδικας συμπεριφοράς. Οι επισκέπτες πρέπει να είναι ντυμένοι συντηρητικά και οι γυναίκες πρέπει να έχουν καλυμμένο το σώμα και το κεφάλι τους.
• ... το αλκοόλ απαγορεύεται αυστηρά καθώς και η είσοδος ή παράνομη κατανάλωση κάθε είδους αλκοολούχου στη χώρα. Επιβάλλονται κυρώσεις και χρηματικά πρόστιμα.
... τα διαβατήρια δεν πρέπει να έχουν σφραγίδες και καμια άλλη ένδειξη επίσκεψης στο Ισραήλ.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση και λεπτομερή ενημέρωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το γραφείο μας στο τηλ. 210 8228950 (κα. Σκεύη Νικολάκη)

Ημερομηνία δημοσίευσης & τελευταίας ενημέρωσης:  24 Νοεμβρίου 2014

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ (ΚΕΫΛΑΝΗ) ΑΙΘΙΟΠΙΑ & ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟY ΟΜΟ »
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prev Next
7η Επιστημονική Ημερίδα Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα

7η Επιστημονική Ημερίδα Σύγχρονα Παιδιατ…

Κατεβάστε το πρόγραμμα της 7ης Επιστημονικής Ημερίδας "Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα" , Σάββατο 31 Μαρτίου 2018, Αίγλη.

EAP 2017 Congress and MasterCourse

EAP 2017 Congress and MasterCourse

Η FirstEvent σας προσκαλεί στο EAP CONGRESS 2017, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 12 και 15 Οκτωβρίου 2017 στην Ljubliana της Σλοβενίας.

17ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

17ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

Υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

The 3rd International Neonatology Association Conference

The 3rd International Neonatology Associ…

Η FirstEvent σας προσκαλεί στο The 3rd International Neonatology Association Conference που θα λάβει χώρα μεταξύ 7 και 9 Ιουλίου 2017 στο Lyon της Γαλλίας.

12η Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής

12η Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακα…

Η FirstEvent σας προσκαλεί στην ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής, 22-24/09/2017 στο Ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos στο Βόλο.

12η Συνάντηση Ελληνικής Εταιρείας για την Κοιλιοκάκη

12η Συνάντηση Ελληνικής Εταιρείας για τη…

Αναμένονται ακριβείς ημερομηνίες

Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής

Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακαδημί…

Η FirstEvent σας προσκαλεί στην ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2017 στο Ξενοδοχείο Filoxenia της Καλαμάτας.

6η Επιστημονική Ημερίδα Ιασώ Παίδων

6η Επιστημονική Ημερίδα Ιασώ Παίδων

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της 6ης Επιστημονικής ημερίδας "ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ", η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, στις 29 Απριλίου 2017.

2017 Meeting of the European Society for Immunodeficiencies

2017 Meeting of the European Society for…

Σας προσκαλούμε στο 2017 Meeting of the European Society for Immunodeficiencies, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Εδιμβούργο της Σκοτίας μεταξύ 11 και 14 Σεπτεμβρίου 2017.

21st International Conference on Prenatal Diagnosis and Therapy

21st International Conference on Prenata…

Το 21ο συνέδριο του ISPD θα φέρει σε επαφή τεχνικούς προγεννητικής και γενετιστές από όλο τον κόσμο, στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, μεταξύ 9 και 12 Ιουλίου 2017.

13th World Congress of Perinatal Medicine

13th World Congress of Perinatal Medicin…

Είναι τιμή και χαρά να σας καλωσορίσουμε στο 13ο Παγκόσμιο Συνέδριο Περιγεννητικής Ιατρικής (13th World Congress of Perinatal Medicine), η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 26 και 29 Οκτωβρίου, 2017 στο...

ESPGHAN 50th Annual Meeting

ESPGHAN 50th Annual Meeting

Λάβετε μέρος στην 50η ετήσια συνάντηση του European Society for Paedriatic Gastronentology, Hepatology and Nutrition (ESPGHAN), που θα πραγματοποιηθεί στην Πράγα της Τσεχίας μεταξύ 10 και 13 Μαϊου 2017.

10th International Meeting of Pediatric Endocrinology

10th International Meeting of Pediatric …

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο 10ο Διεθνές Συνέδριο Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας (10th International Meeting of Pediatric Endocrinology), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον 14-17 Σεπτεμβρίου 2017.

10th World Congress of the World Society for Pediatric Infectious Diseases

10th World Congress of the World Society…

Λάβετε μέρος στο 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Παιδιατρικών και Λοιμωδών Νοσημάτων (10th World Congress of the World Society for Pediatric Infectious Diseases), μαζί με πανω από 1,500 εξειδικευμένους παιδίατρους από όλο...

27th European Congress of Clinical Microbiology and Infectious Diseases

27th European Congress of Clinical Micro…

Σας προσκαλούμε στο 27ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Κλινικής Μικροβιολογίας και Λοιμωδών Νοσημάτων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη, Αυστρία, από τις 22 έως 25 Απριλίου 2017.

26th EADV Congress

26th EADV Congress

Το 26ο συνέδριο του European Academy of Dermatology and Venereology (EADV), θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 13 και 17 Σεπτεμβρίου 2017, στη Γενεύη της Ελβετίας.

30th ESICM Annual Congress

30th ESICM Annual Congress

Το European Society of Intensive Care Medicine (ESICM) αποτελεί μια ένωση μεμονωμένων ατόμων που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1982 στην Γενεύη της Ελβετίας και είναι μια διεθνής, μη-κερδοσκοπική οργάνωση.

28th Annual Meeting of the European Society of Paediatric and Neonatal Intensive Care

28th Annual Meeting of the European Soci…

Η 28η ετήσια συνάντηση του European Society of Paediatric and Neonatal Intensive Care (ESPNIC 2017), αποτελεί ένα φόρουμ με επιροή και αφορά συναδέλφους από όλο τον κόσμο.

8th Europediatrics Congress in Bucharest

8th Europediatrics Congress in Bucharest

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο 8ο Europaediatrics Congress, την κορυφαία εκδήλωση του European Paediatric Association και του Union of National European Paediatric Societies and Associations (EPA-UNEPSA).

11η Ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής

11η Ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελ…

H 11η Ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου εως και την Κυριακή 02 Οκτωβρίου 2016 στο ξενοδοχείο «Valis Resort», στην πόλη του...

16ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

16ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

Αμφιθέατρο Χωρεμείου Ερευνητικού Εργαστηρίου Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».

9th World Congress of Perinatal Medicine

9th World Congress of Perinatal Medicine

The 9th World Congress of Perinatal Medicine in Developing Countries, 4-7/5/2016, Asuncion, Paraguay

IPEG's 25th Annual Congress for Endosurgery in Children

IPEG's 25th Annual Congress for Endosurg…

IPEG's 25th Annual Congress for Endosurgery in Children, 24-28/5/2016, Fukuoka, Japan International Pediatric Endoscopy Group 25th Annual Congress

6th Congress of the European Academy of Paediatric Societies

6th Congress of the European Academy of …

6th Congress of the European Academy of Paediatric Societies ( EAPS 2016 ), 21-25/10/2016, Geneva, Switzerland

EASD Annual Meeting | 12-16/09/2016 | Munich

EASD Annual Meeting | 12-16/09/2016 | Mu…

EASD Annual Meeting, 12-16/09/2016, Munich, Germany

55th Annual ESPE Meeting | 10-12/09/2016 | Paris

55th Annual ESPE Meeting | 10-12/09/2016…

55th Annual ESPE Meeting, 10-12/09/2016, Paris , France

28th International Pediatric Congress | 17-22/08/2016 | Vancouver

28th International Pediatric Congress | …

Το 28ο Παγκόσμιο παιδιατρικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί εφέτος τον Αύγουστο στο Βανκούβερ του Καναδά. Η Firstevent LTD εχει φροντίσει να εξασφαλίσει δωμάτια για όσους παιδίατρους θελήσουν να το παρακολουθήσουν.

European Congress of Perinatal Medicine (ECPM) | 15-18/06/2016 | Maastricht

European Congress of Perinatal Medicine …

European Congress of Perinatal Medicine (ECPM), 15-18/06/2016 , Maastricht, the Netherlands

European Academy of Allergy and Clinical Immunology | 11-15/06/2016 | Vienna - Austria

European Academy of Allergy and Clinical…

European Academy of Allergy and Clinical Immunology ( EACCI 2016 ) , 35th Annual Congress 2016, 11-15/06/2016, Vienna, Austria.

34th Annual Meeting (ESPID 2016) | 10-14/05/2016 | Brighton-UK

34th Annual Meeting (ESPID 2016) | 10-14…

34th Annual Meeting (ESPID 2016) , 10-14/05/2016 , Brighton, United Kingdom.