• 15-25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014
  • ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΟΜΑΝ
  • GROUP
ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΟΜΑΝ

ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΟΜΑΝ

Ένα μοναδικό ταξίδι στην πιο άγνωστη Αραβική χώρα. Μακρυά από διενέξεις και πολέμους, το Ομάν είναι μια ειρηνική, φιλόξενη και άκρως ενδιαφέρουσα χώρα, με εκπληκτικά τοπία, που δεν έχουν καμία σχέση με τα μονότονα τοπία των Εμιράτων ...


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

1. ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΟΜΑΝ

2. ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Αεροπορικές μετακινήσεις (Οικονομική Θέση).

3. ΔΙΑΜΟΝΗ: Ξενοδοχεία 4 αστέρων, σύμφωνα με την τοπική κατηγοριοποίηση & διαβάθμιση, και κατασκήνωση στην έρημο.

4. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:
1η ΗΜΕΡΑ
♦ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ντουμπάι. Άφιξη το απόγευμα και μεταφορά στο ξενοδοχείο.
♦ Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος για βόλτες και αγορές.
♦ Διανυκτέρευση.
2η ΗΜΕΡΑ
♦ Νωρίς το πρωί, αναχώρηση για το γειτονικό Ομάν. Διέλευση συνόρων και άφιξη στη Χερσόνησο Musandam και τη σπουδαιότερη πόλη της, το Khasab, που ελέγχει τα Στενά του Ορμούζ και τη ναυσιπλοΐα στον Περσικό Κόλπο. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το φρούριο της πόλης, χτισμένο από τους Πορτογάλους το 17ο αιώνα.
♦ Διανυκτέρευση.
3η ΗΜΕΡΑ
♦ Πρωινή αναχώρηση για την περίφημη “Αραβική Σκανδιναβία”, μια παράκτια περιοχή που έχει χαρακτηριστεί έτσι, γιατί έχει στενόμακρους κόλπους σαν φιορδ που εισχωρούν βαθειά μέσα στην έρημο. Θα επιβιβαστούμε σε τοπικό σκάφος (dhow) και θα κάνουμε μια θαλασσινή βόλτα στα δαντελωτά παράλια του Ομάν, με τα γαλαζοπράσινα νερά και τους πλούσιους ψαρότοπους.
♦ Επιστροφή στο Khasab το απόγευμα και υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος.
♦ Διανυκτέρευση.
4η ΗΜΕΡΑ
♦ Το πρωί μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα Μασκάτ. Άφιξη το μεσημέρι και επίσκεψη στο σπουδαιότερο μνημείο της πόλης, το κάστρο Sohar.
♦ Διανυκτέρευση.
5η ΗΜΕΡA
♦ Νωρίς το πρωί μεταφορά στην Αζάϊμπα όπου θα επισκεφθούμε το μεγαλοπρεπές Μεγάλο Τέμενος με την επιβλητική μεγαλοπρέπεια. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την παλιά πόλη με την παραδοσιακή αγορά όπου πωλούνται φρέσκα ψάρια και λαχανικά από τα ντόπια κτήματα. Τέλος θα θαυμάσουμε το Παλάτι του Σουλτάνου και το οχυρό Αλ Μιρανί.
♦ Επιστροφή στο Μασκάτ.
♦ Διανυκτέρευση.
6η ΗΜΕΡΑ
♦ Πρωινή αναχώρηση με αυτοκίνητα 4x4 για την περιοχή της δυτικής οροσειράς Hajjar. Θα σταματήσουμε στο οχυρό Nakhal, που είναι κτισμένο πάνω σε μια βραχώδη πλαγιά και θα συνεχίσουμε για την ενδοχώρα της περιοχής, στο όρος Τζεμπέλ Σαμ και την κοιλάδα Wadi Bani μια από τις πιο εντυπωσιακές κοιλάδες ολόκληρης της χώρας. Μέσα από αυτή τη διαδρομή θα θαυμάσουμε την εκπληκτική τοπογραφία του Ομάν, που το κάνει να ξεχωρίζει από τις άλλες αραβικές χώρες. Το μεσημέρι θα κατευθυνθούμε στο χωριό Bilad Sayt και από εκεί θα συνεχίσουμε για το όρος Τζέμπελ Σαμ μέσω του Sharf el Alamain, που είναι ονομαστό για την εκπληκτική θέα που προσφέρει.
♦ Διανυκτέρευση σε κατασκήνωση στο Τζέμπελ Σαμ.
7η ΗΜΕΡΑ
♦ Αφού αφήσουμε την κατασκήνωση μας, θα συνεχίσουμε την διαδρομή μας στα βουνά του Hajjar, για να φτάσουμε στην ψηλότερη κορυφή του Ομάν στα 3.000 μέτρα. Θα συνεχίσουμε την πορεία μας περνώντας από την Νίζα, την αρχαία πρωτεύουσα. Εκεί θα συναντήσουμε τους “Suwaiwi” - τους ανθρώπους του βουνού - οι οποίοι πουλάνε χειροποίητα χαλιά. Συνεχίζουμε για το φαράγγι Wadi Ghul και το γραφικό χωριό το Misfat al Abrein, όπου θα μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η απλότητα και η ευγένεια των ανθρώπων. Θα συνεχίσουμε  για το Jabreen, με το ομώνυμο οχυρό, τα μυστικά τούνελ και τους αξιοθαύμαστους πύργους. Αργότερα θα επισκεφθούμε τη Bala μνημείο της UNESCO.
♦ Άφιξη το απόγευμα στη Νίζα.
♦ Διανυκτέρευση.
8η ΗΜΕΡΑ
♦ Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το οχυρό της δυναστείας των Αλ Γιαρούμπα. Το συγκεκριμένο οχυρό χρειάστηκε 12 χρόνια για να χτιστεί και είναι γνωστό για το 40 μέτρων πύργο του. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο κέντρο της πόλης όπου θα χαθούμε μέσα στο πλήθος και θα ανακαλύψουμε διάφορα χειροποίητα αντικείμενα, όπως σκεύη φτιαγμένα από ασήμι. Από εδώ θα συνεχίσουμε ανατολικά για την έρημο της Wahiba όπου θα γνωρίσουμε το εγκαταλελειμμένο χωριό Al Mansaf, που αξίζει να εξερευνήσουμε.
♦ Άφιξη στην κατασκήνωση μας, καταμεσής στην έρημο.
♦ Διανυκτέρευση σε κατασκήνωση.
9η ΗΜΕΡΑ
♦ Πρωινό στον καταυλισμό  και στη σνέχεια θα γνωρίσουμε ένα τυπικό σπίτι βεδουίνων όπου θα δούμε τον τρόπο ζωής τους και θα δοκιμάσουμε τον περίφημο αραβικό καφέ. Θα εξερευνήσουμε τον ποταμό Bani Khalid όπου θα μπορέσουμε να κολυμπήσουμε στα πεντακάθαρα νερά του.
♦ Επόμενος σταθμός μας, η πόλη Bilad Bani bu Ali, γεμάτη από οχυρά αρχαιοτάτων χρόνων. Θα επισκεφθούμε το τέμενος Al Hamoda, που κτίστηκε τον 11 αιώνα μ.Χ. και λίγο αργότερα θα κατευθυνθούμε για  το ακρωτήριο Ras al Had, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το επιστημονικό κέντρο Ras al Jinj, για να δούμε από κοντά τις γιγαντιαίες θαλάσσιες χελώνες του Ινδικού Ωκεανού.
♦ Διανυκτέρευση.
10η ΗΜΕΡΑ
♦ Πρωινή αναχώρηση για το Sur, παλιό λιμάνι στον Ινδικό και πατρίδα του θρυλικού Σεβάχ του Θαλασσινού. Το απόγευμα επιστροφή στο Μασκάτ.
♦ Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος, για τις τελευταίες αγορές.
♦ Διανυκτέρευση.
11η ΗΜΕΡΑ
♦ Νωρίς το πρωί μεταφορά στο διεθνές αεροδρόμιο του Μασκάτ και πτήση για Αθήνα/Θεσσαλονίκη, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.
♦ Άφιξη το απόγευμα.

5. ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΚΕΤΟΥ:
♦ Κόστος πακέτου κατ’άτομο σε δίκλινο:  € 2.420,00 (+ Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων)
♦ Διαφορά μονόκλινου: € 450,00.

6. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΔηλώσεις συμμετοχής με προκαταβολή 50% μέχρι την 28η Μαρτίου 2014. Για να είναι έγκαιρη και έγκυρη οποιαδήποτε συμμετοχή η κράτηση θέσεως, πρέπει να συνοδεύεται από την ανάλογη προκαταβολή. Η καταβολή της προκαταβολής ανέρχεται στο 50% της συνολικής τιμής του ταξιδιού. Η τελική εξόφληση πρέπει να γίνει τουλάχιστον 10 ημέρες πριν από την αναχώρηση της οργανωμένης αποστολής.

Ελάχιστη συμμετοχή για την πραγματοποίηση της οργανωμένης αποστολής: 15 άτομα
Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής, τα κόστη διαμορφώνονται αναλόγως.

7. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Aεροπορικά εισιτήρια
• Oδικές μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα
• Ξενοδοχεία 4* & κατασκήνωση στην έρημο
• Hμιδιατροφή
• Eίσοδοι μουσείων μνημείων & εθνικών πάρκων σύμφωνα με το πρόγραμμα
• Φόροι τουριστικών χώρων και πάρκων
• Εκδρομή στα φιορδ
• Συνοδός/Aρχηγός από την Ελλάδα
• Τοπικός ξεναγός
• Ασφάλεια
• Αχθοφορικά 1 αποσκευής κατ’άτομο (στα ξενοδοχεία που διαθέτουν αυτήν τη υπηρεσία)
• Έντυπο Υλικό
• Φ.Π.A.
• Βίζα

8. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Φόροι αεροδρομίων
• Φιλοδωρήματα οδηγών & ξεναγών
• Προσωπικά έξοδα, ποτά, τηλεφωνήματα κλπ
• Οτιδήποτε προαιρετικό.

9. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
• Παρακαλούμε ελέγξτε τα ταξιδιωτικά έγγραφά σας και την εγκυρότητά τους για τη συμμετοχή σας στη συγκεκριμένη οργανωμένη αποστολή. 
• Παρακαλούμε όπως ελέγξετε το δελτίο ταυτότητάς σας ή το διαβατήριο σας για την ορθή αποστολή των στοιχείων σας στη FIRSTEVENT.
• Οι αναγραφόμενες τιμές είναι πιθανόν να διαφοροποιηθούν σε περίπτωση αλλαγής ναύλων, ή ανατίμησης του ξένου συναλλάγματος. Οι αλλαγές αυτές ποικίλουν από ταξίδι σε ταξίδι, γιατί οι επί τόπου πληρωμές γίνονται σε διαφορετικά νομίσματα. Η οποιαδήποτε αλλαγή στην τιμή δεν αποτελεί λόγο ακύρωσης του ταξιδιού.
• Για να είναι έγκυρη μία κράτηση πρέπει να συνοδεύεται από την ανάλογη προκαταβολή. Κρατήσεις χωρίς προκαταβολή θεωρούνται άκυρες και δεν λαμβάνονται υπ’ όψη.
• Οι αεροπορικές εταιρείες μπορούν να αυξήσουν τις τιμές των ναύλων, των φόρων αεροδρομίων και των επίναυλων καυσίμων. Τέτοιες αυξήσεις μπορούν να ανακοινωθούν μέχρι και μία εβδομάδα πριν την αναχώρηση. Η οποιαδήποτε αλλαγή στην τιμή δεν είναι λόγος ακύρωσης του ταξιδιού. Παρακαλούμε επιβεβαιώνετε την τελική τιμή με την εξόφληση του ταξιδιού σας.

10. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ: Περισσότερες Πληροφορίες:WHO


 Οι ανωτέρω πληροφορίες και ειδικοί όροι παρέχονται σύμφωνα με το Π.Δ. 339/1996 (ΦΕΚ Α΄/225/1996), όπως ισχύει. Δυνατότητα συμμετοχής στο παρόν ταξίδι έχετε εφόσον δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή σε αυτό, καταβάλλετε την αντίστοιχη προκαταβολή που αφορά σε αυτό και λάβετε το σχετικό παραστατικό ή απόδειξη είσπραξης από τη FIRSTEVENT. Η πληρωμή της προκαταβολής (ή ολόκληρου του ποσού) γίνεται τοις μετρητοίς, μέσω πιστωτικής κάρτας ή με έμβασμα προς τη FIRSTEVENT. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε όπως αποστείλετε αντίγραφο του εμβάσματος, μαζί με τα στοιχεία των ταξιδιωτών και το ταξίδι συμμετοχής τους, στα γραφεία μας. Με την λήψη του σχετικού στοιχείου (παραστατικό ή απόδειξη) συμμετοχής συνομολογείτε και αποδέχεστε ρητώς τους «ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ & ΣΥΝΕΔΡΙΟ», καθώς και τις παρούσες «Πληροφορίες & Ειδικούς Όρους», τα οποία έχετε μελετήσει προσεκτικά, προ της δηλώσεως συμμετοχής σας. Εάν εκπροσωπείτε την οικογένεια ή/και την ομάδα σας, έχετε την υποχρέωση να ενημερώσετε όλους τους εκπροσωπούμενους από εσάς συνταξιδιώτες σας για τις παρούσες «Πληροφορίες και Ειδικούς Όρους», καθώς και τους Γενικούς Όρους συμμετοχής.


Ημερομηνία δημοσίευσης & τελευταίας ενημέρωσης:  17 Μαρτίου 2014


Βαθμός Δυσκολίας: 2

Ένα μοναδικό ταξίδι στην πιο άγνωστη Αραβική χώρα. Μακρυά από διενέξεις και πολέμους, το Ομάν είναι μια ειρηνική, φιλόξενη και άκρως ενδιαφέρουσα χώρα, με εκπληκτικά τοπία, που δεν έχουν καμία σχέση με τα μονότονα τοπία των Εμιράτων.

Η χώρα του θρυλικού Σεβάχ του Θαλασσινού είναι ένας τόπος αντιθέσεων: Υπέροχες παραλίες, σαγηνευτικά βουνά, εκτεταμένες έρημοι, καταπράσινες οάσεις, μνημεία και κάστρα συνθέτουν την εικόνα του Σουλτανάτου του Ομάν, της πιο άγνωστης και μακρινής χώρας της Αραβικής Χερσονήσου.

Εάν Μέση Ανατολή για σας σημαίνει Ιορδανία, Συρία και Ντουμπάι, ήρθε ο καιρός να αναθεωρήσετε. Γνωρίστε το Ομάν!

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του ταξιδιού είναι ότι αντιμετωπίζει το Ομάν, σαν ξεχωριστό προορισμό και όχι σαν διήμερο, ή τριήμερο κομμάτι εκδρομών στις χώρες του Κόλπου, κάτι που συνήθως γίνεται για μείωση του κόστους. Ένα πρόγραμμα σωστά μελετημένο για πλήρη γνωριμία με την χώρα, με επισκέψεις στα μνημεία και τα κάστρα, στις υπέροχες παραλίες με τις θαλάσσιες χελώνες και με διανυκτερεύσεις σε οργανωμένες κατασκηνώσεις μέσα στην έρημο, κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Η είσοδος στη χώρα - και ειδικότερα στην περιοχή του Kassab - γίνεται από τα Εμιράτα, αφού από εκεί η απόσταση είναι πολύ μικρότερη κι  έτσι εξοικονομείται χρόνος χωρίς άσκοπα πήγαινε-έλα στην πρωτεύουσα.
 Αποκορύφωμα του ταξιδιού, η επίσκεψη στη Χερσόνησο Μusandam, στα Στενά του Ορμούζ, με τα πολυσχιδή φιορδ και τους αναρίθμητους κολπίσκους που κάνουν την εξόρμηση εκεί μια αξέχαστη εμπειρία.


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ
& ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ
...

• ... το ταξίδι αυτό έχει πολλά μνημεία, κάποια από τα οποία έχουν πολλές σκάλες
• ... εύκολες διαδρομές σε ωραιότατα τοπία. Κάποιες μετακινήσεις γίνονται με τζιπ που παίρνουν τέσσερις επιβάτες και οδηγό
• ... θεαματικές πόλεις με πολλά μνημεία
• ... παλιές πόλεις και πάρα πολύ φολκλόρ
• ... πιθανή προαιρετική πεζοπορία σε ανώμαλο έδαφος
• ... κάποιες διανυκτερεύσεις γίνονται σε χωριά και στην έρημο. Οι κατασκηνώσεις είναι οργανωμένες με αντίσκηνα που έχουν κρεβάτια και κοινόχρηστες τουαλέτες.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση και λεπτομερή ενημέρωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το γραφείο μας στο τηλ. 210 8228950 (κα. Σκεύη Νικολάκη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΜΠΟΥΤΑΝ ΠΕΡΣΙΑ »
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prev Next
7η Επιστημονική Ημερίδα Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα

7η Επιστημονική Ημερίδα Σύγχρονα Παιδιατ…

Κατεβάστε το πρόγραμμα της 7ης Επιστημονικής Ημερίδας "Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα" , Σάββατο 31 Μαρτίου 2018, Αίγλη.

EAP 2017 Congress and MasterCourse

EAP 2017 Congress and MasterCourse

Η FirstEvent σας προσκαλεί στο EAP CONGRESS 2017, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 12 και 15 Οκτωβρίου 2017 στην Ljubliana της Σλοβενίας.

17ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

17ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

Υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

The 3rd International Neonatology Association Conference

The 3rd International Neonatology Associ…

Η FirstEvent σας προσκαλεί στο The 3rd International Neonatology Association Conference που θα λάβει χώρα μεταξύ 7 και 9 Ιουλίου 2017 στο Lyon της Γαλλίας.

12η Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής

12η Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακα…

Η FirstEvent σας προσκαλεί στην ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής, 22-24/09/2017 στο Ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos στο Βόλο.

12η Συνάντηση Ελληνικής Εταιρείας για την Κοιλιοκάκη

12η Συνάντηση Ελληνικής Εταιρείας για τη…

Αναμένονται ακριβείς ημερομηνίες

Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής

Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακαδημί…

Η FirstEvent σας προσκαλεί στην ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2017 στο Ξενοδοχείο Filoxenia της Καλαμάτας.

6η Επιστημονική Ημερίδα Ιασώ Παίδων

6η Επιστημονική Ημερίδα Ιασώ Παίδων

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της 6ης Επιστημονικής ημερίδας "ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ", η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, στις 29 Απριλίου 2017.

2017 Meeting of the European Society for Immunodeficiencies

2017 Meeting of the European Society for…

Σας προσκαλούμε στο 2017 Meeting of the European Society for Immunodeficiencies, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Εδιμβούργο της Σκοτίας μεταξύ 11 και 14 Σεπτεμβρίου 2017.

21st International Conference on Prenatal Diagnosis and Therapy

21st International Conference on Prenata…

Το 21ο συνέδριο του ISPD θα φέρει σε επαφή τεχνικούς προγεννητικής και γενετιστές από όλο τον κόσμο, στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, μεταξύ 9 και 12 Ιουλίου 2017.

13th World Congress of Perinatal Medicine

13th World Congress of Perinatal Medicin…

Είναι τιμή και χαρά να σας καλωσορίσουμε στο 13ο Παγκόσμιο Συνέδριο Περιγεννητικής Ιατρικής (13th World Congress of Perinatal Medicine), η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 26 και 29 Οκτωβρίου, 2017 στο...

ESPGHAN 50th Annual Meeting

ESPGHAN 50th Annual Meeting

Λάβετε μέρος στην 50η ετήσια συνάντηση του European Society for Paedriatic Gastronentology, Hepatology and Nutrition (ESPGHAN), που θα πραγματοποιηθεί στην Πράγα της Τσεχίας μεταξύ 10 και 13 Μαϊου 2017.

10th International Meeting of Pediatric Endocrinology

10th International Meeting of Pediatric …

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο 10ο Διεθνές Συνέδριο Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας (10th International Meeting of Pediatric Endocrinology), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον 14-17 Σεπτεμβρίου 2017.

10th World Congress of the World Society for Pediatric Infectious Diseases

10th World Congress of the World Society…

Λάβετε μέρος στο 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Παιδιατρικών και Λοιμωδών Νοσημάτων (10th World Congress of the World Society for Pediatric Infectious Diseases), μαζί με πανω από 1,500 εξειδικευμένους παιδίατρους από όλο...

27th European Congress of Clinical Microbiology and Infectious Diseases

27th European Congress of Clinical Micro…

Σας προσκαλούμε στο 27ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Κλινικής Μικροβιολογίας και Λοιμωδών Νοσημάτων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη, Αυστρία, από τις 22 έως 25 Απριλίου 2017.

26th EADV Congress

26th EADV Congress

Το 26ο συνέδριο του European Academy of Dermatology and Venereology (EADV), θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 13 και 17 Σεπτεμβρίου 2017, στη Γενεύη της Ελβετίας.

30th ESICM Annual Congress

30th ESICM Annual Congress

Το European Society of Intensive Care Medicine (ESICM) αποτελεί μια ένωση μεμονωμένων ατόμων που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1982 στην Γενεύη της Ελβετίας και είναι μια διεθνής, μη-κερδοσκοπική οργάνωση.

28th Annual Meeting of the European Society of Paediatric and Neonatal Intensive Care

28th Annual Meeting of the European Soci…

Η 28η ετήσια συνάντηση του European Society of Paediatric and Neonatal Intensive Care (ESPNIC 2017), αποτελεί ένα φόρουμ με επιροή και αφορά συναδέλφους από όλο τον κόσμο.

8th Europediatrics Congress in Bucharest

8th Europediatrics Congress in Bucharest

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο 8ο Europaediatrics Congress, την κορυφαία εκδήλωση του European Paediatric Association και του Union of National European Paediatric Societies and Associations (EPA-UNEPSA).

11η Ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής

11η Ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελ…

H 11η Ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου εως και την Κυριακή 02 Οκτωβρίου 2016 στο ξενοδοχείο «Valis Resort», στην πόλη του...

16ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

16ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

Αμφιθέατρο Χωρεμείου Ερευνητικού Εργαστηρίου Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».

9th World Congress of Perinatal Medicine

9th World Congress of Perinatal Medicine

The 9th World Congress of Perinatal Medicine in Developing Countries, 4-7/5/2016, Asuncion, Paraguay

IPEG's 25th Annual Congress for Endosurgery in Children

IPEG's 25th Annual Congress for Endosurg…

IPEG's 25th Annual Congress for Endosurgery in Children, 24-28/5/2016, Fukuoka, Japan International Pediatric Endoscopy Group 25th Annual Congress

6th Congress of the European Academy of Paediatric Societies

6th Congress of the European Academy of …

6th Congress of the European Academy of Paediatric Societies ( EAPS 2016 ), 21-25/10/2016, Geneva, Switzerland

EASD Annual Meeting | 12-16/09/2016 | Munich

EASD Annual Meeting | 12-16/09/2016 | Mu…

EASD Annual Meeting, 12-16/09/2016, Munich, Germany

55th Annual ESPE Meeting | 10-12/09/2016 | Paris

55th Annual ESPE Meeting | 10-12/09/2016…

55th Annual ESPE Meeting, 10-12/09/2016, Paris , France

28th International Pediatric Congress | 17-22/08/2016 | Vancouver

28th International Pediatric Congress | …

Το 28ο Παγκόσμιο παιδιατρικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί εφέτος τον Αύγουστο στο Βανκούβερ του Καναδά. Η Firstevent LTD εχει φροντίσει να εξασφαλίσει δωμάτια για όσους παιδίατρους θελήσουν να το παρακολουθήσουν.

European Congress of Perinatal Medicine (ECPM) | 15-18/06/2016 | Maastricht

European Congress of Perinatal Medicine …

European Congress of Perinatal Medicine (ECPM), 15-18/06/2016 , Maastricht, the Netherlands

European Academy of Allergy and Clinical Immunology | 11-15/06/2016 | Vienna - Austria

European Academy of Allergy and Clinical…

European Academy of Allergy and Clinical Immunology ( EACCI 2016 ) , 35th Annual Congress 2016, 11-15/06/2016, Vienna, Austria.

34th Annual Meeting (ESPID 2016) | 10-14/05/2016 | Brighton-UK

34th Annual Meeting (ESPID 2016) | 10-14…

34th Annual Meeting (ESPID 2016) , 10-14/05/2016 , Brighton, United Kingdom.