• 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015
  • ΣΜΥΡΝΗ
  • OFFICIAL ORGANIZER
ΣΜΥΡΝΗ - 5ΗΜΕΡΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΜΥΡΝΗ - 5ΗΜΕΡΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Εκδρομές, εξορμήσεις και περιηγήσεις στη Σμύρνη, την Έφεσσο, τον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο, τον Κιρκιντζέ, τις Σάρδεις, την Αφροδισιάδα, την Αρχαία Πριήνη, τη Μίλητο τα Δίδυμα, και το Κορδελιό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

5ΗΜΕΡΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ
28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

1. ΠροορισμOς: Σμύρνη
2. ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Αεροπορικές μετακινήσεις (Οικονομική Θέση):
Turkishairlines

Πτήση

Ημερομηνία
Αναχώρησης

Ώρα
Αναχώρησης

Πόλη
Αναχώρησης

Ημερομηνία
Άφιξης
Ώρα
Άφιξης
Πόλη
Άφιξης
Α3 998 28/10/2015 23:30 ΑΘΗΝΑ 28/10/2015 00:25 ΣΜΥΡΝΗ
A3 997 01/11/2015 18:40 ΣΜΥΡΝΗ 01/11/2015 19:40 ΑΘΗΝΑ

3. ΔΙΑΜΟΝΗ:

Πόλη: Σμύρνη

ΞενοδοχείοRamada Plaza Izmir

Ramada Plaza

4. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

Ημέρα 1: Αθήνα – Σμύρνη
♦ Βραδινή πτήση για την Σμύρνη, το λίκνο της Ιωνικής τέχνης.
♦ Άφιξη αργά το βράδυ, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

Ημέρα 2: Σμύρνη
♦ Πρωινό στο ξενοδοχείο.
♦ Περιήγηση στην πονεμένη παραλία της Σμύρνης. Εκεί θα δούμε το Ελληνικό Προξενείο, τα λιγοστά αρχοντικά, το Golf Club, το λιμάνι, την πλατεία Konak με το ρολόϊ, το Αρχαιολογικό Μουσείο & την Αρχαία Αγορά. Αναχώρηση για την Έφεσσο, τον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο, τον Κιρκιντζέ, το χωριό που συγκινητικά  αναφέρει στα «Ματωμένα Χώματα» η Διδώ Σωτηρίου.
♦ Επιστροφή στις 17:00 στη Σμύρνη με ελεύθερο το υπόλοιπο της ημέρας.
♦ Δείπνο στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 3: Σμύρνη – Σάρδεις – Αφροδισιάδα
♦ Πρωινό στο ξενοδοχείο,
♦ Στη συνέχεια αναχώρηση για Σάρδεις.Πρωτεύουσα της Αρχαίας Λυδίας & σημαντικός συγκοινωνιακός κόμβος του εμπορίου της Μικράς Ασίας όπου ανάμεσα στα άλλα, θα δούμε τον ναό της Άρτεμης και την περίφημη Συναγωγή. Μετά θα επισκεφθούμε την Αφροδισιάδα για να δούμε τις
ανασκαφές του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, το θέατρο, το ναό της Αφροδίτης και το τέλεια διατηρημένο στάδιο, που θεωρείται το καλύτερο του Κόσμου.
♦ Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας.
♦ Δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 4: Σμύρνη – Πριήνη – Μίλητος – Δίδυμα    
♦ Πρωινό στο ξενοδοχείο.
♦ Πρώτος σταθμός στη σημερινή εξόρμηση είναι η Αρχαία Πριήνη όπου θα δούμε το Αρχαίο Θέατρο, το τέμπλο της Αθηνάς, την Αγορά, τον Ναό του Δία και της Κυβέλης. Επόμενος σταθμός η Μίλητος, η γενέτειρα του Θαλή. Θα δείτε το θέατρο, τις αγορές και τις Θέρμες της Φαυστίνας. Τελευταίος σταθμός στην σημερινή εκδρομή ο Ιερός χώρος Δίδυμα, όπου θα επισκεφθείτε το Τέμπλο του Απόλλωνα.
♦ Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.
♦ Δείπνο και διανυκτέρευση

Ημέρα 5: Σμύρνη (Κορδελιό) - Αθήνα    
♦ Πρωινό.
♦ Βόλτα στη Σμύρνη & στο Κορδελιό. Επίσκεψη στο Όρος Πάγος (Kadifekale), για να απολαύσουμε την πανοραμική θέα της πόλης της Σμύρνης.
♦ Νωρίς το απόγευμα δείπνο  & check out στο ξενοδοχείο.
♦ Αναχώρηση για το αεροδρόμιο & επιστροφή στην Αθήνα.

5. ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΚΕΤΟΥ:
Τιμή κατ' άτομο σε δίκλινο / τρίκλινο: € 555,00
Επιβάρυνση μονόκλινου: € 655,00
Φόροι Αεροδρομίων/Επίναυλος καυσίμων: € 75,00 (το κόστος των φόρων αεροδρομίων & του επίναυλου καυσίμων είναι ενδεικτικό και οριστικοποιείται 15 ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης).

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 50%
ΕΩΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 55 €

6. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Απευθείας πτήσεις Turkish Airlines
• 4 διανυκτερεύσεις στο κεντρικό ξενοδοχείο RAMADA PLAZA 4*
• 4 δείπνα στο ξενοδοχείο μας
• Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο της Σμύρνης
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης
• Ξεναγήσεις με ελληνόφωνο ξεναγό
• Συνοδός FIRSTEVENT
• Ταξιδιωτικός φάκελος με χρήσιμες πληροφορίες
• Επιπλέον Ταξιδιωτική Ασφάλεια

7. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Φόροι αεροδρομίων (75 €)
• Οτιδήποτε άλλο δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.

(Πληροφορίες για το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου του αντιπροσώπου-Αρχηγού της FIRSTEVENT θα γνωστοποιηθούν επτά (7), περίπου, ημέρες πριν από την αναχώρηση)

8. ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ / ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ: Παρακαλούμε όπως ελέγξετε το δελτίο ταυτότητάς σας ή το διαβατήριο σας για την ορθή αποστολή των στοιχείων σας στη FIRSTEVENT. Επίσης, ελέγξτε τα ταξιδιωτικά έγγραφά σας και την εγκυρότητά τους για τη συμμετοχή σας στη συγκεκριμένη οργανωμένη αποστολή. Ειδικά για τις αποστολές σε χώρες εκτός συνθήκης Schengen, είναι απαραίτητο να ταξιδεύετε με το διαβατήριό σας που πρέπει να είναι νέου τύπου και να έχει ισχύ τουλάχιστον κατά +6 μήνες από την ημερομηνία εισόδου στη χώρα διεξαγωγής τους.

9. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ: Περισσότερες Πληροφορίες:
WHO
10. ΑΣΦΑΛΙΣΗ: Η FIRSTEVENT έχει συνάψει Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης για κάθε Οργανωμένο Ταξίδι που διοργανώνει, για περιπτώσεις τυχόν ευθυνών έναντι των πελατών της, που προκύπτουν από τη μη ή την πλημμελή εκτέλεση του Οργανωμένου Ταξιδιού. Επίσης, καλύπτει περίπτωση αφερεγγυότητας ή πτώχευσης, υποχρέωση επιστροφής καταβληθέντων, καθώς και επαναπατρισμό των πελατών της. Υπάρχει δυνατότητα προαιρετικής σύναψης ασφαλιστικής συμβάσεως που θα καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας του ταξιδιώτη. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής μας.


Οι ανωτέρω πληροφορίες και ειδικοί όροι παρέχονται σύμφωνα με το Π.Δ. 339/1996 (ΦΕΚ Α΄/225/1996), όπως ισχύει. Δυνατότητα συμμετοχής στο παρόν ταξίδι έχετε εφόσον δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή σε αυτό, καταβάλλετε την αντίστοιχη προκαταβολή που αφορά σε αυτό και λάβετε το σχετικό παραστατικό ή απόδειξη είσπραξης από τη FIRSTEVENT. Η πληρωμή της προκαταβολής (ή ολόκληρου του ποσού) γίνεται τοις μετρητοίς, μέσω πιστωτικής κάρτας ή με έμβασμα προς τη FIRSTEVENT. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε όπως αποστείλετε αντίγραφο του εμβάσματος, μαζί με τα στοιχεία των ταξιδιωτών και το ταξίδι συμμετοχής τους, στα γραφεία μας. Με την λήψη του σχετικού στοιχείου (παραστατικό ή απόδειξη) συμμετοχής συνομολογείτε και αποδέχεστε ρητώς τους «ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ & ΣΥΝΕΔΡΙΟ», καθώς και τις παρούσες «Πληροφορίες & Ειδικούς Όρους», τα οποία έχετε μελετήσει προσεκτικά, προ της δηλώσεως συμμετοχής σας. Εάν εκπροσωπείτε την οικογένεια ή/και την ομάδα σας, έχετε την υποχρέωση να ενημερώσετε όλους τους εκπροσωπούμενους από εσάς συνταξιδιώτες σας για τις παρούσες «Πληροφορίες και Ειδικούς Όρους», καθώς και τους Γενικούς Όρους συμμετοχής.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 26 Αυγούστου 2015


 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prev Next
7η Επιστημονική Ημερίδα Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα

7η Επιστημονική Ημερίδα Σύγχρονα Παιδιατ…

Κατεβάστε το πρόγραμμα της 7ης Επιστημονικής Ημερίδας "Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα" , Σάββατο 31 Μαρτίου 2018, Αίγλη.

EAP 2017 Congress and MasterCourse

EAP 2017 Congress and MasterCourse

Η FirstEvent σας προσκαλεί στο EAP CONGRESS 2017, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 12 και 15 Οκτωβρίου 2017 στην Ljubliana της Σλοβενίας.

17ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

17ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

Υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

The 3rd International Neonatology Association Conference

The 3rd International Neonatology Associ…

Η FirstEvent σας προσκαλεί στο The 3rd International Neonatology Association Conference που θα λάβει χώρα μεταξύ 7 και 9 Ιουλίου 2017 στο Lyon της Γαλλίας.

12η Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής

12η Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακα…

Η FirstEvent σας προσκαλεί στην ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής, 22-24/09/2017 στο Ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos στο Βόλο.

12η Συνάντηση Ελληνικής Εταιρείας για την Κοιλιοκάκη

12η Συνάντηση Ελληνικής Εταιρείας για τη…

Αναμένονται ακριβείς ημερομηνίες

Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής

Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακαδημί…

Η FirstEvent σας προσκαλεί στην ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2017 στο Ξενοδοχείο Filoxenia της Καλαμάτας.

6η Επιστημονική Ημερίδα Ιασώ Παίδων

6η Επιστημονική Ημερίδα Ιασώ Παίδων

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της 6ης Επιστημονικής ημερίδας "ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ", η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, στις 29 Απριλίου 2017.

2017 Meeting of the European Society for Immunodeficiencies

2017 Meeting of the European Society for…

Σας προσκαλούμε στο 2017 Meeting of the European Society for Immunodeficiencies, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Εδιμβούργο της Σκοτίας μεταξύ 11 και 14 Σεπτεμβρίου 2017.

21st International Conference on Prenatal Diagnosis and Therapy

21st International Conference on Prenata…

Το 21ο συνέδριο του ISPD θα φέρει σε επαφή τεχνικούς προγεννητικής και γενετιστές από όλο τον κόσμο, στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, μεταξύ 9 και 12 Ιουλίου 2017.

13th World Congress of Perinatal Medicine

13th World Congress of Perinatal Medicin…

Είναι τιμή και χαρά να σας καλωσορίσουμε στο 13ο Παγκόσμιο Συνέδριο Περιγεννητικής Ιατρικής (13th World Congress of Perinatal Medicine), η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 26 και 29 Οκτωβρίου, 2017 στο...

ESPGHAN 50th Annual Meeting

ESPGHAN 50th Annual Meeting

Λάβετε μέρος στην 50η ετήσια συνάντηση του European Society for Paedriatic Gastronentology, Hepatology and Nutrition (ESPGHAN), που θα πραγματοποιηθεί στην Πράγα της Τσεχίας μεταξύ 10 και 13 Μαϊου 2017.

10th International Meeting of Pediatric Endocrinology

10th International Meeting of Pediatric …

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο 10ο Διεθνές Συνέδριο Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας (10th International Meeting of Pediatric Endocrinology), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον 14-17 Σεπτεμβρίου 2017.

10th World Congress of the World Society for Pediatric Infectious Diseases

10th World Congress of the World Society…

Λάβετε μέρος στο 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Παιδιατρικών και Λοιμωδών Νοσημάτων (10th World Congress of the World Society for Pediatric Infectious Diseases), μαζί με πανω από 1,500 εξειδικευμένους παιδίατρους από όλο...

27th European Congress of Clinical Microbiology and Infectious Diseases

27th European Congress of Clinical Micro…

Σας προσκαλούμε στο 27ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Κλινικής Μικροβιολογίας και Λοιμωδών Νοσημάτων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη, Αυστρία, από τις 22 έως 25 Απριλίου 2017.

26th EADV Congress

26th EADV Congress

Το 26ο συνέδριο του European Academy of Dermatology and Venereology (EADV), θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 13 και 17 Σεπτεμβρίου 2017, στη Γενεύη της Ελβετίας.

30th ESICM Annual Congress

30th ESICM Annual Congress

Το European Society of Intensive Care Medicine (ESICM) αποτελεί μια ένωση μεμονωμένων ατόμων που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1982 στην Γενεύη της Ελβετίας και είναι μια διεθνής, μη-κερδοσκοπική οργάνωση.

28th Annual Meeting of the European Society of Paediatric and Neonatal Intensive Care

28th Annual Meeting of the European Soci…

Η 28η ετήσια συνάντηση του European Society of Paediatric and Neonatal Intensive Care (ESPNIC 2017), αποτελεί ένα φόρουμ με επιροή και αφορά συναδέλφους από όλο τον κόσμο.

8th Europediatrics Congress in Bucharest

8th Europediatrics Congress in Bucharest

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο 8ο Europaediatrics Congress, την κορυφαία εκδήλωση του European Paediatric Association και του Union of National European Paediatric Societies and Associations (EPA-UNEPSA).

11η Ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής

11η Ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελ…

H 11η Ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου εως και την Κυριακή 02 Οκτωβρίου 2016 στο ξενοδοχείο «Valis Resort», στην πόλη του...

16ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

16ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

Αμφιθέατρο Χωρεμείου Ερευνητικού Εργαστηρίου Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».

9th World Congress of Perinatal Medicine

9th World Congress of Perinatal Medicine

The 9th World Congress of Perinatal Medicine in Developing Countries, 4-7/5/2016, Asuncion, Paraguay

IPEG's 25th Annual Congress for Endosurgery in Children

IPEG's 25th Annual Congress for Endosurg…

IPEG's 25th Annual Congress for Endosurgery in Children, 24-28/5/2016, Fukuoka, Japan International Pediatric Endoscopy Group 25th Annual Congress

6th Congress of the European Academy of Paediatric Societies

6th Congress of the European Academy of …

6th Congress of the European Academy of Paediatric Societies ( EAPS 2016 ), 21-25/10/2016, Geneva, Switzerland

EASD Annual Meeting | 12-16/09/2016 | Munich

EASD Annual Meeting | 12-16/09/2016 | Mu…

EASD Annual Meeting, 12-16/09/2016, Munich, Germany

55th Annual ESPE Meeting | 10-12/09/2016 | Paris

55th Annual ESPE Meeting | 10-12/09/2016…

55th Annual ESPE Meeting, 10-12/09/2016, Paris , France

28th International Pediatric Congress | 17-22/08/2016 | Vancouver

28th International Pediatric Congress | …

Το 28ο Παγκόσμιο παιδιατρικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί εφέτος τον Αύγουστο στο Βανκούβερ του Καναδά. Η Firstevent LTD εχει φροντίσει να εξασφαλίσει δωμάτια για όσους παιδίατρους θελήσουν να το παρακολουθήσουν.

European Congress of Perinatal Medicine (ECPM) | 15-18/06/2016 | Maastricht

European Congress of Perinatal Medicine …

European Congress of Perinatal Medicine (ECPM), 15-18/06/2016 , Maastricht, the Netherlands

European Academy of Allergy and Clinical Immunology | 11-15/06/2016 | Vienna - Austria

European Academy of Allergy and Clinical…

European Academy of Allergy and Clinical Immunology ( EACCI 2016 ) , 35th Annual Congress 2016, 11-15/06/2016, Vienna, Austria.

34th Annual Meeting (ESPID 2016) | 10-14/05/2016 | Brighton-UK

34th Annual Meeting (ESPID 2016) | 10-14…

34th Annual Meeting (ESPID 2016) , 10-14/05/2016 , Brighton, United Kingdom.