• 3-9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014
  • ΣΙΚΕΛΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ
  • GROUP
ΣΙΚΕΛΙΑ

ΣΙΚΕΛΙΑ

Kάτω από τη σκιά του ηφαιστείου της Αίτνας, έχετε τόσα πολλά να δείτε, να γευτείτε, να μυρίσετε, να ονειρευτείτε ...
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

1. ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΣΙΚΕΛΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ

2. ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Αεροπορικές μετακινήσεις (Οικονομική Θέση).

3. ΔΙΑΜΟΝΗ: Ξενοδοχεία 4 αστέρων.

4. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:
1η ΗΜΕΡΑ
♦ Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο Αθήνας/Θεσσαλονίκης και πτήση για το Παλέρμο.
♦ Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
♦ Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.
♦ Διανυκτέρευση.  
2η ΗΜΕΡΑ  
♦ Πρωινή ξενάγηση στο Παλέρμο. Θα δούμε την περίφημη Μαρτοράνα, εκκλησία στην οποία η Θεία Λειτουργία γίνεται στα Ελληνικά, και τον πελώριο καθεδρικό του Μονρεάλε, μνημεία με εκπληκτικά βυζαντινά ψηφιδωτά. Επίσης θα δούμε τις κεντρικές λεωφόρους της πόλης με τις κρήνες και την Όπερα.
♦ Απόγευμα ελεύθερο για προαιρετική επίσκεψη του αρχαιολογικού μουσείου με τους θησαυρούς του Σελινούντα, η για βόλτες στην πλούσια αγορά της πόλης.
♦ Διανυκτέρευση.  
3η ΗΜΕΡΑ
♦ Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την Segesta (Έγεστα), όπου θα δούμε τον ωραιότατο Δωρικό ναό του Απόλλωνα που αρχιτεκτονικά θεωρείται ισάξιος του Παρθενώνα. Έπειτα θα επισκεφθούμε τον γραφικότατο Έρυκα, κτισμένο στην κορυφή ενός απόκρημνου βουνού, με την εκπληκτική θέα στο Τυρρηνικό Πέλαγος. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς τον Σελινούντα, όπου θα γίνει επίσκεψη του αρχαιολογικού χώρου.  Θα δούμε τον απίστευτου μεγέθους ναό του Απόλλωνα, τον ναό της Ήρας, και την Ακρόπολη, που δεσπόζει πάνω στην θάλασσα.
♦ Άφιξη το απόγευμα στον Ακράγαντα, φημισμένη Ελληνική αποικία.
♦ Διανυκτέρευση
4η ΗΜΕΡΑ
♦ Το πρωί, θα περιηγηθούμε στην περίφημη Κοιλάδα των Ναών, όπου ξεδιπλώνεται το μεγαλείο της Αρχαίας Ελλάδας. Θα δούμε τον καλοδιατηρημένο ναό της Ομόνοιας, και τους ναούς της Ήρας, του Ηρακλή και του Ολυμπίου Διός.
♦ Το μεσημέρι, αναχώρηση για τις Συρακούσες. Καθ’ οδόν θα κάνουμε στάση για να θαυμάσουμε τα μοναδικά ψηφιδωτά στην Piazza Armerina.
♦ Άφιξη στις Συρακούσες.
♦ Διανυκτέρευση.  
5η ΗΜΕΡΑ  
♦ Πρωινή ξενάγηση των Συρακουσών: Θα επισκεφθούμε το νησί της Oρτυγίας και την παλιά πόλη με τα στενά δρομάκια και τον Καθεδρικό ναό, που στην Αρχαιότητα ήταν ο ναός της Αθηνάς και την Πηγή της Aρέθουσας. Συνεχίζουμε με το αρχαίο θέατρο, το Βωμό του Ιέρωνα και τα περίφημα λατομεία, όπου οι Συρακούσιοι φυλάκισαν τους Αθηναίους αιχμαλώτους κατά τον Πελοποννησιακό Πόλεμο. Αμέσως μετά, θα ξεκινήσουμε για μια υπέροχη εκδρομή στην κοσμοπολίτικη Ταορμίνα (Ταυρομένιον), όπου θα δούμε το εκπληκτικό ελληνικό θέατρο με την ωραιότατη θέα στη σύγχρονη πόλη της Ταορμίνα, και στο φημισμένο ηφαίστειο της Αίτνας, που αν είμαστε τυχεροί, θα το δούμε να καπνίζει και να εκτοξεύει λάβα.
♦ Χρόνος ελεύθερος για μια βόλτα στην ωραιότερη πόλη της Σικελίας.
♦ Το απόγευμα συνεχίζουμε για τη Μεσσίνα.
♦ Διανυκτέρευση.  
6η ΗΜΕΡΑ  
♦ Πρωινή διαδρομή κατά μήκος των πανέμορφων βόρειων ακτών της Σικελίας. Στάση στο Cefalu (Κεφαλοίδιον), όπου θα δούμε τον καθεδρικό ναό με το εντυπωσιακό ψηφιδωτό του Παντοκράτορα) και ακολουθούν οι αρχαιότητες της Ιμέρας, της πρώτης ελληνικής αποικίας στο βόρειο τμήμα της Σικελίας.
♦ Συνεχίζουμε για το Παλέρμο. Άφιξη και υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος.
♦ Διανυκτέρευση.  
7η ΗΜΕΡΑ  
♦ Το πρωί μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα/Θεσσαλονίκη

5. ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΚΕΤΟΥ:
♦ Κόστος πακέτου κατ’άτομο σε δίκλινο:  € 1.000,00 (+ Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων)
♦ Διαφορά μονόκλινου:290,00.

6. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΔηλώσεις συμμετοχής με προκαταβολή 50% μέχρι την 25η Απριλίου 2014. Για να είναι έγκαιρη και έγκυρη οποιαδήποτε συμμετοχή η κράτηση θέσεως, πρέπει να συνοδεύεται από την ανάλογη προκαταβολή. Η καταβολή της προκαταβολής ανέρχεται στο 50% της συνολικής τιμής του ταξιδιού. Η τελική εξόφληση πρέπει να γίνει τουλάχιστον 10 ημέρες πριν από την αναχώρηση της οργανωμένης αποστολής.

Ελάχιστη συμμετοχή για την πραγματοποίηση της οργανωμένης αποστολής: 15 άτομα
Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής, τα κόστη διαμορφώνονται αναλόγως.

7. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Aεροπορικά εισιτήρια
• Oδικές μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα
• Ξενοδοχεία  4* & Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων
• Hμιδιατροφή
• Συνοδός/Aρχηγός από την Ελλάδα
• Τοπικός ξεναγός
• Ασφάλεια
• Αχθοφορικά 1 αποσκευής κατ’άτομο (στα ξενοδοχεία που διαθέτουν αυτήν τη υπηρεσία)
• Έντυπο Υλικό & Φ.Π.Α
• Ακτοπλοϊκά Σικελίας

8. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Φόροι αεροδρομίων
• Eίσοδοι μουσείων & μνημείων (Οι άνω τον 65 μπαίνουν στα μουσεία δωρεάν)
• Φιλοδωρήματα οδηγών & ξεναγών
• Προσωπικά έξοδα, ποτά, τηλεφωνήματα κλπ
• Οτιδήποτε προαιρετικό

9. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
• Παρακαλούμε ελέγξτε τα ταξιδιωτικά έγγραφά σας και την εγκυρότητά τους για τη συμμετοχή σας στη συγκεκριμένη οργανωμένη αποστολή. 
• Παρακαλούμε όπως ελέγξετε το δελτίο ταυτότητάς σας ή το διαβατήριο σας για την ορθή αποστολή των στοιχείων σας στη FIRSTEVENT.
• Οι αναγραφόμενες τιμές είναι πιθανόν να διαφοροποιηθούν σε περίπτωση αλλαγής ναύλων, ή ανατίμησης του ξένου συναλλάγματος. Οι αλλαγές αυτές ποικίλουν από ταξίδι σε ταξίδι, γιατί οι επί τόπου πληρωμές γίνονται σε διαφορετικά νομίσματα. Η οποιαδήποτε αλλαγή στην τιμή δεν αποτελεί λόγο ακύρωσης του ταξιδιού.
• Για να είναι έγκυρη μία κράτηση πρέπει να συνοδεύεται από την ανάλογη προκαταβολή. Κρατήσεις χωρίς προκαταβολή θεωρούνται άκυρες και δεν λαμβάνονται υπ’ όψη.
• Οι αεροπορικές εταιρείες μπορούν να αυξήσουν τις τιμές των ναύλων, των φόρων αεροδρομίων και των επίναυλων καυσίμων. Τέτοιες αυξήσεις μπορούν να ανακοινωθούν μέχρι και μία εβδομάδα πριν την αναχώρηση. Η οποιαδήποτε αλλαγή στην τιμή δεν είναι λόγος ακύρωσης του ταξιδιού. Παρακαλούμε επιβεβαιώνετε την τελική τιμή με την εξόφληση του ταξιδιού σας.

10. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ:
Περισσότερες Πληροφορίες:WHO


 Οι ανωτέρω πληροφορίες και ειδικοί όροι παρέχονται σύμφωνα με το Π.Δ. 339/1996 (ΦΕΚ Α΄/225/1996), όπως ισχύει. Δυνατότητα συμμετοχής στο παρόν ταξίδι έχετε εφόσον δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή σε αυτό, καταβάλλετε την αντίστοιχη προκαταβολή που αφορά σε αυτό και λάβετε το σχετικό παραστατικό ή απόδειξη είσπραξης από τη FIRSTEVENT. Η πληρωμή της προκαταβολής (ή ολόκληρου του ποσού) γίνεται τοις μετρητοίς, μέσω πιστωτικής κάρτας ή με έμβασμα προς τη FIRSTEVENT. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε όπως αποστείλετε αντίγραφο του εμβάσματος, μαζί με τα στοιχεία των ταξιδιωτών και το ταξίδι συμμετοχής τους, στα γραφεία μας. Με την λήψη του σχετικού στοιχείου (παραστατικό ή απόδειξη) συμμετοχής συνομολογείτε και αποδέχεστε ρητώς τους «ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ & ΣΥΝΕΔΡΙΟ», καθώς και τις παρούσες «Πληροφορίες & Ειδικούς Όρους», τα οποία έχετε μελετήσει προσεκτικά, προ της δηλώσεως συμμετοχής σας. Εάν εκπροσωπείτε την οικογένεια ή/και την ομάδα σας, έχετε την υποχρέωση να ενημερώσετε όλους τους εκπροσωπούμενους από εσάς συνταξιδιώτες σας για τις παρούσες «Πληροφορίες και Ειδικούς Όρους», καθώς και τους Γενικούς Όρους συμμετοχής.


Ημερομηνία δημοσίευσης & τελευταίας ενημέρωσης:  7 Απριλίου 2014


Βαθμός Δυσκολίας: 1

Kάτω από τη σκιά του ηφαιστείου της Αίτνας, έχετε τόσα πολλά να δείτε, να γευτείτε, να μυρίσετε, να ονειρευτείτε.

Στο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου, όπου ο ήλιος συναντά τη θάλασσα και η Ιστορία μπλέκεται με το μύθο, ο Ελληνας επισκέπτης θα ανακαλύψει και θα ερωτευτεί μια άλλη, απρόσμενα γοητευτική πλευρά της μεσογειακής του «φύσης». Αρχαίοι Ελληνες, Ρωμαίοι, Βυζαντινοί, αλλά και μεταγενέστερα Αραβες, Νορμανδοί, Φράγκοι και Ισπανοί άφησαν ανεξίτηλα ίχνη στην Ιστορία της Σικελίας, προσδίδοντας στην ηλιόλουστη Τρινακρία (το νησί με τις τρεις άκρες, κατά τους αρχαίους) μια ποικιλόμορφη πολιτιστική ταυτότητα.

Κάθε τμήμα του νησιού διαθέτει τη δική του φυσιογνωμία και ατμόσφαιρα. Στα νότια και ανατολικά του νησιού είναι εμφανείς οι αρχαιοελληνικές επιρροές και τα ελληνικά μνημεία καθορίζουν το τοπίο. Εδώ υπάρχει μια Ιταλία γεμάτη μνήμες από τη Μεγάλη Ελλάδα. Στο δυτικό τμήμα υπερισχύουν οι αντίστοιχες φοινικικές και αραβικές μαρτυρίες, ενώ στα βόρεια η πρωτεύουσα Παλέρμο και οι γειτονικές πόλεις διαθέτουν εξαιρετικά δείγματα αναγεννησιακής και μπαρόκ αρχιτεκτονικής.

Oμως, δεν είναι μόνο τα πολιτιστικά και αρχαιολογικά στοιχεία που κάνουν τους παραθεριστές να προτιμούν τη Σικελία τους καλοκαιρινούς μήνες για τις διακοπές τους. Oπως είναι φυσικό, μια που πρόκειται για νησί της Μεσογείου, η Σικελία διαθέτει και μαγευτικές παραλίες που συγκεντρώνουν χιλιάδες επισκέπτες τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ τα τουριστικά της θέρετρα είναι από τα πιο δημοφιλή της Ιταλίας.


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ
& ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ
...

• ... το ταξίδι αυτό έχει πολλούς αρχαιολογικούς χώρους, κάποιοι από τους οποίους απαιτούν πεζοπορία μέσα σε ερείπια
• ... εύκολες διαδρομές σε ωραιότατα τοπία
• ... κάποιες διανυκτερεύσεις γίνονται κοντά σε αρχαίες τοποθεσίες
• ... παλιές και θεαματικές πόλεις με πολλά μνημεία
• ... αξιοθέατα κυρίως Κλασικής και Μεσαιωνικής εποχής. Πόλεις σχετικές με την Ελληνική Ιστορία

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση και λεπτομερή ενημέρωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το γραφείο μας στο τηλ. 210 8228950 (κα. Σκεύη Νικολάκη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΚΕΥΛΑΝΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ »
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prev Next
7η Επιστημονική Ημερίδα Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα

7η Επιστημονική Ημερίδα Σύγχρονα Παιδιατ…

Κατεβάστε το πρόγραμμα της 7ης Επιστημονικής Ημερίδας "Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα" , Σάββατο 31 Μαρτίου 2018, Αίγλη.

EAP 2017 Congress and MasterCourse

EAP 2017 Congress and MasterCourse

Η FirstEvent σας προσκαλεί στο EAP CONGRESS 2017, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 12 και 15 Οκτωβρίου 2017 στην Ljubliana της Σλοβενίας.

17ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

17ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

Υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

The 3rd International Neonatology Association Conference

The 3rd International Neonatology Associ…

Η FirstEvent σας προσκαλεί στο The 3rd International Neonatology Association Conference που θα λάβει χώρα μεταξύ 7 και 9 Ιουλίου 2017 στο Lyon της Γαλλίας.

12η Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής

12η Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακα…

Η FirstEvent σας προσκαλεί στην ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής, 22-24/09/2017 στο Ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos στο Βόλο.

12η Συνάντηση Ελληνικής Εταιρείας για την Κοιλιοκάκη

12η Συνάντηση Ελληνικής Εταιρείας για τη…

Αναμένονται ακριβείς ημερομηνίες

Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής

Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακαδημί…

Η FirstEvent σας προσκαλεί στην ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2017 στο Ξενοδοχείο Filoxenia της Καλαμάτας.

6η Επιστημονική Ημερίδα Ιασώ Παίδων

6η Επιστημονική Ημερίδα Ιασώ Παίδων

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της 6ης Επιστημονικής ημερίδας "ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ", η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, στις 29 Απριλίου 2017.

2017 Meeting of the European Society for Immunodeficiencies

2017 Meeting of the European Society for…

Σας προσκαλούμε στο 2017 Meeting of the European Society for Immunodeficiencies, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Εδιμβούργο της Σκοτίας μεταξύ 11 και 14 Σεπτεμβρίου 2017.

21st International Conference on Prenatal Diagnosis and Therapy

21st International Conference on Prenata…

Το 21ο συνέδριο του ISPD θα φέρει σε επαφή τεχνικούς προγεννητικής και γενετιστές από όλο τον κόσμο, στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, μεταξύ 9 και 12 Ιουλίου 2017.

13th World Congress of Perinatal Medicine

13th World Congress of Perinatal Medicin…

Είναι τιμή και χαρά να σας καλωσορίσουμε στο 13ο Παγκόσμιο Συνέδριο Περιγεννητικής Ιατρικής (13th World Congress of Perinatal Medicine), η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 26 και 29 Οκτωβρίου, 2017 στο...

ESPGHAN 50th Annual Meeting

ESPGHAN 50th Annual Meeting

Λάβετε μέρος στην 50η ετήσια συνάντηση του European Society for Paedriatic Gastronentology, Hepatology and Nutrition (ESPGHAN), που θα πραγματοποιηθεί στην Πράγα της Τσεχίας μεταξύ 10 και 13 Μαϊου 2017.

10th International Meeting of Pediatric Endocrinology

10th International Meeting of Pediatric …

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο 10ο Διεθνές Συνέδριο Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας (10th International Meeting of Pediatric Endocrinology), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον 14-17 Σεπτεμβρίου 2017.

10th World Congress of the World Society for Pediatric Infectious Diseases

10th World Congress of the World Society…

Λάβετε μέρος στο 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Παιδιατρικών και Λοιμωδών Νοσημάτων (10th World Congress of the World Society for Pediatric Infectious Diseases), μαζί με πανω από 1,500 εξειδικευμένους παιδίατρους από όλο...

27th European Congress of Clinical Microbiology and Infectious Diseases

27th European Congress of Clinical Micro…

Σας προσκαλούμε στο 27ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Κλινικής Μικροβιολογίας και Λοιμωδών Νοσημάτων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη, Αυστρία, από τις 22 έως 25 Απριλίου 2017.

26th EADV Congress

26th EADV Congress

Το 26ο συνέδριο του European Academy of Dermatology and Venereology (EADV), θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 13 και 17 Σεπτεμβρίου 2017, στη Γενεύη της Ελβετίας.

30th ESICM Annual Congress

30th ESICM Annual Congress

Το European Society of Intensive Care Medicine (ESICM) αποτελεί μια ένωση μεμονωμένων ατόμων που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1982 στην Γενεύη της Ελβετίας και είναι μια διεθνής, μη-κερδοσκοπική οργάνωση.

28th Annual Meeting of the European Society of Paediatric and Neonatal Intensive Care

28th Annual Meeting of the European Soci…

Η 28η ετήσια συνάντηση του European Society of Paediatric and Neonatal Intensive Care (ESPNIC 2017), αποτελεί ένα φόρουμ με επιροή και αφορά συναδέλφους από όλο τον κόσμο.

8th Europediatrics Congress in Bucharest

8th Europediatrics Congress in Bucharest

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο 8ο Europaediatrics Congress, την κορυφαία εκδήλωση του European Paediatric Association και του Union of National European Paediatric Societies and Associations (EPA-UNEPSA).

11η Ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής

11η Ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελ…

H 11η Ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου εως και την Κυριακή 02 Οκτωβρίου 2016 στο ξενοδοχείο «Valis Resort», στην πόλη του...

16ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

16ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

Αμφιθέατρο Χωρεμείου Ερευνητικού Εργαστηρίου Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».

9th World Congress of Perinatal Medicine

9th World Congress of Perinatal Medicine

The 9th World Congress of Perinatal Medicine in Developing Countries, 4-7/5/2016, Asuncion, Paraguay

IPEG's 25th Annual Congress for Endosurgery in Children

IPEG's 25th Annual Congress for Endosurg…

IPEG's 25th Annual Congress for Endosurgery in Children, 24-28/5/2016, Fukuoka, Japan International Pediatric Endoscopy Group 25th Annual Congress

6th Congress of the European Academy of Paediatric Societies

6th Congress of the European Academy of …

6th Congress of the European Academy of Paediatric Societies ( EAPS 2016 ), 21-25/10/2016, Geneva, Switzerland

EASD Annual Meeting | 12-16/09/2016 | Munich

EASD Annual Meeting | 12-16/09/2016 | Mu…

EASD Annual Meeting, 12-16/09/2016, Munich, Germany

55th Annual ESPE Meeting | 10-12/09/2016 | Paris

55th Annual ESPE Meeting | 10-12/09/2016…

55th Annual ESPE Meeting, 10-12/09/2016, Paris , France

28th International Pediatric Congress | 17-22/08/2016 | Vancouver

28th International Pediatric Congress | …

Το 28ο Παγκόσμιο παιδιατρικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί εφέτος τον Αύγουστο στο Βανκούβερ του Καναδά. Η Firstevent LTD εχει φροντίσει να εξασφαλίσει δωμάτια για όσους παιδίατρους θελήσουν να το παρακολουθήσουν.

European Congress of Perinatal Medicine (ECPM) | 15-18/06/2016 | Maastricht

European Congress of Perinatal Medicine …

European Congress of Perinatal Medicine (ECPM), 15-18/06/2016 , Maastricht, the Netherlands

European Academy of Allergy and Clinical Immunology | 11-15/06/2016 | Vienna - Austria

European Academy of Allergy and Clinical…

European Academy of Allergy and Clinical Immunology ( EACCI 2016 ) , 35th Annual Congress 2016, 11-15/06/2016, Vienna, Austria.

34th Annual Meeting (ESPID 2016) | 10-14/05/2016 | Brighton-UK

34th Annual Meeting (ESPID 2016) | 10-14…

34th Annual Meeting (ESPID 2016) , 10-14/05/2016 , Brighton, United Kingdom.