• 22-25 Μαίου & 6-9 Ιουνίου 2014
  • ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ
  • GROUP
ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Λένε ότι η Σαμοθράκη είναι παράξενο νησί, ιδιαίτερο, μυστηριώδες. Και ότι όποιος πηγαίνει εκεί βιώνει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, το μυστήριό της ...
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

1. ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

2. ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Ακτοπλοϊκές (Οικονομική Θέση) και Οδικές μετακινήσεις.

3. ΔΙΑΜΟΝΗ: Ξενοδοχεία 3 αστέρων με πρωινό.

4. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:
1η ΗΜΕΡΑ
♦ Συγκέντρωση νωρίς το πρωί* και αναχώρηση για την Αλεξανδρούπολη. Μόλις φτάσουμε θα επιβιβαστούμε στο πλοίο που θα μας μεταφέρει στην αινιγματική Σαμοθράκη. Καθώς πλησιάζουμε, θα μας εντυπωσιάσει ο όγκος του όρους Σάος, που ξεπετάγεται από τα βάθη του πελάγους.
♦ Άφιξη μετά από ταξίδι δύο ωρών και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
         * Σημείωση: Οι ταξιδιώτες από Αθήνα μπορούν να πετάξουν για Θεσσαλονίκη, Καβάλα, ή Αλεξ/πολη όπου και θα συναντήσουν και τους υπόλοιπους συνταξιδιώτες τους.
2η ΗΜΕΡΑ
♦ Σήμερα θα γνωρίσουμε τη βόρεια πλευρά του νησιού, που είναι στην κυριολεξία πνιγμένη στο πράσινο. Πρωινή επίσκεψη του μυστηριακού αρχαιολογικού χώρου της Παλαιόπολης, που θεωρείται από τους σημαντικότερους της Ελλάδας. Αφού επισκεφθούμε το αρχαιολογικό μουσείο, θα δούμε το Αρσινόειον, που είναι το μεγαλύτερο κυκλικό οικοδόμημα της Αρχαιότητας και το Ιερό των Μεγάλων Θεών, όπου γίνονταν οι τελετές των Καβειρίων Μυστηρίων. Θα συνεχίσουμε κατά μήκος των καταπράσινων ακτών και θα επισκεφθούμε τον οικισμό Θέρμα, για να δούμε από κοντά τους καταρράκτες της Γριάς Βάθρας (απαιτείται πεζοπορία). Θα καταλήξουμε στην απόκοσμη ηφαιστειακή παραλία του Κήπου, που έχει εξαιρετική θέα στην αντικρινή Ίμβρο (αν ο καιρός το επιτρέπει, θα έχουμε ώρα για μπάνιο). Το απόγευμα, θα πάμε βόλτα στην πρωτεύουσα του νησιού, τη Χώρα, που έχει ανακηρυχθεί παραδοσιακός οικισμός και θα ανεβούμε μέχρι το Μεσαιωνικό Γενοβέζικο κάστρο, για να απολαύσουμε ένα από τα μαγικότερα ηλιοβασιλέματα του Αιγαίου.
♦ Επιστροφή στο ξενοδοχείο. 
3η ΗΜΕΡΑ
♦ Πρωινή επίσκεψη του αινιγματικού Πύργου του Φονιά, και πεζοπορία στην ομώνυμη κοιλάδα, που είναι κατάφυτη με αιωνόβια πλατάνια, και στη συνέχεια, θα κάνουμε μία εξόρμηση στο νότιο κομμάτι του νησιού, που καλύπτεται από ελαιώνες, για να καταλήξουμε στο χωριό Προφήτης Ηλίας, που φημίζεται ότι έχει το νοστιμότερο κατσικάκι στην Ελλάδα!
♦ Επιστροφή στο ξενοδοχείο και υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος.
4η ΗΜΕΡΑ
♦ Πρωινό ελεύθερο. Για όσους θέλουν (χωρίς έξτρα χρέωση), θα περπατήσουμε μέχρι τα ερείπια του ναού του Χριστού, που κατασκευάστηκε ολόκληρος από μάρμαρα της αρχαίας πόλης (πεζοπορία σε μονοπάτι). Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα για προαιρετική εκδρομή στην απρόσιτη νότια πλευρά του νησιού, με καΐκι. Η νότια πλευρά της Σαμοθράκης, κρύβει πολλές εκπλήξεις, όπως περίεργα γεωλογικά σχήματα – που σχετίζονται με τρομακτικούς θρύλους, απομονωμένες παραλίες, καταρράκτες που πέφτουν κατευθείαν μέσα στη θάλασσα και παράκτιες, ή θαλασσινές σπηλιές (νεώτερες έρευνες υποστηρίζουν ότι ο μυθικός Κύκλωπας, ζούσε εδώ). Σε όλη τη διαδρομή, θα μας συντροφεύει η άγρια μορφή του όρους Σάος, που η κορυφή του Φεγγάρι, είναι η ψηλότερη του Αιγαίου. Αν ο καιρός το επιτρέπει, θα έχουμε ώρα για μπάνιο στην παραλία του Βάτου, με τρεχούμενα νερά, πλατάνια και πικροδάφνες.
♦ Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα και αμέσως μετά, θα περάσουμε με το πλοίο στην Αλεξανδρούπολη και θα συνεχίσουμε για τη Θεσσαλονίκη*.
♦ Άφιξη αργά το βράδυ. 
       * Σημείωση: Οι ταξιδιώτες από Αθήνα μπορούν να πετάξουν από Θεσσαλονίκη, Καβάλα, ή Αλεξ/πολη

5. ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΚΕΤΟΥ:
♦ Κόστος πακέτου κατ’άτομο σε δίκλινο:  € 360,00
♦ Διαφορά μονόκλινου:75,00.

6. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΔηλώσεις συμμετοχής με προκαταβολή 35% μέχρι την 25η Απριλίου 2014. Για να είναι έγκαιρη και έγκυρη οποιαδήποτε συμμετοχή η κράτηση θέσεως, πρέπει να συνοδεύεται από την ανάλογη προκαταβολή. Η τελική εξόφληση πρέπει να γίνει τουλάχιστον 10 ημέρες πριν από την αναχώρηση της οργανωμένης αποστολής.

Ελάχιστη συμμετοχή για την πραγματοποίηση της οργανωμένης αποστολής: 15 άτομα
Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής, τα κόστη διαμορφώνονται αναλόγως.

7. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Oδικές μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα
• Ξενοδοχείο 3* με πρωινό
• Eίσοδοι μουσείων & μνημείων σύμφωνα με το πρόγραμμα
• Συνοδός
• Ασφάλεια
• Έντυπο Υλικό
• Φ.Π.A.
• Ακτοπλοϊκά εισιτήρια

8. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα ή άλλη πόλη για την Θεσσαλονίκη/Καβάλα/Αλεξανδρούπολη
• Φιλοδωρήματα
• Προσωπικά έξοδα, ποτά, τηλεφωνήματα κλπ
• Έξτρα γεύματα
• Οτιδήποτε προαιρετικό

9. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
• Παρακαλούμε όπως ελέγξετε το δελτίο ταυτότητάς σας για την ορθή αποστολή των στοιχείων σας στη FIRSTEVENT.
• Οι αναγραφόμενες τιμές είναι πιθανόν να διαφοροποιηθούν σε περίπτωση αλλαγής ναύλων. Η οποιαδήποτε αλλαγή στην τιμή δεν αποτελεί λόγο ακύρωσης του ταξιδιού.
• Για να είναι έγκυρη μία κράτηση πρέπει να συνοδεύεται από την ανάλογη προκαταβολή. Κρατήσεις χωρίς προκαταβολή θεωρούνται άκυρες και δεν λαμβάνονται υπ’ όψη.
Παρακαλούμε επιβεβαιώνετε την τελική τιμή με την εξόφληση του ταξιδιού σας.


 Οι ανωτέρω πληροφορίες και ειδικοί όροι παρέχονται σύμφωνα με το Π.Δ. 339/1996 (ΦΕΚ Α΄/225/1996), όπως ισχύει. Δυνατότητα συμμετοχής στο παρόν ταξίδι έχετε εφόσον δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή σε αυτό, καταβάλλετε την αντίστοιχη προκαταβολή που αφορά σε αυτό και λάβετε το σχετικό παραστατικό ή απόδειξη είσπραξης από τη FIRSTEVENT. Η πληρωμή της προκαταβολής (ή ολόκληρου του ποσού) γίνεται τοις μετρητοίς, μέσω πιστωτικής κάρτας ή με έμβασμα προς τη FIRSTEVENT. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε όπως αποστείλετε αντίγραφο του εμβάσματος, μαζί με τα στοιχεία των ταξιδιωτών και το ταξίδι συμμετοχής τους, στα γραφεία μας. Με την λήψη του σχετικού στοιχείου (παραστατικό ή απόδειξη) συμμετοχής συνομολογείτε και αποδέχεστε ρητώς τους «ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ & ΣΥΝΕΔΡΙΟ», καθώς και τις παρούσες «Πληροφορίες & Ειδικούς Όρους», τα οποία έχετε μελετήσει προσεκτικά, προ της δηλώσεως συμμετοχής σας. Εάν εκπροσωπείτε την οικογένεια ή/και την ομάδα σας, έχετε την υποχρέωση να ενημερώσετε όλους τους εκπροσωπούμενους από εσάς συνταξιδιώτες σας για τις παρούσες «Πληροφορίες και Ειδικούς Όρους», καθώς και τους Γενικούς Όρους συμμετοχής.


Ημερομηνία δημοσίευσης & τελευταίας ενημέρωσης:  8 Απριλίου 2014


Βαθμός Δυσκολίας: 1

Λένε ότι η Σαμοθράκη είναι παράξενο νησί, ιδιαίτερο, μυστηριώδες. Και ότι όποιος πηγαίνει εκεί βιώνει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, το μυστήριό της. Ειδικά τα βράδια του καλοκαιριού, όταν έχει φεγγάρι, πάνω από το... «Φεγγάρι», όπως αποκαλούν οι ντόπιοι το όρος Σάος (και την ψηλότερη κορυφή του), που δεσπόζει στο νησί. Αλλά και την άνοιξη! Οταν οι μυρωδιές της φύσης μπλέκονται με τον θαλασσινό αέρα, σε μια συνάντηση με τη Σαμοθράκη στην αυθεντική της κατάσταση, με τους δικούς της μόνο ανθρώπους, χωρίς τους ξένους του καλοκαιριού.

Σε τούτο τον τόπο, ήδη από την αρχαιότητα, κατέφτανε κόσμος από πολλά και διάφορα μέρη. Ηταν τα Καβείρια Μυστήρια, η μεγάλη εξάπλωση των οποίων άρχισε τον 3ο αιώνα π.Χ.· τα μυστήρια εκείνα για τα οποία έχουμε τα λιγότερα στοιχεία -λιγότερα και από τα Ελευσίνια- και τελούνταν στο χώρο του «Ιερού των Μεγάλων Θεών», τον σημαντικότερο αρχαιολογικό τόπο στο νησί σήμερα, ενώ λέγεται ότι η μύηση σε αυτά σχετιζόταν περισσότερο με τη ζωή και λιγότερο με το θάνατο.

Οι μυημένοι, βέβαια, οι οποίοι ήταν και ελεύθεροι, και δούλοι, φρόντισαν να κρατήσουν καλά κρυμμένα τα μυστικά τους. Σήμερα το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι η θρησκεία των Καβείρων και οι μυστηριώδεις ιεροτελεστίες τους ενέπνεαν παντού φόβο, επειδή θεωρούσαν πως οι Κάβειροι ήταν πολύ σκληροί όταν επέβαλλαν τιμωρίες. Αλλά και ότι όσοι μυούνταν στα μυστήρια των Καβείρων αποκτούσαν τη δύναμη να αποφεύγουν τους κινδύνους, να πετυχαίνουν στις πιο αβέβαιες προσπάθειες και να νικούν τους εχθρούς.

Ισως με αυτό να συνδέεται και ο θρύλος που θέλει τους γονείς του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τον Φίλιππο Β΄ και την Ολυμπιάδα, να συναντιούνται για πρώτη φορά στο νησί. Αλλά και η σύλληψη του μετέπειτα μεγάλου στρατηλάτη να... πραγματοποιείται εδώ.


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ
& ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ
...

• ... πολλούς αρχαιολογικούς χώρους, κάποιοι από τους οποίους απαιτούν πεζοπορία μέσα σε ερείπια
• ... διαδρομές σε ωραιότατα τοπία
• ... σχετικά καλά ξενοδοχεία και πολύ καλή τοπική κουζίνα
• ... αξιοθέατα κυρίως Ελληνιστικής, Ρωμαϊκής και Βυζαντινής εποχής αλλά και φυσικά μνημεία εξαιρετικού κάλλους
• ... πόλεις σχετικές με την Ελληνική Ιστορία
• ... προαιρετικές πεζοπορίες σε τοπία εκπληκτικού φυσικού κάλλους. Παραδοσιακοί οικισμοί
• ... το λιμάνι του νησιού, χαρακτηρίζεται από την απρόσωπη “νεοελληνική” αρχιτεκτονική.
• ... πιθανότητα αλλαγής του προγράμματος, λόγω απροειδοποίητης αλλαγής των δρομολογίων των πλοίων.
• ... για την επίσκεψη ορισμένων τοποθεσιών, απαιτείται εύκολη πεζοπορία. Είναι χρήσιμα λοιπόν, τα κατάλληλα παπούτσια και η κατάλληλη ενδυμασία. Χρήσιμο επίσης θα είναι ένα αδιάβροχο σε περίπτωση ξαφνικής ανοιξιάτικης βροχής. Μετά τις 20 Μαΐου θα ανακοινωθεί αν θα είναι δυνατή η προαιρετική βόλτα με το καραβάκι στη νότια ακτή του νησιού.
• ... ο επισκέπτης δεν πρέπει να ξεχνά ότι πάει σε ένα από τα πιο απομονωμένα ακριτικά νησιά της χώρας και δεν πρέπει να έχει πολλές απαιτήσεις για ευκολίες, που είναι αυτονόητες σε άλλες περιοχές της Ελλάδας

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση και λεπτομερή ενημέρωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το γραφείο μας στο τηλ. 210 8228950 (κα. Σκεύη Νικολάκη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΣΙΚΕΛΙΑ ΠΟΡΤΟΧΕΛΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ »
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prev Next
7η Επιστημονική Ημερίδα Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα

7η Επιστημονική Ημερίδα Σύγχρονα Παιδιατ…

Κατεβάστε το πρόγραμμα της 7ης Επιστημονικής Ημερίδας "Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα" , Σάββατο 31 Μαρτίου 2018, Αίγλη.

EAP 2017 Congress and MasterCourse

EAP 2017 Congress and MasterCourse

Η FirstEvent σας προσκαλεί στο EAP CONGRESS 2017, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 12 και 15 Οκτωβρίου 2017 στην Ljubliana της Σλοβενίας.

17ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

17ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

Υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

The 3rd International Neonatology Association Conference

The 3rd International Neonatology Associ…

Η FirstEvent σας προσκαλεί στο The 3rd International Neonatology Association Conference που θα λάβει χώρα μεταξύ 7 και 9 Ιουλίου 2017 στο Lyon της Γαλλίας.

12η Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής

12η Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακα…

Η FirstEvent σας προσκαλεί στην ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής, 22-24/09/2017 στο Ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos στο Βόλο.

12η Συνάντηση Ελληνικής Εταιρείας για την Κοιλιοκάκη

12η Συνάντηση Ελληνικής Εταιρείας για τη…

Αναμένονται ακριβείς ημερομηνίες

Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής

Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακαδημί…

Η FirstEvent σας προσκαλεί στην ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2017 στο Ξενοδοχείο Filoxenia της Καλαμάτας.

6η Επιστημονική Ημερίδα Ιασώ Παίδων

6η Επιστημονική Ημερίδα Ιασώ Παίδων

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της 6ης Επιστημονικής ημερίδας "ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ", η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, στις 29 Απριλίου 2017.

2017 Meeting of the European Society for Immunodeficiencies

2017 Meeting of the European Society for…

Σας προσκαλούμε στο 2017 Meeting of the European Society for Immunodeficiencies, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Εδιμβούργο της Σκοτίας μεταξύ 11 και 14 Σεπτεμβρίου 2017.

21st International Conference on Prenatal Diagnosis and Therapy

21st International Conference on Prenata…

Το 21ο συνέδριο του ISPD θα φέρει σε επαφή τεχνικούς προγεννητικής και γενετιστές από όλο τον κόσμο, στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, μεταξύ 9 και 12 Ιουλίου 2017.

13th World Congress of Perinatal Medicine

13th World Congress of Perinatal Medicin…

Είναι τιμή και χαρά να σας καλωσορίσουμε στο 13ο Παγκόσμιο Συνέδριο Περιγεννητικής Ιατρικής (13th World Congress of Perinatal Medicine), η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 26 και 29 Οκτωβρίου, 2017 στο...

ESPGHAN 50th Annual Meeting

ESPGHAN 50th Annual Meeting

Λάβετε μέρος στην 50η ετήσια συνάντηση του European Society for Paedriatic Gastronentology, Hepatology and Nutrition (ESPGHAN), που θα πραγματοποιηθεί στην Πράγα της Τσεχίας μεταξύ 10 και 13 Μαϊου 2017.

10th International Meeting of Pediatric Endocrinology

10th International Meeting of Pediatric …

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο 10ο Διεθνές Συνέδριο Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας (10th International Meeting of Pediatric Endocrinology), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον 14-17 Σεπτεμβρίου 2017.

10th World Congress of the World Society for Pediatric Infectious Diseases

10th World Congress of the World Society…

Λάβετε μέρος στο 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Παιδιατρικών και Λοιμωδών Νοσημάτων (10th World Congress of the World Society for Pediatric Infectious Diseases), μαζί με πανω από 1,500 εξειδικευμένους παιδίατρους από όλο...

27th European Congress of Clinical Microbiology and Infectious Diseases

27th European Congress of Clinical Micro…

Σας προσκαλούμε στο 27ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Κλινικής Μικροβιολογίας και Λοιμωδών Νοσημάτων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη, Αυστρία, από τις 22 έως 25 Απριλίου 2017.

26th EADV Congress

26th EADV Congress

Το 26ο συνέδριο του European Academy of Dermatology and Venereology (EADV), θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 13 και 17 Σεπτεμβρίου 2017, στη Γενεύη της Ελβετίας.

30th ESICM Annual Congress

30th ESICM Annual Congress

Το European Society of Intensive Care Medicine (ESICM) αποτελεί μια ένωση μεμονωμένων ατόμων που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1982 στην Γενεύη της Ελβετίας και είναι μια διεθνής, μη-κερδοσκοπική οργάνωση.

28th Annual Meeting of the European Society of Paediatric and Neonatal Intensive Care

28th Annual Meeting of the European Soci…

Η 28η ετήσια συνάντηση του European Society of Paediatric and Neonatal Intensive Care (ESPNIC 2017), αποτελεί ένα φόρουμ με επιροή και αφορά συναδέλφους από όλο τον κόσμο.

8th Europediatrics Congress in Bucharest

8th Europediatrics Congress in Bucharest

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο 8ο Europaediatrics Congress, την κορυφαία εκδήλωση του European Paediatric Association και του Union of National European Paediatric Societies and Associations (EPA-UNEPSA).

11η Ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής

11η Ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελ…

H 11η Ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου εως και την Κυριακή 02 Οκτωβρίου 2016 στο ξενοδοχείο «Valis Resort», στην πόλη του...

16ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

16ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

Αμφιθέατρο Χωρεμείου Ερευνητικού Εργαστηρίου Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».

9th World Congress of Perinatal Medicine

9th World Congress of Perinatal Medicine

The 9th World Congress of Perinatal Medicine in Developing Countries, 4-7/5/2016, Asuncion, Paraguay

IPEG's 25th Annual Congress for Endosurgery in Children

IPEG's 25th Annual Congress for Endosurg…

IPEG's 25th Annual Congress for Endosurgery in Children, 24-28/5/2016, Fukuoka, Japan International Pediatric Endoscopy Group 25th Annual Congress

6th Congress of the European Academy of Paediatric Societies

6th Congress of the European Academy of …

6th Congress of the European Academy of Paediatric Societies ( EAPS 2016 ), 21-25/10/2016, Geneva, Switzerland

EASD Annual Meeting | 12-16/09/2016 | Munich

EASD Annual Meeting | 12-16/09/2016 | Mu…

EASD Annual Meeting, 12-16/09/2016, Munich, Germany

55th Annual ESPE Meeting | 10-12/09/2016 | Paris

55th Annual ESPE Meeting | 10-12/09/2016…

55th Annual ESPE Meeting, 10-12/09/2016, Paris , France

28th International Pediatric Congress | 17-22/08/2016 | Vancouver

28th International Pediatric Congress | …

Το 28ο Παγκόσμιο παιδιατρικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί εφέτος τον Αύγουστο στο Βανκούβερ του Καναδά. Η Firstevent LTD εχει φροντίσει να εξασφαλίσει δωμάτια για όσους παιδίατρους θελήσουν να το παρακολουθήσουν.

European Congress of Perinatal Medicine (ECPM) | 15-18/06/2016 | Maastricht

European Congress of Perinatal Medicine …

European Congress of Perinatal Medicine (ECPM), 15-18/06/2016 , Maastricht, the Netherlands

European Academy of Allergy and Clinical Immunology | 11-15/06/2016 | Vienna - Austria

European Academy of Allergy and Clinical…

European Academy of Allergy and Clinical Immunology ( EACCI 2016 ) , 35th Annual Congress 2016, 11-15/06/2016, Vienna, Austria.

34th Annual Meeting (ESPID 2016) | 10-14/05/2016 | Brighton-UK

34th Annual Meeting (ESPID 2016) | 10-14…

34th Annual Meeting (ESPID 2016) , 10-14/05/2016 , Brighton, United Kingdom.