• 17-26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014
  • ΠΟΝΤΟΣ
  • GROUP
ΠΟΝΤΟΣ

ΠΟΝΤΟΣ

Το ταξίδι στον Πόντο, δεν είναι απλά ένα ταξίδι. Είναι ένα προσκύνημα και μία γνωριμία με έναν τόπο, που από την Αρχαιότητα μέχρι τους νεότερους χρόνους, κράτησε την Ελληνικότητα του και γνώρισε το σκληρό πρόσωπο της Ιστορίας.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

1. ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Εύξεινος Πόντος
2. ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Αεροπορικές μετακινήσεις (Οικονομική Θέση).
3. ΔΙΑΜΟΝΗ: Ξενοδοχεία 4 & 5 αστέρων, σύμφωνα με την τοπική κατηγοριοποίηση & διαβάθμιση. Στη Χόπα: 2 αστέρων, στην Αμάσεια και στο Καρς: 3 αστέρων, σύμφωνα με την τοπική κατηγοριοποίηση & διαβάθμιση.
4. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:
ΗΜΕΡΑ
♦ Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο Αθήνας/Θεσσαλονίκης και πτήση για την Άγκυρα, μέσω Κωνσταντινούπολης.
♦ Άφιξη το απόγευμα και υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος.
♦ Διανυκτέρευση.
2η ΗΜΕΡΑ
♦ Πρωινή ξενάγηση στα σηματικότερα αξιοθέατα της τουρκικής πρωτεύουσας και στο περίφημο Αρχαιολογικό Μουσείο Μικρασιατικών Πολιτισμών που θεωρείται ένα από τα καλύτερα στον Κόσμο. Κυριότερα εκθέματα, τα ευρήματα των Χετταίων από το Bogazkale και τα ευρήματα του βασιλιά Μίδα από την Φρυγία.
♦ Αναχώρηση για την Αμάσεια του Πόντου.
♦ Άφιξη το βράδυ και διανυκτέρευση.
3η ΗΜΕΡΑ
♦ Πρωινή γνωριμία με την Αμάσεια, ωραιότερη πόλη της Ανατολίας, κτισμένη σε βαθύ φαράγγι στις όχθες του ποταμού Ίρι.
♦ Το μεσημέρι συνεχίζουμε για τη Μαύρη Θάλασσα.
♦ Άφιξη στην Σαμψούντα (Αμισό) μεγαλύτερη πόλη του Πόντου και παλιό κέντρο των 250 ελληνικών χωριών της ομώνυμης περιφέρειας.
♦ Διανυκτέρευση.
4η ΗΜΕΡΑ
♦ Πρωινή σύντομη περιήγηση της πόλης, και στη σνέχεια  εκδρομή στην γραφική Σινώπη που βρίσκεται πάνω σε μια όμορφη χερσόνησο.
♦ Επιστροφή μέσω Πάφρας στην Σαμψούντα.
♦ Διανυκτέρευση.
5η ΗΜΕΡΑ
♦ Αναχώρηση για την Τραπεζούντα. Στάση στο Ιασώνειο Ακρωτήριο και στον ναό του Αγίου Νικόλαου, στην Οινόη. Στη συνέχεια άφιξη στην Ορντού (Κοτύωρα) όπου θα δούμε τον Ναό της Υπαπαντής, που χρησιμοποιήθηκε σαν φυλακή και τώρα αναπαλαιώνεται. Κατόπιν μέσω Πουλαντζάκης και Κερασούντας, φτάνουμε στην Τραπεζούντα, την πρωτεύουσα των Κομνηνών.
♦ Διανυκτέρευση.
6η ΗΜΕΡΑ
♦ Πρωινή περιήγηση της πόλης. Θα επισκεφτούμε την Αγία Σοφία με τις υπέροχες αγιογραφίες της που σήμερα είναι μουσείο, θα δούμε το περίφημο Φροντιστήριο που ήταν το μεγαλύτερο σχολείο της Ανατολής, το σπίτι του Θεοφύλακτου, την Παναγία την Χρυσοκέφαλο που σήμερα είναι τζαμί και τις γέφυρες της παλιάς Τραπεζούντας. Από τον λόφο του Σογούκ- Σου θα θαυμάσουμε την περίφημη βίλλα Καπαγιαννίδη, που σήμερα είναι μουσείο. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Παναγία Σουμελά, ένα από τα πιο συναρπαστικά μνημεία της Εγγύς Ανατολής.
♦ Επιστροφή στην Τραπεζούντα.
♦ Διανυκτέρευση.
7η ΗΜΕΡΑ
♦ Αναχώρηση για τα Σούρμενα και το Ρίζαιο, μυθική πατρίδα των Αμαζόνων. Συνεχίζουμε για τα περίφημα χωριά του Όφη, όπου ζουν συμπαγείς πληθυσμοί ελληνόφωνων, εξισλαμισμένοι απόγονοι των Ποντίων κρυπτοχριστιανών.
Θα καταλήξουμε στη Χόπα, στα σύνορα της Γεωργίας.
♦ Διανυκτέρευση.
8η ΗΜΕΡΑ
♦ Συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας στις ανατολικές εσχατιές του Πόντου, πηγαίνοντας στην δασωμένη κοιλάδα Ayder, τόπο από όπου πολλοί ορειβάτες ξεκινούν με τελικό προορισμό τις απάτητες βουνοκορφές των Ποντικών Άλπεων, ή τις περίφημες μαύρες λίμνες, χαμένες μέσα σε πυκνά απάτητα δάση.
♦ Άφιξη στο Καρς, γνωστό από τους Καρσλήδες Πόντιους.
♦ Διανυκτέρευση.
9η ΗΜΕΡΑ
♦ Επίσκεψη στο μυθικό Ανί, παλιά αρμενική οχυρή πόλη με περίλαμπρους ναούς στα σύνορα της Δημοκρατίας της Αρμενίας. Χτισμένο μέσα στις στέπες και ανάμεσα σε βαθιές χαράδρες το Ανί εντυπωσιάζει με τον πλούτο των ερειπίων του.
Το απόγευμα συνεχίζουμε για το Ερζουρούμ.
♦ Διανυκτέρευση.
10η ΗΜΕΡΑ
♦ Το πρωί μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.
♦ Άφιξη στην Αθήνα/ Θεσσαλονίκη το μεσημέρι.

5. ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΚΕΤΟΥ:
♦ Κόστος πακέτου κατ’άτομο σε δίκλινο:  € 1.710,00 (+ Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων)
♦ Διαφορά μονόκλινου: € 310,00.

6. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΔηλώσεις συμμετοχής με προκαταβολή 50% μέχρι την 28η Μαρτίου 2014. Για να είναι έγκαιρη και έγκυρη οποιαδήποτε συμμετοχή η κράτηση θέσεως, πρέπει να συνοδεύεται από την ανάλογη προκαταβολή. Η καταβολή της προκαταβολής ανέρχεται στο 50% της συνολικής τιμής του ταξιδιού. Η τελική εξόφληση πρέπει να γίνει τουλάχιστον 10 ημέρες πριν από την αναχώρηση της οργανωμένης αποστολής.

Ελάχιστη συμμετοχή για την πραγματοποίηση της οργανωμένης αποστολής: 15 άτομα
Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής, τα κόστη διαμορφώνονται αναλόγως.

7. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Aεροπορικά εισιτήρια
• Oδικές μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα
• Ξενοδοχεία 4* & 5*. Στη Χόπα: 2*. Στην Αμάσεια και στο Καρς: 3*
• Hμιδιατροφή
• Eίσοδοι μουσείων & μνημείων σύμφωνα με το πρόγραμμα
• Συνοδός/Aρχηγός από την Ελλάδα
• Τοπικός ξεναγός
• Ασφάλεια
• Αχθοφορικά 1 αποσκευής κατ’άτομο (στα ξενοδοχεία που διαθέτουν αυτήν τη υπηρεσία)
• Έντυπο Υλικό
• Φ.Π.A.

8. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Φόροι αεροδρομίων
• Φιλοδωρήματα οδηγών & ξεναγών
• Προσωπικά έξοδα, ποτά, τηλεφωνήματα κλπ
• Οτιδήποτε προαιρετικό.

9. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
• Παρακαλούμε ελέγξτε τα ταξιδιωτικά έγγραφά σας και την εγκυρότητά τους για τη συμμετοχή σας στη συγκεκριμένη οργανωμένη αποστολή. Για την είσοδο στην Τουρκία, ειναι απαραίτητο διαβατήριο νέου τύπου με ισχύ τουλάχιστον 6 μηνών από την ημερομηνία εισόδου στη χώρα.
• Παρακαλούμε όπως ελέγξετε το δελτίο ταυτότητάς σας ή το διαβατήριο σας για την ορθή αποστολή των στοιχείων σας στη FIRSTEVENT.
• Οι αναγραφόμενες τιμές είναι πιθανόν να διαφοροποιηθούν σε περίπτωση αλλαγής ναύλων, ή ανατίμησης του ξένου συναλλάγματος. Οι αλλαγές αυτές ποικίλουν από ταξίδι σε ταξίδι, γιατί οι επί τόπου πληρωμές γίνονται σε διαφορετικά νομίσματα. Η οποιαδήποτε αλλαγή στην τιμή δεν αποτελεί λόγο ακύρωσης του ταξιδιού.
• Για να είναι έγκυρη μία κράτηση πρέπει να συνοδεύεται από την ανάλογη προκαταβολή. Κρατήσεις χωρίς προκαταβολή θεωρούνται άκυρες και δεν λαμβάνονται υπ’ όψη.
• Οι αεροπορικές εταιρείες μπορούν να αυξήσουν τις τιμές των ναύλων, των φόρων αεροδρομίων και των επίναυλων καυσίμων. Τέτοιες αυξήσεις μπορούν να ανακοινωθούν μέχρι και μία εβδομάδα πριν την αναχώρηση. Η οποιαδήποτε αλλαγή στην τιμή δεν είναι λόγος ακύρωσης του ταξιδιού. Παρακαλούμε επιβεβαιώνετε την τελική τιμή με την εξόφληση του ταξιδιού σας.

10. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ: Περισσότερες Πληροφορίες:WHO


 Οι ανωτέρω πληροφορίες και ειδικοί όροι παρέχονται σύμφωνα με το Π.Δ. 339/1996 (ΦΕΚ Α΄/225/1996), όπως ισχύει. Δυνατότητα συμμετοχής στο παρόν ταξίδι έχετε εφόσον δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή σε αυτό, καταβάλλετε την αντίστοιχη προκαταβολή που αφορά σε αυτό και λάβετε το σχετικό παραστατικό ή απόδειξη είσπραξης από τη FIRSTEVENT. Η πληρωμή της προκαταβολής (ή ολόκληρου του ποσού) γίνεται τοις μετρητοίς, μέσω πιστωτικής κάρτας ή με έμβασμα προς τη FIRSTEVENT. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε όπως αποστείλετε αντίγραφο του εμβάσματος, μαζί με τα στοιχεία των ταξιδιωτών και το ταξίδι συμμετοχής τους, στα γραφεία μας. Με την λήψη του σχετικού στοιχείου (παραστατικό ή απόδειξη) συμμετοχής συνομολογείτε και αποδέχεστε ρητώς τους «ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ & ΣΥΝΕΔΡΙΟ», καθώς και τις παρούσες «Πληροφορίες & Ειδικούς Όρους», τα οποία έχετε μελετήσει προσεκτικά, προ της δηλώσεως συμμετοχής σας. Εάν εκπροσωπείτε την οικογένεια ή/και την ομάδα σας, έχετε την υποχρέωση να ενημερώσετε όλους τους εκπροσωπούμενους από εσάς συνταξιδιώτες σας για τις παρούσες «Πληροφορίες και Ειδικούς Όρους», καθώς και τους Γενικούς Όρους συμμετοχής.


Ημερομηνία δημοσίευσης & τελευταίας ενημέρωσης:  17 Μαρτίου 2014


Βαθμός Δυσκολίας: 1

Το ταξίδι στον Πόντο, δεν είναι απλά ένα ταξίδι. Είναι ένα προσκύνημα και μία γνωριμία με έναν τόπο, που από την Αρχαιότητα μέχρι τους νεότερους χρόνους, κράτησε την Ελληνικότητα του και γνώρισε το σκληρό πρόσωπο της Ιστορίας.

Η παρουσία των Ελλήνων στην περιοχή του Πόντου χρονολογείται από την αρχαιότητα. Αφού εξερεύνησαν πρώτα διεξοδικά το Αιγαίο, οι Ελληνες θαλασσοπόροι ξεκίνησαν να κατακτήσουν την αφιλόξενη και γεμάτη τρομερούς κινδύνους θάλασσα του «Αξενου» Πόντου. Και κατάφεραν τελικά να δαμάσουν την κλειστή υδάτινη λεκάνη του Πόντου, που έγινε μια θάλασσα φιλόξενη, «εύξεινος» και ελληνική.

Οι εύφορες παράλιες περιοχές του Eύξεινου Πόντου γέμισαν σταδιακά μ’ ελληνικές αποικίες, που διατήρησαν σε μεγάλο βαθμό αναλλοίωτα τα ήθη, τα έθιμα, τις παραδόσεις και τους θεσμούς που είχαν φέρει οι άποικοι από τη μητρόπολη. Στο πέρασμα των αιώνων, οι παραθαλάσσιες πολιτείες του Πόντου εξελίχθηκαν σε πολυάνθρωπα και ισχυρά κέντρα.

Σήμερα, 86 χρόνια μετά τον οριστικό ξεριζωμό του Ποντιακού Ελληνισμού από τις πατρογονικές εστίες, στις παλιές ελληνικές γειτονιές της Σινώπης, της Σαμψούντας και της Τραπεζούντας, τα γερασμένα νεοκλασικά αρχοντικά, τα ιστορικά κτίσματα και οι μισογκρεμισμένες χριστιανικές εκκλησίες στέκουν βουβοί μάρτυρες του ένδοξου παρελθόντος, «δείχνοντας» με περηφάνια την καταγωγή τους.


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ
& ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ
...

•  ... Πολλούς αρχαιολογικούς χώρους, κάποιοι από τους οποίους απαιτούν πεζοπορία μέσα σε ερείπια.
•  Διαδρομές σε ωραιότατα τοπία.
•  Η περιοχή μετά την Τραπεζούντα δεν παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, γιατί δεν έχει τουριστική υποδομή.
•  Σύγχρονες και παλιές πόλεις και αρκετό φολκλόρ.
•  Αξιοθέατα κυρίως Βυζαντινής εποχής.
•  Πόλεις σχετικές με την Ελληνική Ιστορία.
•  Aρχαιολογικούς χώρους, κάποιοι από τους οποίους απαιτούν πεζοπορία μέσα σε ερείπια.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση και λεπτομερή ενημέρωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το γραφείο μας στο τηλ. 210 8228950 (κα. Σκεύη Νικολάκη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ »
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prev Next
7η Επιστημονική Ημερίδα Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα

7η Επιστημονική Ημερίδα Σύγχρονα Παιδιατ…

Κατεβάστε το πρόγραμμα της 7ης Επιστημονικής Ημερίδας "Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα" , Σάββατο 31 Μαρτίου 2018, Αίγλη.

EAP 2017 Congress and MasterCourse

EAP 2017 Congress and MasterCourse

Η FirstEvent σας προσκαλεί στο EAP CONGRESS 2017, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 12 και 15 Οκτωβρίου 2017 στην Ljubliana της Σλοβενίας.

17ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

17ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

Υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

The 3rd International Neonatology Association Conference

The 3rd International Neonatology Associ…

Η FirstEvent σας προσκαλεί στο The 3rd International Neonatology Association Conference που θα λάβει χώρα μεταξύ 7 και 9 Ιουλίου 2017 στο Lyon της Γαλλίας.

12η Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής

12η Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακα…

Η FirstEvent σας προσκαλεί στην ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής, 22-24/09/2017 στο Ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos στο Βόλο.

12η Συνάντηση Ελληνικής Εταιρείας για την Κοιλιοκάκη

12η Συνάντηση Ελληνικής Εταιρείας για τη…

Αναμένονται ακριβείς ημερομηνίες

Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής

Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακαδημί…

Η FirstEvent σας προσκαλεί στην ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2017 στο Ξενοδοχείο Filoxenia της Καλαμάτας.

6η Επιστημονική Ημερίδα Ιασώ Παίδων

6η Επιστημονική Ημερίδα Ιασώ Παίδων

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της 6ης Επιστημονικής ημερίδας "ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ", η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, στις 29 Απριλίου 2017.

2017 Meeting of the European Society for Immunodeficiencies

2017 Meeting of the European Society for…

Σας προσκαλούμε στο 2017 Meeting of the European Society for Immunodeficiencies, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Εδιμβούργο της Σκοτίας μεταξύ 11 και 14 Σεπτεμβρίου 2017.

21st International Conference on Prenatal Diagnosis and Therapy

21st International Conference on Prenata…

Το 21ο συνέδριο του ISPD θα φέρει σε επαφή τεχνικούς προγεννητικής και γενετιστές από όλο τον κόσμο, στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, μεταξύ 9 και 12 Ιουλίου 2017.

13th World Congress of Perinatal Medicine

13th World Congress of Perinatal Medicin…

Είναι τιμή και χαρά να σας καλωσορίσουμε στο 13ο Παγκόσμιο Συνέδριο Περιγεννητικής Ιατρικής (13th World Congress of Perinatal Medicine), η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 26 και 29 Οκτωβρίου, 2017 στο...

ESPGHAN 50th Annual Meeting

ESPGHAN 50th Annual Meeting

Λάβετε μέρος στην 50η ετήσια συνάντηση του European Society for Paedriatic Gastronentology, Hepatology and Nutrition (ESPGHAN), που θα πραγματοποιηθεί στην Πράγα της Τσεχίας μεταξύ 10 και 13 Μαϊου 2017.

10th International Meeting of Pediatric Endocrinology

10th International Meeting of Pediatric …

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο 10ο Διεθνές Συνέδριο Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας (10th International Meeting of Pediatric Endocrinology), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον 14-17 Σεπτεμβρίου 2017.

10th World Congress of the World Society for Pediatric Infectious Diseases

10th World Congress of the World Society…

Λάβετε μέρος στο 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Παιδιατρικών και Λοιμωδών Νοσημάτων (10th World Congress of the World Society for Pediatric Infectious Diseases), μαζί με πανω από 1,500 εξειδικευμένους παιδίατρους από όλο...

27th European Congress of Clinical Microbiology and Infectious Diseases

27th European Congress of Clinical Micro…

Σας προσκαλούμε στο 27ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Κλινικής Μικροβιολογίας και Λοιμωδών Νοσημάτων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη, Αυστρία, από τις 22 έως 25 Απριλίου 2017.

26th EADV Congress

26th EADV Congress

Το 26ο συνέδριο του European Academy of Dermatology and Venereology (EADV), θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 13 και 17 Σεπτεμβρίου 2017, στη Γενεύη της Ελβετίας.

30th ESICM Annual Congress

30th ESICM Annual Congress

Το European Society of Intensive Care Medicine (ESICM) αποτελεί μια ένωση μεμονωμένων ατόμων που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1982 στην Γενεύη της Ελβετίας και είναι μια διεθνής, μη-κερδοσκοπική οργάνωση.

28th Annual Meeting of the European Society of Paediatric and Neonatal Intensive Care

28th Annual Meeting of the European Soci…

Η 28η ετήσια συνάντηση του European Society of Paediatric and Neonatal Intensive Care (ESPNIC 2017), αποτελεί ένα φόρουμ με επιροή και αφορά συναδέλφους από όλο τον κόσμο.

8th Europediatrics Congress in Bucharest

8th Europediatrics Congress in Bucharest

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο 8ο Europaediatrics Congress, την κορυφαία εκδήλωση του European Paediatric Association και του Union of National European Paediatric Societies and Associations (EPA-UNEPSA).

11η Ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής

11η Ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελ…

H 11η Ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου εως και την Κυριακή 02 Οκτωβρίου 2016 στο ξενοδοχείο «Valis Resort», στην πόλη του...

16ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

16ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

Αμφιθέατρο Χωρεμείου Ερευνητικού Εργαστηρίου Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».

9th World Congress of Perinatal Medicine

9th World Congress of Perinatal Medicine

The 9th World Congress of Perinatal Medicine in Developing Countries, 4-7/5/2016, Asuncion, Paraguay

IPEG's 25th Annual Congress for Endosurgery in Children

IPEG's 25th Annual Congress for Endosurg…

IPEG's 25th Annual Congress for Endosurgery in Children, 24-28/5/2016, Fukuoka, Japan International Pediatric Endoscopy Group 25th Annual Congress

6th Congress of the European Academy of Paediatric Societies

6th Congress of the European Academy of …

6th Congress of the European Academy of Paediatric Societies ( EAPS 2016 ), 21-25/10/2016, Geneva, Switzerland

EASD Annual Meeting | 12-16/09/2016 | Munich

EASD Annual Meeting | 12-16/09/2016 | Mu…

EASD Annual Meeting, 12-16/09/2016, Munich, Germany

55th Annual ESPE Meeting | 10-12/09/2016 | Paris

55th Annual ESPE Meeting | 10-12/09/2016…

55th Annual ESPE Meeting, 10-12/09/2016, Paris , France

28th International Pediatric Congress | 17-22/08/2016 | Vancouver

28th International Pediatric Congress | …

Το 28ο Παγκόσμιο παιδιατρικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί εφέτος τον Αύγουστο στο Βανκούβερ του Καναδά. Η Firstevent LTD εχει φροντίσει να εξασφαλίσει δωμάτια για όσους παιδίατρους θελήσουν να το παρακολουθήσουν.

European Congress of Perinatal Medicine (ECPM) | 15-18/06/2016 | Maastricht

European Congress of Perinatal Medicine …

European Congress of Perinatal Medicine (ECPM), 15-18/06/2016 , Maastricht, the Netherlands

European Academy of Allergy and Clinical Immunology | 11-15/06/2016 | Vienna - Austria

European Academy of Allergy and Clinical…

European Academy of Allergy and Clinical Immunology ( EACCI 2016 ) , 35th Annual Congress 2016, 11-15/06/2016, Vienna, Austria.

34th Annual Meeting (ESPID 2016) | 10-14/05/2016 | Brighton-UK

34th Annual Meeting (ESPID 2016) | 10-14…

34th Annual Meeting (ESPID 2016) , 10-14/05/2016 , Brighton, United Kingdom.