• 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 1 ΜΑΪΟΥ 2014
  • ΠΕΡΟΥ, ΑΝΔΕΙΣ ΚΑΙ ΖΟΥΓΚΛΕΣ ΑΜΑΖΟΝΙΑΣ
  • GROUP
ΠΕΡΟΥ, ΑΝΔΕΙΣ ΚΑΙ ΖΟΥΓΚΛΕΣ ΑΜΑΖΟΝΙΑΣ

ΠΕΡΟΥ, ΑΝΔΕΙΣ ΚΑΙ ΖΟΥΓΚΛΕΣ ΑΜΑΖΟΝΙΑΣ

Η αυτοκρατορία και ο πολιτισμός των Ίνκας, η μυθική πόλη Μάτσου Πίτσου, οι Περουβιανές Άνδεις και τα τραγούδια τους είναι η εικόνα που έχουμε όλοι για τη τρίτη σε μέγεθος χώρα της Λατινικής Αμερικής ...
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

1. ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΠΕΡΟΥ, ΑΝΔΕΙΣ ΚΑΙ ΖΟΥΓΚΛΕΣ ΑΜΑΖΟΝΙΑΣ

2. ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Αεροπορικές μετακινήσεις (Οικονομική Θέση).

3. ΔΙΑΜΟΝΗ:
♦ Ξενοδοχεία 5 αστέρων στην Aντίς Aμπέμπα και τουριστικά ξενοδοχεία στα υπόλοιπα μέρη (λόγω έλλειψης άλλων), σύμφωνα με την τοπική κατηγοριοποίηση και διαβάθμιση.
♦ Lodge στο Νότο
♦ 1 διανυκτέρευση σε κατασκήνωση στην περιοχή των Μούρσι.

4. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:
1η ΗΜΕΡΑ
♦ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Αθήνας/Θεσσαλονίκης και πτήση για τη Λίμα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.
♦ Άφιξη στη Λίμα αργά το βράδυ.
♦ Μεταφορά στο ξενοδοχείο.
♦ Διανυκτέρευση.
2η ΗΜΕΡΑ  
♦ Πρωινή ξενάγηση στη Περουβιανή πρωτεύουσα. Θα δούμε το Μοναστήρι του Αγίου Φραγκίσκου, την εντυπωσιακή Πλατεία των Όπλων όπου βρίσκεται το Κυβερνητικό Μέγαρο και ο Καθεδρικός ναός, και θα περάσουμε από τις αριστοκρατικές περιοχές San Isidro και Miraflores. Θα ακολουθήσει επίσκεψη του Μουσείου του Χρυσού, όπου θα θαυμάσουμε τις συλλογές χρυσών αντικειμένων Προκολομβιανής τέχνης, καθώς και το τμήμα όπου εκτίθενται όπλα ανεκτίμητης αξίας.
♦ Απόγευμα ελεύθερο.
♦ Διανυκτέρευση.  
3η ΗΜΕΡΑ  
♦ Πρωινή αναχώρηση για το Paracas, στις ακτές του Ειρηνικού. Αφού περάσουμε οάσεις και μικρά χωριά χαμένα στην παράκτια έρημο, όπου συναντάμε βλάστηση μόνο κατά μήκος των ποταμών που πηγάζουν απ’ τις Άνδεις, θα φτάσουμε στο Paracas που έχει ανακηρυχθεί Εθνικό Πάρκο. Μόλις φτάσουμε, θα έχουμε τη μοναδική εμπειρία της επίσκεψης στα νησιά Ballestas, τα λεγόμενα και μικρά Γκαλαπάγκος. Θα δούμε το περίφημο Cantelabra, γιγαντιαίο σχέδιο, στην πλαγιά της ακτής και με εξωλέμβιες θα προσεγγίσουμε τις ακτές των νησιών, για να δούμε πολλά σπάνια είδη ζώων και πουλιών, όπως φώκιες, θαλάσσια λιοντάρια, πιγκουίνους, πελεκάνους του Ειρηνικού κλπ. Σημειωτέον ότι οι αποικίες θαλάσσιων λιονταριών στα Ballestas, είναι οι μεγαλύτερες του Ειρηνικού.
♦ Επιστροφή στο ξενοδοχείο και υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση.
♦ Διανυκτέρευση.  
4η ΗΜΕΡΑ  
♦ Μετά το πρωινό, θα συνεχίσουμε τη γνωριμία μας με την παράκτια έρημο του Περού. Προορισμός μας η αινιγματική Nazca, όπου θα φτάσουμε το μεσημέρι. Tο απόγευμα μας περιμένει μια συναρπαστική εμπειρία: Θα υπάρξει δυνατότητα για προαιρετική χαμηλή πτήση με μικρά αεροπλάνα, πάνω από τα περίφημα “σχέδια της Nazca”, γεωμετρικά σχέδια, ή εικόνες που παριστάνουν διάφορα ζώα και που καλύπτουν μεγάλη έκταση στο οροπέδιο της Nazca και φαίνονται μόνο από ψηλά. Ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι κοσμοδρόμια φτιαγμένα από εξωγήινους.
♦ Διανυκτέρευση.  
5η ΗΜΕΡΑ  
♦ Αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Λίμα, ακολουθώντας την Παναμερικανική Οδό. Στη διαδρομή μας θα επισκεφθούμε το αρχαιολογικό μουσείο της Ica, με μοναδικά ευρήματα των Προκολομβιανών πολιτισμών της παράκτιας ερήμου του Περού. Άφιξη στο αεροδρόμιο της Λίμα και απογευματινή πτήση για την Arequipa, στους πρόποδες του ηφαιστείου Misti, κοντά στα σύνορα της Χιλής. Η πτήση μας είναι θεαματική καθώς πετάμε πάνω από τις Άνδεις.
♦ Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο.
♦ Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος.
♦ Διανυκτέρευση.  
6η ΗΜΕΡΑ  
♦ Το πρωί αρχίζουμε τη γνωριμία μας με την Arequipa, που ονομάζεται και Λευκή Πόλη και είναι η ωραιότερη πόλη του Περού. Ανάμεσα στα άλλα, θα δούμε το δαιδαλώδες μοναστήρι Santa Catalina, την πλατεία των Όπλων και τα προάστια Cayma και Yanahuara απ’ όπου θα θαυμάσουμε τη θέα του περίφημου ηφαιστείου Misti.
♦ Απόγευμα ελεύθερο για ξεκούραση, αγορές στα γραφικά δρομάκια, ή επίσκεψη σε μια από τις δεκάδες αποικιακές εκκλησίες της πόλης.
♦ Διανυκτέρευση.  
7η ΗΜΕΡΑ  
♦ Πρωινή αναχώρηση οδικώς για το Colca Canyon, το βαθύτερο και εντυπωσιακότερο φαράγγι του Κόσμου. Θα περάσουμε από ξεχασμένα μικρά Ινδιάνικα χωριά και απότομες πλαγιές, από όπου θα έχουμε μοναδική θέα του φαραγγιού και των γύρω βουνών. Εδώ θα δούμε και τους μεγάλους κόνδορες των Άνδεων, που πετούν ανάμεσα στις απότομες πλαγιές.
♦ Άφιξη στο lodge που θα μας φιλοξενήσει.
♦ Διανυκτέρευση.  
8η ΗΜΕΡΑ  
♦ Νωρίς το πρωί, θα ξεκινήσουμε οδικώς για το Puno στις όχθες της θρυλικής λίμνης Τιτικάκα, ψηλότερης πλωτής λίμνης στον Κόσμο.
♦ Άφιξη στο Puno το απόγευμα.
♦ Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.
♦ Διανυκτέρευση.  
9η ΗΜΕΡΑ  
♦ Πρωινή βόλτα-κρουαζιέρα στη λίμνη Τιτικάκα, που είναι η ψηλότερη λίμνη της Αμερικής και χωρίζει το Περού από τη Βολιβία. Εκεί θα δούμε από κοντά τα πλωτά νησιά των Ινδιάνων Uros, που ειδικεύονται στην κεραμική, καθώς και το νησί Taquile, το οποίο είναι και το πιο απομακρυσμένο, αλλά και πιο αυθεντικό.
♦ Επιστροφή στο Puno.
♦ Διανυκτέρευση.  
10η ΗΜΕΡΑ  
♦ Νωρίς το πρωί αναχώρηση για το Cuzco. Θα κάνουμε μια ομολογουμένως ανεπανάληπτη διαδρομή ανάμεσα από κορυφές, οροπέδια, ινδιάνικα χωριά και ορεινά λιβάδια, και θα έχουμε μια πλήρη εικόνα της περιοχής των Άνδεων. Στη διαδρομή της, θα επισκεφθούμε το ιερό των Ίνκα, Raqchi.
♦ Άφιξη στο Cuzco, παλιά πρωτεύουσα των Ίνκα το απόγευμα.
♦ Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.
♦ Διανυκτέρευση.  
11η ΗΜΕΡΑ  
♦ Πρωινή ξενάγηση στο Cuzco και στον αρχαιολογικό χώρο του Sacsahuaman, που δεσπόζει πάνω από την πόλη. Θα δούμε επίσης το ναό του Ήλιου καθώς και τον Καθεδρικό Ναό του Cuzco, κλασικό δείγμα αποικιακής αρχιτεκτονικής. Απόγευμα ελεύθερο για καλύτερη γνωριμία με το Cuzco. Εδώ μπορείτε να αγοράσετε ασημένια κοσμήματα, ινδιάνικα υφαντά και χαλιά, μαγικά φίλτρα και ένα σωρό άλλα εξωτικά είδη των Ινδιάνων. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε κάποιο από τα Φραγκισκανικά μοναστήρια ή απλά να περιπλανηθείτε στους δρόμους της πόλης.
♦ Διανυκτέρευση.  
12η ΗΜΕΡΑ  
♦ Το πρωί θα ξεκινήσουμε για την ολοήμερη εκδρομή με τρένο στο Machu-Picchu, τη Χαμένη Πόλη των Ίνκα, πάνω από την κοιλάδα του ποταμού Urubamba. Πρόκειται για ένα από τα συγκλονιστικότερα θεάματα του πλανήτη μας, μια απόκοσμη πόλη σκαρφαλωμένη σε ένα απότομο βουνό. Ανεπανάληπτη σιδηροδρομική διαδρομή μέσα από τις ζούγκλες του Urubamba με τα ομιχλώδη δασωμένα τοπία, τα ανθισμένα τροπικά δένδρα και τα πολύχρωμα πουλιά. Άφιξη στο Machu-Picchu και ξενάγηση στα ερείπια που εκτείνονται σε απότομη πλαγιά που δεσπόζει σαν μπαλκόνι πάνω από τις ισημερινές κοιλάδες.
♦ Προαιρετικό γεύμα σε εστιατόριο της περιοχής.
♦ Το απόγευμα επιστροφή σιδηροδρομικώς στο Cuzco.
♦ Διανυκτέρευση.  
13η ΗΜΕΡΑ  
♦ Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Puerto Maldonado της Περουβιανής Αμαζονίας, που είναι και το πάρκο με τη μεγαλύτερη βιοποικιλότητα στη χώρα. Άφιξη και μεταφορά σε lodge. Απογευματινή γνωριμία με τη ζούγκλα του Περού, που θεωρείται από τις πιο ανεξερεύνητες στον Κόσμο. Θα κάνουμε βόλτα με πιρόγες και θα δούμε το νησί των πιθήκων στην καρδιά του ποταμού Madre De Dios. Θα παρατηρήσουμε επίσης αλιγάτορες και τροπικά πουλιά.
♦ Επιστροφή στο lodge.
♦ Διανυκτέρευση.  
14η ΗΜΕΡΑ  
♦ Πεζοπορική εκδρομή στην καρδιά της ζούγκλας. Η περιοχή του Madre de Dios είναι ιδιαίτερα αραιοκατοικημένη και κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ στον αριθμό ειδών πουλιών, με πάνω από 540 είδη. Οι πεταλούδες ανέρχονται σε 1100 είδη, ενώ για τα φυτά, ο κατάλογος είναι ανεξάντλητος. Εδώ έχουμε τις περισσότερες πιθανότητες να δούμε από παπαγάλους, μέχρι ιαγουάρους.
♦ Επιστροφή στο lodge.
♦ Διανυκτέρευση.  
15η ΗΜΕΡΑ  
♦ Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Λίμα. Άφιξη και υπόλοιπη ημέρα ελεύθερη. Έχουμε προνοήσει γι'αυτή την ελεύθερη ημέρα, σε περίπτωση ακύρωσης της χτεσινής πτήσης από τη ζούγκλα στη Λίμα. Μπορείτε να επισκεφθείτε κάποιο μουσείο, ή κάποια από τις ειδικές ινδιάνικες αγορές της πόλης.  
16η & 17η ΗΜΕΡΑ  
♦ Πρωινή μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής. Άφιξη στην Αθήνα/Θεσσαλονίκη τη 17η ημέρα.

5. ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΚΕΤΟΥ:
♦ Κόστος πακέτου κατ’άτομο σε δίκλινο:  € 3.980,00 (+ Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων)
♦ Διαφορά μονόκλινου: € 690,00.

6. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΔηλώσεις συμμετοχής με προκαταβολή 50% μέχρι την 28η Μαρτίου 2014. Για να είναι έγκαιρη και έγκυρη οποιαδήποτε συμμετοχή η κράτηση θέσεως, πρέπει να συνοδεύεται από την ανάλογη προκαταβολή. Η καταβολή της προκαταβολής ανέρχεται στο 50% της συνολικής τιμής του ταξιδιού. Η τελική εξόφληση πρέπει να γίνει τουλάχιστον 10 ημέρες πριν από την αναχώρηση της οργανωμένης αποστολής.

Ελάχιστη συμμετοχή για την πραγματοποίηση της οργανωμένης αποστολής: 15 άτομα
Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής, τα κόστη διαμορφώνονται αναλόγως.

7. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Aεροπορικά εισιτήρια
• Oδικές & σιδηροδρομικές μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα
• Ξενοδοχεία  4 και 5*
• Lodge στην Αμαζονία & στο Colca
• Εκδρομή με πλοιάριο στα νησιά Ballestas
• Εκδρομή με πλοιάριο στην Τιτικάκα
• Eίσοδοι μουσείων μνημείων & εθνικών πάρκων σύμφωνα με το πρόγραμμα
• Τουριστικοί φόροι Cuzco
• Φόροι εθνικών Πάρκων
• Συνοδός/Aρχηγός από την Ελλάδα
• Τοπικός ξεναγός
• Ασφάλιση
• Αχθοφορικά 1 αποσκευής κατ’άτομο (στα ξενοδοχεία που διαθέτουν αυτήν τη υπηρεσία)
• Έντυπο Υλικό
• Φ.Π.Α

8. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Φόροι αεροδρομίων
• Φιλοδωρήματα οδηγών & ξεναγών
• Προσωπικά έξοδα, ποτά, τηλεφωνήματα κλπ
• Οτιδήποτε προαιρετικό.

9. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
• Παρακαλούμε ελέγξτε τα ταξιδιωτικά έγγραφά σας και την εγκυρότητά τους για τη συμμετοχή σας στη συγκεκριμένη οργανωμένη αποστολή. 
• Παρακαλούμε όπως ελέγξετε το δελτίο ταυτότητάς σας ή το διαβατήριο σας για την ορθή αποστολή των στοιχείων σας στη FIRSTEVENT.
• Οι αναγραφόμενες τιμές είναι πιθανόν να διαφοροποιηθούν σε περίπτωση αλλαγής ναύλων, ή ανατίμησης του ξένου συναλλάγματος. Οι αλλαγές αυτές ποικίλουν από ταξίδι σε ταξίδι, γιατί οι επί τόπου πληρωμές γίνονται σε διαφορετικά νομίσματα. Η οποιαδήποτε αλλαγή στην τιμή δεν αποτελεί λόγο ακύρωσης του ταξιδιού.
• Για να είναι έγκυρη μία κράτηση πρέπει να συνοδεύεται από την ανάλογη προκαταβολή. Κρατήσεις χωρίς προκαταβολή θεωρούνται άκυρες και δεν λαμβάνονται υπ’ όψη.
• Οι αεροπορικές εταιρείες μπορούν να αυξήσουν τις τιμές των ναύλων, των φόρων αεροδρομίων και των επίναυλων καυσίμων. Τέτοιες αυξήσεις μπορούν να ανακοινωθούν μέχρι και μία εβδομάδα πριν την αναχώρηση. Η οποιαδήποτε αλλαγή στην τιμή δεν είναι λόγος ακύρωσης του ταξιδιού. Παρακαλούμε επιβεβαιώνετε την τελική τιμή με την εξόφληση του ταξιδιού σας.

10. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ:
• Συνιστάται εμβολιασμός για τον κίτρινο πυρετό και χημειοπροφύλαξη για την ελονοσία (ανθελονοσιακά φάρμακα) (ειδικά στην περιοχή της Αμαζονίας).
• Αν ακολουθείτε κάποια φαρμακευτική αγωγή, θα πρέπει να έχετε μαζί σας, την απαραίτητη ποσότητα των φαρμάκων.
• Συνιστάται χρήση ενδυμάτων με μακριά μανίκια, μακριά παντελόνια, καπέλο.
• Χρήση εντομο-απωθητικών σπρέϊ στα γυμνά μέρη του σώματος.
• Χρήση κουνουπιέρας & χρήση εντομοκτόνων για το χώρο διαμονής.
• Προτείνουμε να πάρετε μαζί σας φακό, φιλμ, cards & μπαταρίες για την φωτογραφική μηχανή ή την βιντεοκάμερα.
• Σε περίπτωση που υπάρχει διατροφική ή ιατρική ιδιαιτερότητα, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας για ενημέρωση και διευκρινίσεις.
Περισσότερες Πληροφορίες:WHO


 Οι ανωτέρω πληροφορίες και ειδικοί όροι παρέχονται σύμφωνα με το Π.Δ. 339/1996 (ΦΕΚ Α΄/225/1996), όπως ισχύει. Δυνατότητα συμμετοχής στο παρόν ταξίδι έχετε εφόσον δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή σε αυτό, καταβάλλετε την αντίστοιχη προκαταβολή που αφορά σε αυτό και λάβετε το σχετικό παραστατικό ή απόδειξη είσπραξης από τη FIRSTEVENT. Η πληρωμή της προκαταβολής (ή ολόκληρου του ποσού) γίνεται τοις μετρητοίς, μέσω πιστωτικής κάρτας ή με έμβασμα προς τη FIRSTEVENT. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε όπως αποστείλετε αντίγραφο του εμβάσματος, μαζί με τα στοιχεία των ταξιδιωτών και το ταξίδι συμμετοχής τους, στα γραφεία μας. Με την λήψη του σχετικού στοιχείου (παραστατικό ή απόδειξη) συμμετοχής συνομολογείτε και αποδέχεστε ρητώς τους «ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ & ΣΥΝΕΔΡΙΟ», καθώς και τις παρούσες «Πληροφορίες & Ειδικούς Όρους», τα οποία έχετε μελετήσει προσεκτικά, προ της δηλώσεως συμμετοχής σας. Εάν εκπροσωπείτε την οικογένεια ή/και την ομάδα σας, έχετε την υποχρέωση να ενημερώσετε όλους τους εκπροσωπούμενους από εσάς συνταξιδιώτες σας για τις παρούσες «Πληροφορίες και Ειδικούς Όρους», καθώς και τους Γενικούς Όρους συμμετοχής.


Ημερομηνία δημοσίευσης & τελευταίας ενημέρωσης:  17 Μαρτίου 2014


Βαθμός Δυσκολίας: 3

Η αυτοκρατορία και ο πολιτισμός των Ίνκας, η μυθική πόλη Μάτσου Πίτσου, οι Περουβιανές Άνδεις και τα τραγούδια τους είναι η εικόνα που έχουμε όλοι για τη τρίτη σε μέγεθος χώρα της Λατινικής Αμερικής. Ελάχιστοι είναι εκείνοι που δεν επιθυμούν να γνωρίσουν τη χώρα που δίδαξε την τέχνη της επεξεργασίας του χρυσού, ανήγαγε την υφαντουργία σε τέχνη και φέρει μέχρι σήμερα τη σφραγίδα των αρχαίων ινδιάνικων πολιτισμών. Αμέτρητοι είναι αυτοί που ευτύχησαν να έρθουν σε επαφή με την πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά του Περού και να φτάσουν έως την πολιτεία του Μάτσου Πίτσου, το σύμβολο της χώρας. Το Περού, όμως, είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό: είναι μία από τις λίγες χώρες της Νοτίου Αμερικής που κατάφερε, παρ' όλη τη συστηματική προσπάθεια για ολική και πνευματική εξόντωση του λαού της, να διασώσει ήθη, έθιμα, γλώσσα και τραγούδια σε μια προσπάθεια να διατηρήσει την εθνική υπερηφάνεια της.

Ένα πρόγραμμα αφιερωμένο αποκλειστικά στο Περού, χωρίς να περιλαμβάνει και άλλες γειτονικές χώρες, που "κλέβουν" χρόνο από μια τόσο ενδιαφέρουσα χώρα.

Μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι το πρόγραμμα είναι ειδικά διαμορφωμένο για ξεκούραση και σταδιακή άνοδο στο υψόμετρο, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα, χωρίς βιασύνες και άγχος.


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ
& ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ
...

• ... οι δυσκολίες επικεντρώνονται στις μεγάλες διαδρομές σε ορεινούς δρόμους και μικρές αποστάσεις διανύονται σε πολλές ώρες
• ... το υψόμετρο μπορεί να γίνει ενοχλητικό την πρώτη μέρα στο Πούνο
• ... οι εσωτερικές πτήσεις γίνονται συνήθως πολύ νωρίς το πρωί
• ... τα ξενοδοχεία είναι καλά
• ... στις Άνδεις το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε μνημεία των Ίνκα
• ... τα αξιοθέατα δεν απαιτούν πολλή πεζοπορία
• ... διαδρομές σε ωραιότατα τοπία
• ... θεαματικές πόλεις με πολλά μνημεία
• ... παλιές πόλεις και πάρα πολύ φολκλόρ
• ... οι δυσκολίες επικεντρώνονται στις μεγάλες διαδρομές στους χωματόδρομους του Νότου. Οι μετακινήσεις γίνονται με τζιπ που παίρνουν τέσσερις επιβάτες και οδηγό.
• ... συνιστάται εμβολιασμός για τον κίτρινο πυρετό και χημειοπροφύλαξη για την ελονοσία (ανθελονοσιακά φάρμακα) (ειδικά στην περιοχή της Αμαζονίας).
• ... αν ακολουθείτε κάποια φαρμακευτική αγωγή, θα πρέπει να έχετε μαζί σας, την απαραίτητη ποσότητα των φαρμάκων.
• ... συνιστάται χρήση ενδυμάτων με μακριά μανίκια, μακριά παντελόνια, καπέλο.
• ... χρήση εντομο-απωθητικών σπρέϊ στα γυμνά μέρη του σώματος.
• ... χρήση κουνουπιέρας & χρήση εντομοκτόνων για το χώρο διαμονής.
• ... προτείνουμε να πάρετε μαζί σας φακό, φιλμ, cards & μπαταρίες για την φωτογραφική μηχανή ή την βιντεοκάμερα.
• ... σε περίπτωση που υπάρχει διατροφική ή ιατρική ιδιαιτερότητα, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας για ενημέρωση και διευκρινίσεις.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση και λεπτομερή ενημέρωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το γραφείο μας στο τηλ. 210 8228950 (κα. Σκεύη Νικολάκη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΙΘΙΟΠΙΑ ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ »
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prev Next
7η Επιστημονική Ημερίδα Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα

7η Επιστημονική Ημερίδα Σύγχρονα Παιδιατ…

Κατεβάστε το πρόγραμμα της 7ης Επιστημονικής Ημερίδας "Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα" , Σάββατο 31 Μαρτίου 2018, Αίγλη.

EAP 2017 Congress and MasterCourse

EAP 2017 Congress and MasterCourse

Η FirstEvent σας προσκαλεί στο EAP CONGRESS 2017, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 12 και 15 Οκτωβρίου 2017 στην Ljubliana της Σλοβενίας.

17ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

17ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

Υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

The 3rd International Neonatology Association Conference

The 3rd International Neonatology Associ…

Η FirstEvent σας προσκαλεί στο The 3rd International Neonatology Association Conference που θα λάβει χώρα μεταξύ 7 και 9 Ιουλίου 2017 στο Lyon της Γαλλίας.

12η Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής

12η Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακα…

Η FirstEvent σας προσκαλεί στην ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής, 22-24/09/2017 στο Ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos στο Βόλο.

12η Συνάντηση Ελληνικής Εταιρείας για την Κοιλιοκάκη

12η Συνάντηση Ελληνικής Εταιρείας για τη…

Αναμένονται ακριβείς ημερομηνίες

Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής

Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακαδημί…

Η FirstEvent σας προσκαλεί στην ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2017 στο Ξενοδοχείο Filoxenia της Καλαμάτας.

6η Επιστημονική Ημερίδα Ιασώ Παίδων

6η Επιστημονική Ημερίδα Ιασώ Παίδων

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της 6ης Επιστημονικής ημερίδας "ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ", η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, στις 29 Απριλίου 2017.

2017 Meeting of the European Society for Immunodeficiencies

2017 Meeting of the European Society for…

Σας προσκαλούμε στο 2017 Meeting of the European Society for Immunodeficiencies, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Εδιμβούργο της Σκοτίας μεταξύ 11 και 14 Σεπτεμβρίου 2017.

21st International Conference on Prenatal Diagnosis and Therapy

21st International Conference on Prenata…

Το 21ο συνέδριο του ISPD θα φέρει σε επαφή τεχνικούς προγεννητικής και γενετιστές από όλο τον κόσμο, στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, μεταξύ 9 και 12 Ιουλίου 2017.

13th World Congress of Perinatal Medicine

13th World Congress of Perinatal Medicin…

Είναι τιμή και χαρά να σας καλωσορίσουμε στο 13ο Παγκόσμιο Συνέδριο Περιγεννητικής Ιατρικής (13th World Congress of Perinatal Medicine), η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 26 και 29 Οκτωβρίου, 2017 στο...

ESPGHAN 50th Annual Meeting

ESPGHAN 50th Annual Meeting

Λάβετε μέρος στην 50η ετήσια συνάντηση του European Society for Paedriatic Gastronentology, Hepatology and Nutrition (ESPGHAN), που θα πραγματοποιηθεί στην Πράγα της Τσεχίας μεταξύ 10 και 13 Μαϊου 2017.

10th International Meeting of Pediatric Endocrinology

10th International Meeting of Pediatric …

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο 10ο Διεθνές Συνέδριο Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας (10th International Meeting of Pediatric Endocrinology), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον 14-17 Σεπτεμβρίου 2017.

10th World Congress of the World Society for Pediatric Infectious Diseases

10th World Congress of the World Society…

Λάβετε μέρος στο 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Παιδιατρικών και Λοιμωδών Νοσημάτων (10th World Congress of the World Society for Pediatric Infectious Diseases), μαζί με πανω από 1,500 εξειδικευμένους παιδίατρους από όλο...

27th European Congress of Clinical Microbiology and Infectious Diseases

27th European Congress of Clinical Micro…

Σας προσκαλούμε στο 27ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Κλινικής Μικροβιολογίας και Λοιμωδών Νοσημάτων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη, Αυστρία, από τις 22 έως 25 Απριλίου 2017.

26th EADV Congress

26th EADV Congress

Το 26ο συνέδριο του European Academy of Dermatology and Venereology (EADV), θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 13 και 17 Σεπτεμβρίου 2017, στη Γενεύη της Ελβετίας.

30th ESICM Annual Congress

30th ESICM Annual Congress

Το European Society of Intensive Care Medicine (ESICM) αποτελεί μια ένωση μεμονωμένων ατόμων που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1982 στην Γενεύη της Ελβετίας και είναι μια διεθνής, μη-κερδοσκοπική οργάνωση.

28th Annual Meeting of the European Society of Paediatric and Neonatal Intensive Care

28th Annual Meeting of the European Soci…

Η 28η ετήσια συνάντηση του European Society of Paediatric and Neonatal Intensive Care (ESPNIC 2017), αποτελεί ένα φόρουμ με επιροή και αφορά συναδέλφους από όλο τον κόσμο.

8th Europediatrics Congress in Bucharest

8th Europediatrics Congress in Bucharest

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο 8ο Europaediatrics Congress, την κορυφαία εκδήλωση του European Paediatric Association και του Union of National European Paediatric Societies and Associations (EPA-UNEPSA).

11η Ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής

11η Ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελ…

H 11η Ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου εως και την Κυριακή 02 Οκτωβρίου 2016 στο ξενοδοχείο «Valis Resort», στην πόλη του...

16ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

16ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

Αμφιθέατρο Χωρεμείου Ερευνητικού Εργαστηρίου Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».

9th World Congress of Perinatal Medicine

9th World Congress of Perinatal Medicine

The 9th World Congress of Perinatal Medicine in Developing Countries, 4-7/5/2016, Asuncion, Paraguay

IPEG's 25th Annual Congress for Endosurgery in Children

IPEG's 25th Annual Congress for Endosurg…

IPEG's 25th Annual Congress for Endosurgery in Children, 24-28/5/2016, Fukuoka, Japan International Pediatric Endoscopy Group 25th Annual Congress

6th Congress of the European Academy of Paediatric Societies

6th Congress of the European Academy of …

6th Congress of the European Academy of Paediatric Societies ( EAPS 2016 ), 21-25/10/2016, Geneva, Switzerland

EASD Annual Meeting | 12-16/09/2016 | Munich

EASD Annual Meeting | 12-16/09/2016 | Mu…

EASD Annual Meeting, 12-16/09/2016, Munich, Germany

55th Annual ESPE Meeting | 10-12/09/2016 | Paris

55th Annual ESPE Meeting | 10-12/09/2016…

55th Annual ESPE Meeting, 10-12/09/2016, Paris , France

28th International Pediatric Congress | 17-22/08/2016 | Vancouver

28th International Pediatric Congress | …

Το 28ο Παγκόσμιο παιδιατρικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί εφέτος τον Αύγουστο στο Βανκούβερ του Καναδά. Η Firstevent LTD εχει φροντίσει να εξασφαλίσει δωμάτια για όσους παιδίατρους θελήσουν να το παρακολουθήσουν.

European Congress of Perinatal Medicine (ECPM) | 15-18/06/2016 | Maastricht

European Congress of Perinatal Medicine …

European Congress of Perinatal Medicine (ECPM), 15-18/06/2016 , Maastricht, the Netherlands

European Academy of Allergy and Clinical Immunology | 11-15/06/2016 | Vienna - Austria

European Academy of Allergy and Clinical…

European Academy of Allergy and Clinical Immunology ( EACCI 2016 ) , 35th Annual Congress 2016, 11-15/06/2016, Vienna, Austria.

34th Annual Meeting (ESPID 2016) | 10-14/05/2016 | Brighton-UK

34th Annual Meeting (ESPID 2016) | 10-14…

34th Annual Meeting (ESPID 2016) , 10-14/05/2016 , Brighton, United Kingdom.