• 16-26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014
  • ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ
  • GROUP
ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ

ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ

Με χάρτη τους στίχους του Πέρση ποιητή Ομάρ Καγιάμ και πυξίδα τα μεταξένια εμπορικά καραβάνια της ερήμου, ταξιδέψτε στο Ουζμπεκιστάν και ανακαλύψτε την σημαντικότερη χώρα της μυστηριακής Κεντρικής Ασίας που γοητεύει τον επισκέπτη με τους θρύλους της και την πανάρχαια ιστορία της ...
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

1. ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ

2. ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Αεροπορικές μετακινήσεις (Οικονομική Θέση).

3. ΔΙΑΜΟΝΗ: 
• Ξενοδοχεία  4 και 5*
• Διανυκτερεύσεις σε γιούρτες στην έρημο

4. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:
1η ΗΜΕΡΑ
♦ Πτήση για την Τασκένδη μέσω ενδιάμεσου σταθμού.
♦ Άφιξη αργά το βράδυ στην πρωτεύουσα του Ουζμπεκιστάν.
♦ Διανυκτέρευση.
2η ΗΜΕΡΑ
♦ Πρωινή ξενάγηση της πρωτεύουσας του Ουζμπεκιστάν, που ιδρύθηκε πριν από 2000 χρόνια και το όνομά της σημαίνει ‘πόλη χτισμένη από πέτρα’. Η Τασκένδη γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη τα Μεσαιωνικά χρόνια, εξαιτίας της στρατηγικής της θέσης. Βρισκόταν στο σταυροδρόμι του ιστορικού Μεγάλου Δρόμου του Μεταξιού, που ένωνε την Ανατολή με τη Δύση. Θα επισκεφθούμε το γνωστό μεντρεσέ Kukeldash (16ου αι.), που είναι χτισμένος στο κέντρο της παλιάς πόλης και είναι μεγάλο πνευματικό κέντρο του Ισλάμ.
♦ Διανυκτέρευση.
3η ΗΜΕΡΑ
♦ Νωρίς το πρωί μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Urgench, στα σύνορα του Τουρκμενιστάν. Παρ’όλη την πρωινή αφύπνιση, το ταξίδι αυτό αξίζει όσο τίποτε άλλο, μια και θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά την παραμυθένια Χίβα. Η Χίβα, πανάρχαια πόλη κτισμένη σε όαση στην καρδιά της ερήμου, είναι τέλεια διατηρημένη, με τα παλιά σπίτια της, τα τζαμιά της και τα σεράγια της. Ξεχωρίζουν ο μιναρές Kalta Minor, το τέμενος της Παρασκευής και ο μεντρεσές Islam Huja.
♦ Το βράδυ επιστροφή στο Urgench.
♦ Διανυκτέρευση.
4η ΗΜΕΡΑ
♦ Ολοήμερη εκδρομή στα κάστρα της ερήμου. Θα επισκεφθούμε πρώτα το κάστρο Toprak Qala και θα συνεχίσουμε με τα κάστρα Qavat Qala και Ayaz Qala.
♦ Επιστροφή στο Urgench.
♦ Διανυκτέρευση.
5η ΗΜΕΡΑ
♦ Αναχώρηση για τη μυστηριώδη Μπουχάρα. Διαδρομή μέσα από τις στέπες της Κεντροασιατικής ερήμου. Η Μπουχάρα ανήκει και αυτή στις αρχαίες πόλεις της Κεντρικής Ασίας, με μια ιστορία 2.500 χρόνων. Μαζί με την Σαμαρκάνδη και την Χίβα, συνέβαλε στην ανάπτυξη της Κεντρικής Ασίας γιατί ήταν το σημαντικότερο σημείο στο "Μεγάλο Δρόμο του Μεταξιού". Κατά τη διάρκεια των αιώνων, η Μπουχάρα κατακτήθηκε πολλές φορές. Όλα αυτά τα ιστορικά γεγονότα, διαμόρφωσαν την πολιτιστική της κληρονομιά.
♦ Άφιξη το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
♦ Προαιρετική επίσκεψη σε κάποιο από τα παλιά και ιστορικά χαμάμ της πόλης, για ένα απολαυστικό βραδινό λουτρό.
♦ Διανυκτέρευση.
6η ΗΜΕΡΑ
♦ Σήμερα θα γνωρίσουμε την Μπουχάρα. Υπάρχουν πάνω από 140 μνημεία, μερικά από τα οποία θα επισκεφθούμε: Το Μαυσωλείο των Σαμανιδών και του Chashma Ayub, τα ερείπια των τειχών της αρχαίας Μπουχάρας και το μουσείο. Το κάστρο Ark Fortress, το σύνολο Poi Kalayan, που περιλαμβάνει το μιναρέ, το μεγαλύτερο τζαμί στη Κεντρική Ασία, και το μεντρεσέ Miri Arab. Επίσης, στην ξενάγησή μας θα δούμε το μεντρεσέ Ulugbek, και το σύμπλεγμα Lyabi-Khauz με τους παραδοσιακούς θόλους.
♦ Διανυκτέρευση.
7η ΗΜΕΡΑ
♦ Η σημερινή ημέρα μας επιφυλάσσει μία μοναδική εμπειρία. Θα κατευθυνθούμε στο φαράγγι Sarmysh, στην καρδιά της ερήμου Kizil Kum.Θα περπατήσουμε ανάμεσα στις βραχογραφίες, που ανάγονται στην Εποχή του Χαλκού και θα επισκεφθούμε τεμένη, σε περιοχές που σπάνια επισκέπτονται οι ξένοι. Τέλος θα διανυκτερεύσουμε στη Nurata, ή σε κοντινό χώρο, σε παραδοσιακές και άνετες γιούρτες ( μογγολικές σκηνές) της Κεντρικής Ασίας.
8η ΗΜΕΡΑ
♦ Πρωινή επίσκεψη στη λίμνη Αidarkul, στη μέση της ερήμου. Προαιρετική βόλτα με τις βακτριανές καμήλες. Συνεχίζουμε για τη Σαμαρκάνδη. Άφιξη το απόγευμα.
♦ Διανυκτέρευση.
9η ΗΜΕΡΑ
♦Πρωινή ξενάγηση στην πόλη. Η Σαμαρκάνδη είναι μια από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου και αναφέρεται στα χρονικά σαν ‘Το μαργαριτάρι του Μουσουλμανικού κόσμου’. Η πόλη που είναι πολύ γνωστή για τα αρχιτεκτονικά της μνημεία, θεωρείται κυριολεκτικά μια πόλη-μουσείο. Στην ξενάγηση, θα μας δοθεί η ευκαιρία να θαυμάσουμε, το σύμπλεγμα Rejistan, που είναι η κεντρική πλατεία της αρχαίας Σαμαρκάνδης, την αρχιτεκτονική της οποίας δεν μπόρεσε κανείς να ανταγωνιστεί και είναι ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ανατολής. Θα δούμε επίσης το μεγάλο τζαμί Βibi Khanum, που αν και ερειπωμένο προκαλεί εντύπωση.
♦ Διανυκτέρευση.
10η ΗΜΕΡΑ
♦ Αναχώρηση για τη Τασκένδη. Καθ’ οδόν, θα επισκεφθούμε το Shahrizab, γενέτειρα του Ταμερλάνου.
♦ Άφιξη στην Τασκένδη το βράδυ.
♦ Διανυκτέρευση.
11η ΗΜΕΡΑ
♦ Μεταφορά στο αεροδρόμιο νωρίς το πρωί και αναχώρηση για την Ελλάδα.
♦ Άφιξη στην Αθήνα/ Θεσσαλονίκη το απόγευμα.

5. ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΚΕΤΟΥ:
♦ Κόστος πακέτου κατ’άτομο σε δίκλινο:  € 1.890,00 (+ Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων)
♦ Διαφορά μονόκλινου: € 350,00.

6. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΔηλώσεις συμμετοχής με προκαταβολή 50% μέχρι την 28η Μαρτίου 2014. Για να είναι έγκαιρη και έγκυρη οποιαδήποτε συμμετοχή η κράτηση θέσεως, πρέπει να συνοδεύεται από την ανάλογη προκαταβολή. Η καταβολή της προκαταβολής ανέρχεται στο 50% της συνολικής τιμής του ταξιδιού. Η τελική εξόφληση πρέπει να γίνει τουλάχιστον 10 ημέρες πριν από την αναχώρηση της οργανωμένης αποστολής.

Ελάχιστη συμμετοχή για την πραγματοποίηση της οργανωμένης αποστολής: 15 άτομα
Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής, τα κόστη διαμορφώνονται αναλόγως.

7. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Aεροπορικά εισιτήρια
• Oδικές μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα
• Ξενοδοχεία  4 και 5*
• Διανυκτερεύσεις σε γιούρτες στην έρημο
• Δύο έξτρα διανυκτερεύσεις την πρώτη και τελευταία ημέρα
• Hμιδιατροφή
• Eίσοδοι μουσείων και μνημείων σύμφωνα με το πρόγραμμα
• Συνοδός/Aρχηγός από την Ελλάδα
• Τοπικός ξεναγός
• Ασφάλιση
• Αχθοφορικά 1 αποσκευής κατ’ άτομο (στα ξενοδοχεία που διαθέτουν αυτήν τη υπηρεσία)
• Έντυπο Υλικό
• Φ.Π.Α
• Βίζα

8. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Φόροι αεροδρομίων
• Φιλοδωρήματα οδηγών & ξεναγών
• Προσωπικά έξοδα, ποτά, τηλεφωνήματα κλπ
• Οτιδήποτε προαιρετικό.

9. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
• Παρακαλούμε ελέγξτε τα ταξιδιωτικά έγγραφά σας και την εγκυρότητά τους για τη συμμετοχή σας στη συγκεκριμένη οργανωμένη αποστολή. 
• Παρακαλούμε όπως ελέγξετε το δελτίο ταυτότητάς σας ή το διαβατήριο σας για την ορθή αποστολή των στοιχείων σας στη FIRSTEVENT.
• Οι αναγραφόμενες τιμές είναι πιθανόν να διαφοροποιηθούν σε περίπτωση αλλαγής ναύλων, ή ανατίμησης του ξένου συναλλάγματος. Οι αλλαγές αυτές ποικίλουν από ταξίδι σε ταξίδι, γιατί οι επί τόπου πληρωμές γίνονται σε διαφορετικά νομίσματα. Η οποιαδήποτε αλλαγή στην τιμή δεν αποτελεί λόγο ακύρωσης του ταξιδιού.
• Για να είναι έγκυρη μία κράτηση πρέπει να συνοδεύεται από την ανάλογη προκαταβολή. Κρατήσεις χωρίς προκαταβολή θεωρούνται άκυρες και δεν λαμβάνονται υπ’ όψη.
• Οι αεροπορικές εταιρείες μπορούν να αυξήσουν τις τιμές των ναύλων, των φόρων αεροδρομίων και των επίναυλων καυσίμων. Τέτοιες αυξήσεις μπορούν να ανακοινωθούν μέχρι και μία εβδομάδα πριν την αναχώρηση. Η οποιαδήποτε αλλαγή στην τιμή δεν είναι λόγος ακύρωσης του ταξιδιού. Παρακαλούμε επιβεβαιώνετε την τελική τιμή με την εξόφληση του ταξιδιού σας.

10. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ:
Περισσότερες Πληροφορίες:WHO


 Οι ανωτέρω πληροφορίες και ειδικοί όροι παρέχονται σύμφωνα με το Π.Δ. 339/1996 (ΦΕΚ Α΄/225/1996), όπως ισχύει. Δυνατότητα συμμετοχής στο παρόν ταξίδι έχετε εφόσον δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή σε αυτό, καταβάλλετε την αντίστοιχη προκαταβολή που αφορά σε αυτό και λάβετε το σχετικό παραστατικό ή απόδειξη είσπραξης από τη FIRSTEVENT. Η πληρωμή της προκαταβολής (ή ολόκληρου του ποσού) γίνεται τοις μετρητοίς, μέσω πιστωτικής κάρτας ή με έμβασμα προς τη FIRSTEVENT. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε όπως αποστείλετε αντίγραφο του εμβάσματος, μαζί με τα στοιχεία των ταξιδιωτών και το ταξίδι συμμετοχής τους, στα γραφεία μας. Με την λήψη του σχετικού στοιχείου (παραστατικό ή απόδειξη) συμμετοχής συνομολογείτε και αποδέχεστε ρητώς τους «ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ & ΣΥΝΕΔΡΙΟ», καθώς και τις παρούσες «Πληροφορίες & Ειδικούς Όρους», τα οποία έχετε μελετήσει προσεκτικά, προ της δηλώσεως συμμετοχής σας. Εάν εκπροσωπείτε την οικογένεια ή/και την ομάδα σας, έχετε την υποχρέωση να ενημερώσετε όλους τους εκπροσωπούμενους από εσάς συνταξιδιώτες σας για τις παρούσες «Πληροφορίες και Ειδικούς Όρους», καθώς και τους Γενικούς Όρους συμμετοχής.


Ημερομηνία δημοσίευσης & τελευταίας ενημέρωσης:  19 Μαρτίου 2014


Βαθμός Δυσκολίας: 2

Με χάρτη τους στίχους του Πέρση ποιητή Ομάρ Καγιάμ και πυξίδα τα μεταξένια εμπορικά καραβάνια της ερήμου, ταξιδέψτε στο Ουζμπεκιστάν και ανακαλύψτε την σημαντικότερη χώρα της μυστηριακής Κεντρικής Ασίας που γοητεύει τον επισκέπτη με τους θρύλους της και την πανάρχαια ιστορία της.

Στην καρδιά της Kεντρικής Aσίας, ανάμεσα στους ποταμούς Αμού Νταριά (ο Ωξος των αρχαίων Ελλήνων) και Σιρ Νταριά (ο Ιαξάρτης), οι γεωγραφικές συνταγμένες του χάρτη «οριοθετούν» το Ουζμπεκιστάν, μια χώρα που υπήρξε σημείο αναφοράς για μερικές από τις πιο μεγάλες στιγμές της ανθρώπινης ιστορίας. Εδώ, χάρη στα εμπορικά καραβάνια του Δρόμου του Μεταξιού, συναντήθηκαν οι μεγαλύτεροι πολιτισμοί του κόσμου. Σπουδαίες ιστορικές προσωπικότητες, όπως ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Μάρκο Πόλο, διέσχισαν τις απέραντες στέπες της. Για τις νομαδικές ορδές του Τζένγκις Χαν και του Ταμερλάνου ήταν η αφετηρία απ’ όπου ξεκίνησαν για να κτίσουν τις δικές τους κοσμοκρατορίες.


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ
& ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ
...

• ... ταξίδι με λίγες δυσκολίες
• ... οι διαδρομές γίνονται κυρίως σε τοπία στέπας. Κάποιες διαδρομές είναι μεγάλες.
• ... θεαματικές πόλεις με πάρα πολλά και εξαιρετικά μνημεία. Παλιές ιστορικές πόλεις και πολύ φολκλόρ.
• ... αξιοθέατα κυρίως Ισλαμικής αρχιτεκτονικής
• ... τα ξενοδοχεία είναι σε γενικές γραμμές καλά και κατάλληλα για τουριστικά γκρουπ, ανάλογα με την υποδομή της χώρας,αν και η τουριστική υποδομή θεωρείται μέτρια
• ... οι γιούρτες στην έρημο είναι για ομαδική διανυκτέρευση και είναι εξοπλισμένες με κρεβάτια και ζεστά σκεπάσματα, γιατί το βράδυ κάνει κρύο
• ... κάποια γεύματα σερβίρονται σε εστιατόρια και όχι στα ξενοδοχεία.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση και λεπτομερή ενημέρωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το γραφείο μας στο τηλ. 210 8228950 (κα. Σκεύη Νικολάκη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΠΕΡΟΥ, ΑΝΔΕΙΣ ΚΑΙ ΖΟΥΓΚΛΕΣ ΑΜΑΖΟΝΙΑΣ ΚΕΥΛΑΝΗ »
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prev Next
7η Επιστημονική Ημερίδα Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα

7η Επιστημονική Ημερίδα Σύγχρονα Παιδιατ…

Κατεβάστε το πρόγραμμα της 7ης Επιστημονικής Ημερίδας "Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα" , Σάββατο 31 Μαρτίου 2018, Αίγλη.

EAP 2017 Congress and MasterCourse

EAP 2017 Congress and MasterCourse

Η FirstEvent σας προσκαλεί στο EAP CONGRESS 2017, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 12 και 15 Οκτωβρίου 2017 στην Ljubliana της Σλοβενίας.

17ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

17ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

Υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

The 3rd International Neonatology Association Conference

The 3rd International Neonatology Associ…

Η FirstEvent σας προσκαλεί στο The 3rd International Neonatology Association Conference που θα λάβει χώρα μεταξύ 7 και 9 Ιουλίου 2017 στο Lyon της Γαλλίας.

12η Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής

12η Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακα…

Η FirstEvent σας προσκαλεί στην ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής, 22-24/09/2017 στο Ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos στο Βόλο.

12η Συνάντηση Ελληνικής Εταιρείας για την Κοιλιοκάκη

12η Συνάντηση Ελληνικής Εταιρείας για τη…

Αναμένονται ακριβείς ημερομηνίες

Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής

Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακαδημί…

Η FirstEvent σας προσκαλεί στην ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2017 στο Ξενοδοχείο Filoxenia της Καλαμάτας.

6η Επιστημονική Ημερίδα Ιασώ Παίδων

6η Επιστημονική Ημερίδα Ιασώ Παίδων

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της 6ης Επιστημονικής ημερίδας "ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ", η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, στις 29 Απριλίου 2017.

2017 Meeting of the European Society for Immunodeficiencies

2017 Meeting of the European Society for…

Σας προσκαλούμε στο 2017 Meeting of the European Society for Immunodeficiencies, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Εδιμβούργο της Σκοτίας μεταξύ 11 και 14 Σεπτεμβρίου 2017.

21st International Conference on Prenatal Diagnosis and Therapy

21st International Conference on Prenata…

Το 21ο συνέδριο του ISPD θα φέρει σε επαφή τεχνικούς προγεννητικής και γενετιστές από όλο τον κόσμο, στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, μεταξύ 9 και 12 Ιουλίου 2017.

13th World Congress of Perinatal Medicine

13th World Congress of Perinatal Medicin…

Είναι τιμή και χαρά να σας καλωσορίσουμε στο 13ο Παγκόσμιο Συνέδριο Περιγεννητικής Ιατρικής (13th World Congress of Perinatal Medicine), η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 26 και 29 Οκτωβρίου, 2017 στο...

ESPGHAN 50th Annual Meeting

ESPGHAN 50th Annual Meeting

Λάβετε μέρος στην 50η ετήσια συνάντηση του European Society for Paedriatic Gastronentology, Hepatology and Nutrition (ESPGHAN), που θα πραγματοποιηθεί στην Πράγα της Τσεχίας μεταξύ 10 και 13 Μαϊου 2017.

10th International Meeting of Pediatric Endocrinology

10th International Meeting of Pediatric …

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο 10ο Διεθνές Συνέδριο Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας (10th International Meeting of Pediatric Endocrinology), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον 14-17 Σεπτεμβρίου 2017.

10th World Congress of the World Society for Pediatric Infectious Diseases

10th World Congress of the World Society…

Λάβετε μέρος στο 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Παιδιατρικών και Λοιμωδών Νοσημάτων (10th World Congress of the World Society for Pediatric Infectious Diseases), μαζί με πανω από 1,500 εξειδικευμένους παιδίατρους από όλο...

27th European Congress of Clinical Microbiology and Infectious Diseases

27th European Congress of Clinical Micro…

Σας προσκαλούμε στο 27ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Κλινικής Μικροβιολογίας και Λοιμωδών Νοσημάτων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη, Αυστρία, από τις 22 έως 25 Απριλίου 2017.

26th EADV Congress

26th EADV Congress

Το 26ο συνέδριο του European Academy of Dermatology and Venereology (EADV), θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 13 και 17 Σεπτεμβρίου 2017, στη Γενεύη της Ελβετίας.

30th ESICM Annual Congress

30th ESICM Annual Congress

Το European Society of Intensive Care Medicine (ESICM) αποτελεί μια ένωση μεμονωμένων ατόμων που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1982 στην Γενεύη της Ελβετίας και είναι μια διεθνής, μη-κερδοσκοπική οργάνωση.

28th Annual Meeting of the European Society of Paediatric and Neonatal Intensive Care

28th Annual Meeting of the European Soci…

Η 28η ετήσια συνάντηση του European Society of Paediatric and Neonatal Intensive Care (ESPNIC 2017), αποτελεί ένα φόρουμ με επιροή και αφορά συναδέλφους από όλο τον κόσμο.

8th Europediatrics Congress in Bucharest

8th Europediatrics Congress in Bucharest

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο 8ο Europaediatrics Congress, την κορυφαία εκδήλωση του European Paediatric Association και του Union of National European Paediatric Societies and Associations (EPA-UNEPSA).

11η Ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής

11η Ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελ…

H 11η Ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου εως και την Κυριακή 02 Οκτωβρίου 2016 στο ξενοδοχείο «Valis Resort», στην πόλη του...

16ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

16ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

Αμφιθέατρο Χωρεμείου Ερευνητικού Εργαστηρίου Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».

9th World Congress of Perinatal Medicine

9th World Congress of Perinatal Medicine

The 9th World Congress of Perinatal Medicine in Developing Countries, 4-7/5/2016, Asuncion, Paraguay

IPEG's 25th Annual Congress for Endosurgery in Children

IPEG's 25th Annual Congress for Endosurg…

IPEG's 25th Annual Congress for Endosurgery in Children, 24-28/5/2016, Fukuoka, Japan International Pediatric Endoscopy Group 25th Annual Congress

6th Congress of the European Academy of Paediatric Societies

6th Congress of the European Academy of …

6th Congress of the European Academy of Paediatric Societies ( EAPS 2016 ), 21-25/10/2016, Geneva, Switzerland

EASD Annual Meeting | 12-16/09/2016 | Munich

EASD Annual Meeting | 12-16/09/2016 | Mu…

EASD Annual Meeting, 12-16/09/2016, Munich, Germany

55th Annual ESPE Meeting | 10-12/09/2016 | Paris

55th Annual ESPE Meeting | 10-12/09/2016…

55th Annual ESPE Meeting, 10-12/09/2016, Paris , France

28th International Pediatric Congress | 17-22/08/2016 | Vancouver

28th International Pediatric Congress | …

Το 28ο Παγκόσμιο παιδιατρικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί εφέτος τον Αύγουστο στο Βανκούβερ του Καναδά. Η Firstevent LTD εχει φροντίσει να εξασφαλίσει δωμάτια για όσους παιδίατρους θελήσουν να το παρακολουθήσουν.

European Congress of Perinatal Medicine (ECPM) | 15-18/06/2016 | Maastricht

European Congress of Perinatal Medicine …

European Congress of Perinatal Medicine (ECPM), 15-18/06/2016 , Maastricht, the Netherlands

European Academy of Allergy and Clinical Immunology | 11-15/06/2016 | Vienna - Austria

European Academy of Allergy and Clinical…

European Academy of Allergy and Clinical Immunology ( EACCI 2016 ) , 35th Annual Congress 2016, 11-15/06/2016, Vienna, Austria.

34th Annual Meeting (ESPID 2016) | 10-14/05/2016 | Brighton-UK

34th Annual Meeting (ESPID 2016) | 10-14…

34th Annual Meeting (ESPID 2016) , 10-14/05/2016 , Brighton, United Kingdom.