• 14-25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014
  • ΜΠΟΥΤΑΝ
  • GROUP
ΜΠΟΥΤΑΝ

ΜΠΟΥΤΑΝ

Ένα υπέροχο ταξίδι στο πιο δυσπρόσιτο και το πιο άγνωστο βασίλειο των Ιμαλαΐων: Χιονισμένα βουνά, απάτητες κορυφές, αιωνόβια δάση, Βουδιστικά μοναστήρια και πλούσια λαογραφία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του απρόσιτου αυτού βασίλειου ...


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

1. ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Μπουτάν

2. ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Αεροπορικές μετακινήσεις (Οικονομική Θέση).

3. ΔΙΑΜΟΝΗ: Ξενοδοχεία 3, 4 και 5 αστέρων, σύμφωνα με την τοπική κατηγοριοποίηση & διαβάθμιση.

4. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:
1η ΗΜΕΡΑ
♦ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Αθήνας/ Θεσσαλονίκης και νυχτερινή πτήση για την Κατμαντού του Νεπάλ.
2η ΗΜΕΡΑ
♦ Άφιξη στην Κατμαντού το πρωί.
♦ Μεταφορά στο ξενοδοχείο και χρόνος για ξεκούραση.
♦ Απογευματινή ξενάγηση της πόλης του Κατμαντού. Παζάρια, χρώμα και η ατμόσφαιρα της Ανατολής επικρατούν παντού. Μεταξύ των άλλων θα δούμε τους ναούς Shoyambhunath, Buddhanath και Pashupatinath.
♦ Διανυκτέρευση.
3η ΗΜΕΡΑ
♦ Το μεσημέρι μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Paro του Μπουτάν. Άφιξη στο Paro. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με τον άγνωστο πολιτισμό του Μπουτάν, για ξεκούραση, ή βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση.
4η ΗΜΕΡΑ
♦ Πρωινή ξενάγησή στο Paro. Η πόλη αυτή, εξακολουθεί να αποτελεί σημαντικό πολιτιστικό κέντρο στο Δυτικό Μπουτάν. Θα επισκεφτούμε το Ta-Dzong έναν πύργο παρατήρησης του 17ου αιώνα, χτισμένο στην κορυφή του λόφου, που σήμερα στεγάζει το Εθνικό Μουσείο, με μια εκπληκτική συλλογή παλιών αντικειμένων.
♦ Στον ίδιο λόφο βρίσκεται και το τεράστιο Paro Dzong. Τα Dzong είναι χτισμένα σαν φρούρια. Λειτουργούσαν ως διοικητικά ή στρατιωτικά κέντρα κι ακόμη και σήμερα  εντυπωσιάζουν με την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση τους.
♦ Διανυκτέρευση.
5η ΗΜΕΡΑ
♦ Νωρίς το πρωί θα μεταφερθούμε μέχρι το Ιερό Satsam, για να ξεκινήσουμε την πεζοπορία μας στο μυθικό Taktshang χτισμένο στη κορυφή ενός λόφου ύψους 900 μέτρων. Το περίεργο όνομα, που σημαίνει “ H Φωλιά της Τίγρης”, προήλθε από το θρύλο που θέλει τον ιδρυτή του μοναστηριού να έχει πετάξει από το Θιβέτ μέχρι το σημείο αυτό, πάνω στην πλάτη μιας τίγρης. Σύμφωνα με την Ταντρική μυθολογία, οι τοπικές θεότητες έγιναν οι προστάτες της περιοχής και μια από αυτές, ο Singey Samdrup, είναι σήμερα ο “φύλακας” του Taktsang. Η ανάβαση είναι κουραστική, αλλά αποζημιώνει τον ταξιδιώτη με την εκπληκτική θέα του μοναστηριού.
♦ Επιστροφή στο Paro.
♦ Διανυκτέρευση.
6η ΗΜΕΡΑ
♦ Πρωινή αναχώρηση για το Thimpu, πρωτεύουσα του Μπουτάν. Ο δρόμος φιδοσέρνεται στις πλαγιές των Ιμαλαΐων, κατά μήκος της κοιλάδας του ποταμού Pa Chu και μετά ανηφορίζει προς το Thimphu. Οδηγώντας μέσα από μια οργιώδη ορεινή ζούγκλα, η πορεία μας, διασχίζει καταπράσινες κοιλάδες και γραφικά χωριά που δεν τα άγγιξε ο χρόνος. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το Thimphu είναι μια πόλη που απλώνεται και στις δυο πλευρές της ομώνυμης κοιλάδας και χωρίζεται στη μέση από τον ποταμό Thimphu Chu.
♦ Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση ή βόλτα στην πόλη.
♦ Διανυκτέρευση.
7η ΗΜΕΡΑ
♦ Πρωινή ξενάγηση στο Thimpu. Η πόλη φημίζεται για την αρχιτεκτονική της, που παρέμεινε αναλλοίωτη από το πέρασμα των αιώνων. Επίσκεψη στο Tashicho Dzong, σύμβολο του Μπουτάν και κατοικία του Βασιλιά. Κτίστηκε τον 17ο αιώνα από τον βασιλιά Zhabdrung Ngawang Namgyal και σήμερα στεγάζει και 300 μοναχούς. Στη συνέχεια θα έχουμε μια πανοραμική άποψη της κοιλάδας του Thimpu. Θα επισκεφθούμε επίσης το γυναικείο μοναστήρι Zilukha, που είναι αφιερωμένο στον τοπικό άγιο Drubthob Thangthong Gyalpo. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Προτείνουμε επίσκεψη στο Κέντρο Παραδοσιακής Ιατρικής, γνωστό για τις θεραπείες βασισμένες σε τοπικά βότανα ή μια βόλτα στην αγορά με τα χειροτεχνήματα. Το Thimphu έχει πολλά καταστήματα και αγορές με εξαιρετικά υφαντά, ξύλινες μάσκες, ασημένια κοσμήματα και κομψοτεχνήματα από μπαμπού.
♦ Διανυκτέρευση.
8η ΗΜΕΡΑ
♦ Μετά το πρωινό αναχώρηση για τη Punakha. Η διαδρομή είναι μαγευτική. Πανύψηλα βουνά ως το τέλος του ορίζοντα, γραφικά χωριουδάκια, πολύχρωμες “σημαίες προσευχής”. Θα περάσουμε από το Πέρασμα Dochula σε υψόμετρο 3.100 μέτρων, όπου θα σταματήσουμε για ξεκούραση. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε κάποιες από τις ωραιότερες κορυφές των ανατολικών Ιμαλαΐων. Συνεχίζουμε για τη Punakha. Μετά την τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, θα επισκεφτούμε το Punakha Dzong, από τα παλιότερα και μεγαλύτερα του Μπουτάν. Η περιήγηση στο εσωτερικό μας φέρνει σε επαφή με την μακραίωνη ιστορία της περιοχής.
♦ Διανυκτέρευση.
9η ΗΜΕΡΑ
♦ Η σημερινή μας διαδρομή είναι από τις θεαματικότερες του Μπουτάν. Θα περάσουμε από το dzong του Wangdue Phodrang που υψώνεται πάνω σε μια απότομη πλαγιά. Θα περάσουμε από το Μαύρο Δάσος, όπου θα δούμε τους περίφημους γκρίζους πίθηκους των Ιμαλαΐων. Στη διαδρομή μας θα σταματήσουμε από την ορεινή διάβαση Pelela (3,300 μέτρα), θα περάσουμε από το ιερό Chendebji, που κτίστηκε για να προστατεύει τα τριγύρω χωριά από τους δαίμονες των βουνών. Άφιξη στο Bumthang, που είναι το πιο ιερό μέρος της χώρας. Αποτελείται από τέσσερις κοιλάδες, γεμάτες με αρχαίους ναούς και ιερά. Εδώ γεννήθηκε και ο μυθικός Pema Lingpa, από τον οποίο κατάγεται η βασιλική δυναστεία της χώρας. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας θα σταματήσουμε στην κοιλάδα Chumey, για να δούμε την διαδικασία της κατασκευής των φημισμένων υφαντών της περιοχής.
♦ Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
♦ Διανυκτέρευση.
10η ΗΜΕΡΑ
♦ Σήμερα θα επισκεφθούμε δυο εξαιρετικά αξιοθέατα, που οι περισσότεροι επισκέπτες της χώρας δεν βλέπουν: Θα ξεκινήσουμε με τον ναό Jambey Lhakhang που κτίστηκε τον 7ο αιώνα από τον βασιλιά του Θιβέτ Songtsen Gampo. Θα επισκεφθούμε επίσης το Kurjey Lhakhang κτισμένο γύρω από μια σπηλιά όπου ο Γκουρού Rinpoche άφησε το αποτύπωμα του σώματος του πάνω στο βράχο. Το μεσημέρι θα επισκεφθούμε το Tamshing Lhakhang κτισμένο το 16ο αιώνα και το Konchosum που ανάγεται στον 6ο αιώνα. ♦ ♦ Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
♦ Διανυκτέρευση.
11η ΗΜΕΡΑ
♦ Η μεγαλύτερη διαδρομή του ταξιδιού μας είναι η σημερινή, καθώς θα κάνουμε τη διαδρομή από το Bumthang στο Paro. Αφού περάσουμε τις ορεινές διαβάσεις και τα χωριά που περάσαμε και πριν λίγες ημέρες, θα φτάσουμε στο το απόγευμα.
♦ Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος.
♦ Διανυκτέρευση.
12η ΗΜΕΡΑ
Το πρωί θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο του Paro για την πτήση της επιστροφής, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.
♦ Άφιξη στην Αθήνα/Θεσσαλονίκη το βράδυ.

5. ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΚΕΤΟΥ:
♦ Κόστος πακέτου κατ’άτομο σε δίκλινο:  € 3.950,00 (+ Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων)
♦ Διαφορά μονόκλινου: € 520,00.

6. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΔηλώσεις συμμετοχής με προκαταβολή 50% μέχρι την 28η Μαρτίου 2014. Για να είναι έγκαιρη και έγκυρη οποιαδήποτε συμμετοχή η κράτηση θέσεως, πρέπει να συνοδεύεται από την ανάλογη προκαταβολή. Η καταβολή της προκαταβολής ανέρχεται στο 50% της συνολικής τιμής του ταξιδιού. Η τελική εξόφληση πρέπει να γίνει τουλάχιστον 10 ημέρες πριν από την αναχώρηση της οργανωμένης αποστολής.

Ελάχιστη συμμετοχή για την πραγματοποίηση της οργανωμένης αποστολής: 15 άτομα
Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής, τα κόστη διαμορφώνονται αναλόγως.

7. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Aεροπορικά εισιτήρια
• Oδικές μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα
• Ξενοδοχεία 3*, 4* & 5*.
• Hμιδιατροφή
• Eίσοδοι μουσείων μνημείων & εθνικών πάρκων σύμφωνα με το πρόγραμμα
• Lodge στο Bumthang
• Συνοδός/Aρχηγός από την Ελλάδα
• Τοπικός ξεναγός
• Ασφάλεια
• Αχθοφορικά 1 αποσκευής κατ’άτομο (στα ξενοδοχεία που διαθέτουν αυτήν τη υπηρεσία)
• Έντυπο Υλικό
• Φ.Π.A.
• Βίζα

8. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Φόροι αεροδρομίων
• Φιλοδωρήματα οδηγών & ξεναγών
• Προσωπικά έξοδα, ποτά, τηλεφωνήματα κλπ
• Οτιδήποτε προαιρετικό.

9. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
• Παρακαλούμε ελέγξτε τα ταξιδιωτικά έγγραφά σας και την εγκυρότητά τους για τη συμμετοχή σας στη συγκεκριμένη οργανωμένη αποστολή. 
• Παρακαλούμε όπως ελέγξετε το δελτίο ταυτότητάς σας ή το διαβατήριο σας για την ορθή αποστολή των στοιχείων σας στη FIRSTEVENT.
• Οι αναγραφόμενες τιμές είναι πιθανόν να διαφοροποιηθούν σε περίπτωση αλλαγής ναύλων, ή ανατίμησης του ξένου συναλλάγματος. Οι αλλαγές αυτές ποικίλουν από ταξίδι σε ταξίδι, γιατί οι επί τόπου πληρωμές γίνονται σε διαφορετικά νομίσματα. Η οποιαδήποτε αλλαγή στην τιμή δεν αποτελεί λόγο ακύρωσης του ταξιδιού.
• Για να είναι έγκυρη μία κράτηση πρέπει να συνοδεύεται από την ανάλογη προκαταβολή. Κρατήσεις χωρίς προκαταβολή θεωρούνται άκυρες και δεν λαμβάνονται υπ’ όψη.
• Οι αεροπορικές εταιρείες μπορούν να αυξήσουν τις τιμές των ναύλων, των φόρων αεροδρομίων και των επίναυλων καυσίμων. Τέτοιες αυξήσεις μπορούν να ανακοινωθούν μέχρι και μία εβδομάδα πριν την αναχώρηση. Η οποιαδήποτε αλλαγή στην τιμή δεν είναι λόγος ακύρωσης του ταξιδιού. Παρακαλούμε επιβεβαιώνετε την τελική τιμή με την εξόφληση του ταξιδιού σας.

10. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ: Περισσότερες Πληροφορίες:WHO


 Οι ανωτέρω πληροφορίες και ειδικοί όροι παρέχονται σύμφωνα με το Π.Δ. 339/1996 (ΦΕΚ Α΄/225/1996), όπως ισχύει. Δυνατότητα συμμετοχής στο παρόν ταξίδι έχετε εφόσον δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή σε αυτό, καταβάλλετε την αντίστοιχη προκαταβολή που αφορά σε αυτό και λάβετε το σχετικό παραστατικό ή απόδειξη είσπραξης από τη FIRSTEVENT. Η πληρωμή της προκαταβολής (ή ολόκληρου του ποσού) γίνεται τοις μετρητοίς, μέσω πιστωτικής κάρτας ή με έμβασμα προς τη FIRSTEVENT. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε όπως αποστείλετε αντίγραφο του εμβάσματος, μαζί με τα στοιχεία των ταξιδιωτών και το ταξίδι συμμετοχής τους, στα γραφεία μας. Με την λήψη του σχετικού στοιχείου (παραστατικό ή απόδειξη) συμμετοχής συνομολογείτε και αποδέχεστε ρητώς τους «ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ & ΣΥΝΕΔΡΙΟ», καθώς και τις παρούσες «Πληροφορίες & Ειδικούς Όρους», τα οποία έχετε μελετήσει προσεκτικά, προ της δηλώσεως συμμετοχής σας. Εάν εκπροσωπείτε την οικογένεια ή/και την ομάδα σας, έχετε την υποχρέωση να ενημερώσετε όλους τους εκπροσωπούμενους από εσάς συνταξιδιώτες σας για τις παρούσες «Πληροφορίες και Ειδικούς Όρους», καθώς και τους Γενικούς Όρους συμμετοχής.


Ημερομηνία δημοσίευσης & τελευταίας ενημέρωσης:  17 Μαρτίου 2014


Βαθμός Δυσκολίας: 2

Ένα υπέροχο ταξίδι στο πιο δυσπρόσιτο και το πιο άγνωστο βασίλειο των Ιμαλαΐων: Χιονισμένα βουνά, απάτητες κορυφές, αιωνόβια δάση, Βουδιστικά μοναστήρια και πλούσια λαογραφία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του απρόσιτου αυτού βασίλειου. Μοναδικοί πολιτισμοί ανέγγιχτοι από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, φιλόξενοι άνθρωποι και πανέμορφη φύση συμπληρώνουν την εικόνα αυτού του ταξιδιού στην Στέγη του Κόσμου.

Aνάμεσα στο Θιβέτ και στην Ινδία, το Βασίλειο του Μπουτάν μπορεί να είναι μία από τις φτωχότερες και λιγότερο αναπτυγμένες χώρες στον κόσμο, βρίσκεται όμως πρώτο στη λίστα με τις πιο ευτυχισμένες χώρες στην Ασία και όγδοο στην παγκόσμια κατάταξη.

Για πολλούς αιώνες ένα πέπλο μυστηρίου κάλυπτε το απομονωμένο Μπουτάν ώσπου τουρίστες άρχισαν να το επισκέπτονται στις αρχές της δεκαετίας του 1970. Εδώ ο πολυσήμαντος όρος «ευτυχία» έχει μεγάλο ειδικό βάρος και η χρήση του επιβλήθηκε από τα πιο επίσημα χείλη εδώ και τουλάχιστον 40 χρόνια. Το 1972 ο βασιλιάς του Μπουτάν καθιέρωσε τον όρο «Ακαθάριστη Εθνική Ευτυχία», σε απάντηση, όπως εξήγησε, του οικονομικού όρου «Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν».

Για κάποιους από τους κατοίκους της σύγχρονης Δύσης το Μπουτάν φαντάζει επίγειος παράδεισος. Ο ερχομός όμως ολοένα και περισσότερων τουριστών μπορεί να αλλοιώσει την ταυτότητα αυτής της μοναδικής στον κόσμο χώρας. Γι' αυτό η κυβέρνηση δεν αφήνει παρά συγκεκριμένο αριθμό τουριστών να εισέλθουν στη χώρα κάθε χρόνο και τους υποχρεώνει να πληρώνουν ημερήσιο φόρο και να έχουν οδηγό-ξεναγό δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο πάρα πολλές ευκαιρίες για εργασία.

Το Μπουτάν από μόνο του είναι μια χώρα τόσο ενδιαφέρουσα, που χρειάζεται να αφιερωθούν αρκετές ημέρες για να τη γνωρίσει κανείς και δεν μπορεί να συμπεριληφθεί σαν ένα απλό κομμάτι σε μια γενικότερη επίσκεψη στα Ιμαλάια.


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ
& ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ
...

• ... oι δυσκολίες επικεντρώνονται στις μεγάλες διαδρομές σε ορεινούς δρόμους και μικρές αποστάσεις διανύονται σε πολλές ώρες
• ... oι μετακινήσεις γίνονται με λεωφορεία, ή τζιπ που παίρνουν τέσσερις επιβάτες και οδηγό
• ... oι δυσκολίες επικεντρώνονται στις μεγάλες διαδρομές σε ορεινούς δρόμους και μικρές αποστάσεις διανύονται σε πολλές ώρες. Οι μετακινήσεις γίνονται με λεωφορεία, ή τζιπ που παίρνουν τέσσερις επιβάτες και οδηγό
• ... διαδρομές σε ωραιότατα τοπία
• ... θεαματικές πόλεις με πολλά μνημεία και πάρα πολύ φολκλόρ
• ... το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε Βουδιστικά μνημεία
• ... τα ξενοδοχεία είναι καλά, αλλά όχι παντού: στα Ιμαλάια είναι πολύ απλά και οι ανέσεις περιορίζονται μόνο στο ζεστό νερό και στα καθαρά σεντόνια.
• ... κάποια ξενοδοχεία χαρακτηρίζονται πολυτελή σύμφωνα με τα τοπικά στάνταρ, αλλά τους λείπουν οι ιδιαίτερες πολυτέλειες. Συχνές διακοπές ρεύματος.
• ... ο ταξιδιώτης πρέπει να έχει υπ’ όψη του ότι επισκέπτεται ένα από τα πιο δυσπρόσιτα σημεία.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση και λεπτομερή ενημέρωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το γραφείο μας στο τηλ. 210 8228950 (κα. Σκεύη Νικολάκη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΟΜΑΝ »
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prev Next
7η Επιστημονική Ημερίδα Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα

7η Επιστημονική Ημερίδα Σύγχρονα Παιδιατ…

Κατεβάστε το πρόγραμμα της 7ης Επιστημονικής Ημερίδας "Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα" , Σάββατο 31 Μαρτίου 2018, Αίγλη.

EAP 2017 Congress and MasterCourse

EAP 2017 Congress and MasterCourse

Η FirstEvent σας προσκαλεί στο EAP CONGRESS 2017, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 12 και 15 Οκτωβρίου 2017 στην Ljubliana της Σλοβενίας.

17ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

17ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

Υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

The 3rd International Neonatology Association Conference

The 3rd International Neonatology Associ…

Η FirstEvent σας προσκαλεί στο The 3rd International Neonatology Association Conference που θα λάβει χώρα μεταξύ 7 και 9 Ιουλίου 2017 στο Lyon της Γαλλίας.

12η Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής

12η Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακα…

Η FirstEvent σας προσκαλεί στην ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής, 22-24/09/2017 στο Ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos στο Βόλο.

12η Συνάντηση Ελληνικής Εταιρείας για την Κοιλιοκάκη

12η Συνάντηση Ελληνικής Εταιρείας για τη…

Αναμένονται ακριβείς ημερομηνίες

Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής

Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακαδημί…

Η FirstEvent σας προσκαλεί στην ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2017 στο Ξενοδοχείο Filoxenia της Καλαμάτας.

6η Επιστημονική Ημερίδα Ιασώ Παίδων

6η Επιστημονική Ημερίδα Ιασώ Παίδων

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της 6ης Επιστημονικής ημερίδας "ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ", η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, στις 29 Απριλίου 2017.

2017 Meeting of the European Society for Immunodeficiencies

2017 Meeting of the European Society for…

Σας προσκαλούμε στο 2017 Meeting of the European Society for Immunodeficiencies, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Εδιμβούργο της Σκοτίας μεταξύ 11 και 14 Σεπτεμβρίου 2017.

21st International Conference on Prenatal Diagnosis and Therapy

21st International Conference on Prenata…

Το 21ο συνέδριο του ISPD θα φέρει σε επαφή τεχνικούς προγεννητικής και γενετιστές από όλο τον κόσμο, στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, μεταξύ 9 και 12 Ιουλίου 2017.

13th World Congress of Perinatal Medicine

13th World Congress of Perinatal Medicin…

Είναι τιμή και χαρά να σας καλωσορίσουμε στο 13ο Παγκόσμιο Συνέδριο Περιγεννητικής Ιατρικής (13th World Congress of Perinatal Medicine), η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 26 και 29 Οκτωβρίου, 2017 στο...

ESPGHAN 50th Annual Meeting

ESPGHAN 50th Annual Meeting

Λάβετε μέρος στην 50η ετήσια συνάντηση του European Society for Paedriatic Gastronentology, Hepatology and Nutrition (ESPGHAN), που θα πραγματοποιηθεί στην Πράγα της Τσεχίας μεταξύ 10 και 13 Μαϊου 2017.

10th International Meeting of Pediatric Endocrinology

10th International Meeting of Pediatric …

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο 10ο Διεθνές Συνέδριο Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας (10th International Meeting of Pediatric Endocrinology), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον 14-17 Σεπτεμβρίου 2017.

10th World Congress of the World Society for Pediatric Infectious Diseases

10th World Congress of the World Society…

Λάβετε μέρος στο 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Παιδιατρικών και Λοιμωδών Νοσημάτων (10th World Congress of the World Society for Pediatric Infectious Diseases), μαζί με πανω από 1,500 εξειδικευμένους παιδίατρους από όλο...

27th European Congress of Clinical Microbiology and Infectious Diseases

27th European Congress of Clinical Micro…

Σας προσκαλούμε στο 27ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Κλινικής Μικροβιολογίας και Λοιμωδών Νοσημάτων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη, Αυστρία, από τις 22 έως 25 Απριλίου 2017.

26th EADV Congress

26th EADV Congress

Το 26ο συνέδριο του European Academy of Dermatology and Venereology (EADV), θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 13 και 17 Σεπτεμβρίου 2017, στη Γενεύη της Ελβετίας.

30th ESICM Annual Congress

30th ESICM Annual Congress

Το European Society of Intensive Care Medicine (ESICM) αποτελεί μια ένωση μεμονωμένων ατόμων που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1982 στην Γενεύη της Ελβετίας και είναι μια διεθνής, μη-κερδοσκοπική οργάνωση.

28th Annual Meeting of the European Society of Paediatric and Neonatal Intensive Care

28th Annual Meeting of the European Soci…

Η 28η ετήσια συνάντηση του European Society of Paediatric and Neonatal Intensive Care (ESPNIC 2017), αποτελεί ένα φόρουμ με επιροή και αφορά συναδέλφους από όλο τον κόσμο.

8th Europediatrics Congress in Bucharest

8th Europediatrics Congress in Bucharest

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο 8ο Europaediatrics Congress, την κορυφαία εκδήλωση του European Paediatric Association και του Union of National European Paediatric Societies and Associations (EPA-UNEPSA).

11η Ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής

11η Ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελ…

H 11η Ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου εως και την Κυριακή 02 Οκτωβρίου 2016 στο ξενοδοχείο «Valis Resort», στην πόλη του...

16ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

16ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

Αμφιθέατρο Χωρεμείου Ερευνητικού Εργαστηρίου Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».

9th World Congress of Perinatal Medicine

9th World Congress of Perinatal Medicine

The 9th World Congress of Perinatal Medicine in Developing Countries, 4-7/5/2016, Asuncion, Paraguay

IPEG's 25th Annual Congress for Endosurgery in Children

IPEG's 25th Annual Congress for Endosurg…

IPEG's 25th Annual Congress for Endosurgery in Children, 24-28/5/2016, Fukuoka, Japan International Pediatric Endoscopy Group 25th Annual Congress

6th Congress of the European Academy of Paediatric Societies

6th Congress of the European Academy of …

6th Congress of the European Academy of Paediatric Societies ( EAPS 2016 ), 21-25/10/2016, Geneva, Switzerland

EASD Annual Meeting | 12-16/09/2016 | Munich

EASD Annual Meeting | 12-16/09/2016 | Mu…

EASD Annual Meeting, 12-16/09/2016, Munich, Germany

55th Annual ESPE Meeting | 10-12/09/2016 | Paris

55th Annual ESPE Meeting | 10-12/09/2016…

55th Annual ESPE Meeting, 10-12/09/2016, Paris , France

28th International Pediatric Congress | 17-22/08/2016 | Vancouver

28th International Pediatric Congress | …

Το 28ο Παγκόσμιο παιδιατρικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί εφέτος τον Αύγουστο στο Βανκούβερ του Καναδά. Η Firstevent LTD εχει φροντίσει να εξασφαλίσει δωμάτια για όσους παιδίατρους θελήσουν να το παρακολουθήσουν.

European Congress of Perinatal Medicine (ECPM) | 15-18/06/2016 | Maastricht

European Congress of Perinatal Medicine …

European Congress of Perinatal Medicine (ECPM), 15-18/06/2016 , Maastricht, the Netherlands

European Academy of Allergy and Clinical Immunology | 11-15/06/2016 | Vienna - Austria

European Academy of Allergy and Clinical…

European Academy of Allergy and Clinical Immunology ( EACCI 2016 ) , 35th Annual Congress 2016, 11-15/06/2016, Vienna, Austria.

34th Annual Meeting (ESPID 2016) | 10-14/05/2016 | Brighton-UK

34th Annual Meeting (ESPID 2016) | 10-14…

34th Annual Meeting (ESPID 2016) , 10-14/05/2016 , Brighton, United Kingdom.