• 13 - 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014
  • ΚΕΥΛΑΝΗ, SRI-LANKA
  • OFFICIAL ORGANIZER
ΚΕΥΛΑΝΗ

ΚΕΥΛΑΝΗ

Ένα νησί που θυμίζει δάκρυ, νότια της Ινδίας, η Κεϋλάνη, ήταν από τους πλέον σημαντικούς εμπορικούς σταθμούς μεταξύ Δύσης και Ανατολής, παίζοντας σημαντικό ρόλο και στον πανάρχαιο Δρόμο του Μεταξιού ...
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

1. ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΚΕΥΛΑΝΗ

2. ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Αεροπορικές μετακινήσεις (Οικονομική Θέση).

3. ΔΙΑΜΟΝΗ: Ξενοδοχεία  4 αστέρων.

4. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:
1η ΗΜΕΡΑ
♦ Συγκέντρωση το μεσημέρι στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης/Αθήνας και πτήση για το Kολόμπο, μέσω ενδιάμεσων σταθμών.  
2η ΗΜΕΡΑ  
♦ Άφιξη τα ξημερώματα στο Κολόμπο, πρωτεύουσα της σημερινής Σρι Λάνκα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο για ξεκούραση μετά την πτήση μας. Το μεσημέρι, αναχώρηση για την Pinawella και το ορφανοτροφείο των μικρών ελεφάντων που βρέθηκαν παρατημένοι στη ζούγκλα. Στη συνέχεια αναχώρηση για να επισκεφτούμε τους ναούς της Dambulla, με τα εκατοντάδες αγάλματα του Βούδα.
♦ Μεταφορά στο ξενοδοχείο.
♦ Διανυκτέρευση στη Dambulla, ή στη γειτονική Habarana, στο κέντρο της Κεϋλάνης.  
3η ΗΜΕΡΑ
♦ Ολοήμερη εκδρομή, για να γνωρίσουμε την εκπληκτική ενδοχώρα του νησιού. Διαδρομή μέσα από πυκνές ζούγκλες, ορυζώνες και φυτείες κοκοφοίνικα. Πρώτη στάση στο μεγάλο άγαλμα του Βούδα της Avukana και στη συνέχεια στον αρχαιολογικό χώρο της Insuruminiya, όπου βρίσκεται και ο περίφημος ιερός φίκος της Κεϋλάνης.
♦ Άφιξη το μεσημέρι στην Anuradhapura.
♦ Απογευματινή ξενάγηση του χώρου με τους αρχαίους ναούς.
♦ Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.
♦ Διανυκτέρευση.  
4η ΗΜΕΡΑ
♦ Πρωινή επίσκεψη στο βράχο της Sigiriya με τις πασίγνωστες τοιχογραφίες που έκαναν γνωστή τη Σρι Λάνκα σε ολόκληρο τον Κόσμο. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Polonnaruwa, κάνοντας μια διαδρομή μέσα από πυκνά δάση. Επίσκεψη του αρχαιολογικού χώρου της Polonnaruwa που προστατεύεται από την UΝΕSCO. Ξενάγηση στα ερείπια τα οποία σήμερα είναι τόπος που φωλιάζουν εκατοντάδες πίθηκοι. Μεταξύ των άλλων θα δούμε το Χώρο των Συμβουλίων με τους ανάγλυφους ελέφαντες και το περίφημο Τετράγωνο με δείγματα Ινδικής Δραβιδικής αρχιτεκτονικής.
♦ Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.
♦ Διανυκτέρευση.  
5η ΗΜΕΡΑ  
♦ Αναχώρηση για τη δεύτερη μεγάλη πόλη του νησιού το Kandy, μέσα από ζούγκλες και πυκνοφυτεμένες φυτείες μπαχαρικών. Η κανέλα η βανίλια, το γαρύφαλλο είναι μερικά από τα φυτά που καλλιεργούνται εντατικά εδώ. Καθοδόν στάση και επίσκεψη κήπου μπαχαρικών.
♦ Άφιξη στο Kandy, κτισμένο στις όχθες μιας μαγευτικής λίμνης, και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
♦ Διανυκτέρευση.  
6η ΗΜΕΡΑ  
♦ Πρωινή ξενάγηση της πιο ιστορικής πόλης του νησιού. Μεταξύ των άλλων θα δούμε και τον επιβλητικό ναό του Δοντιού, που πήρε το όνομα του από το δόντι του Βούδα που φυλάσσεται εκεί. Απόγευμα ελεύθερο για βόλτες και αγορές στα μαγαζιά του Kandy. Μπορείτε να βρείτε ωραιότατα μπατίκ, ξυλόγλυπτα, είδη λαϊκής τέχνης, αντίκες και πολλά άλλα τοπικά είδη.
♦ Το βράδυ, προαιρετική παρακολούθηση τοπικών χορών.
♦ Διανυκτέρευση.  
7η ΗΜΕΡΑ  
♦ Μετά το πρωινό, αναχώρηση με κατεύθυνση νότια. Το τοπίο σιγά-σιγά αλλάζει, καθώς ο δρόμος αρχίζει να ανηφορίζει. Μπαίνουμε σε εύκρατες περιοχές όπου κυριαρχεί η καλλιέργεια τσαγιού. Η Κεϋλάνη θεωρείται μια από τις σημαντικότερες παραγωγούς τσαγιού στον κόσμο και εδώ υπάρχουν ποικιλίες που δεν βρίσκονται πουθενά αλλού. Στη διαδρομή μας θα κάνουμε στάση σε τοπική φυτεία τσαγιού.
♦ Το απόγευμα, άφιξη στην Nuwara Eliya.
♦ Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
♦ Διανυκτέρευση.  
8η ΗΜΕΡΑ  
♦ Πρωινή εκδρομή στο Εθνικό Πάρκο Horton, για να περπατήσουμε στα ορεινά μονοπάτια και να δούμε τους καταρράκτες. Το μεσημέρι ξεκινάμε για τις νότιες ακτές του νησιού και το Εθνικό Πάρκο Yala, γνωστό για τη πληθώρα άγριων ζώων και πουλιών που κυκλοφορούν ανενόχλητα στις ζούγκλες.
♦ Άφιξη στην Tissamaharama και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
♦ Διανυκτέρευση.  
9η ΗΜΕΡΑ  
♦ Το πρωί θα έχουμε την μοναδική εμπειρία ενός σαφάρι στο εσωτερικό του πάρκου. Το Yala είναι γνωστό για τις λεοπαρδάλεις και τα κοπάδια ελεφάντων που ζουν εκεί, και έχει πάρει διεθνείς διακρίσεις για την αποτελεσματικότητα της προστασίας της άγριας ζωής.
♦ Το μεσημέρι αναχώρηση και κατά μήκος των μαγευτικών νότιων ακτών του νησιού, για το Galle.
♦ Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
♦ Διανυκτέρευση.  
10η ΗΜΕΡΑ  
♦ Πρωινή επίσκεψη του Galle. Πρόκειται για μια εκπληκτική αποικιακή, οχυρωμένη πόλη με μεγάλη Χριστιανική και Μουσουλμανική κοινότητα. Εντός του κάστρου, κυριαρχεί η πορτογαλική αρχιτεκτονική, ενώ βλέποντας τη θέα από τα προπύργια και τα τείχη, μπορεί κανείς να καταλάβει την έκταση της οχύρωσης. Γνωριμία με την πόλη και το απόγευμα αναχώρηση για το Κολόμπο. Άφιξη και σύντομη ξενάγηση για να δούμε το εντυπωσιακό Δημοτικό μέγαρο, το μοντέρνο θέατρο, δωρεά της Κίνας και έναν από τους μεγαλύτερους Ινδουιστικούς ναούς της χώρας.
♦ Διανυκτέρευση.
11η ΗΜΕΡΑ
♦ Νωρίς τα ξημερώματα αναχώρηση για το διεθνές αεροδρόμιο του Κολόμπο.
♦ Επιβίβαση στο αεροπλάνο και πτήση για την Αθήνα/Θεσσαλονίκη, μέσω ενδιάμεσων σταθμών.
♦ Άφιξη το απόγευμα.

5. ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΚΕΤΟΥ:
♦ Κόστος πακέτου κατ’άτομο σε δίκλινο:  € 1.530,00 (+ Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων)
♦ Διαφορά μονόκλινου: € 520,00.

6. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΔηλώσεις συμμετοχής με προκαταβολή 50% μέχρι την 28η Μαρτίου 2014. Για να είναι έγκαιρη και έγκυρη οποιαδήποτε συμμετοχή η κράτηση θέσεως, πρέπει να συνοδεύεται από την ανάλογη προκαταβολή. Η καταβολή της προκαταβολής ανέρχεται στο 50% της συνολικής τιμής του ταξιδιού. Η τελική εξόφληση πρέπει να γίνει τουλάχιστον 10 ημέρες πριν από την αναχώρηση της οργανωμένης αποστολής.

Ελάχιστη συμμετοχή για την πραγματοποίηση της οργανωμένης αποστολής: 15 άτομα
Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής, τα κόστη διαμορφώνονται αναλόγως.

7. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Aεροπορικά εισιτήρια
• Oδικές μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα
• Ξενοδοχεία  4*
• Hμιδιατροφή
• Eίσοδοι μουσείων και μνημείων σύμφωνα με το πρόγραμμα
• Συνοδός/Aρχηγός από την Ελλάδα
• Τοπικός ξεναγός
• Ομαδική Ασφάλιση
• Αχθοφορικά 1 αποσκευής κατ’ άτομο (στα ξενοδοχεία που διαθέτουν αυτήν τη υπηρεσία)
• Έντυπο Υλικό
• Φ.Π.Α
• Βίζα

8. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Φόροι αεροδρομίων
• Φιλοδωρήματα οδηγών & ξεναγών
• Προσωπικά έξοδα, ποτά, τηλεφωνήματα κλπ
• Οτιδήποτε προαιρετικό.

9. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
• Παρακαλούμε ελέγξτε τα ταξιδιωτικά έγγραφά σας και την εγκυρότητά τους για τη συμμετοχή σας στη συγκεκριμένη οργανωμένη αποστολή. 
• Παρακαλούμε όπως ελέγξετε το δελτίο ταυτότητάς σας ή το διαβατήριο σας για την ορθή αποστολή των στοιχείων σας στη FIRSTEVENT.
• Οι αναγραφόμενες τιμές είναι πιθανόν να διαφοροποιηθούν σε περίπτωση αλλαγής ναύλων, ή ανατίμησης του ξένου συναλλάγματος. Οι αλλαγές αυτές ποικίλουν από ταξίδι σε ταξίδι, γιατί οι επί τόπου πληρωμές γίνονται σε διαφορετικά νομίσματα. Η οποιαδήποτε αλλαγή στην τιμή δεν αποτελεί λόγο ακύρωσης του ταξιδιού.
• Για να είναι έγκυρη μία κράτηση πρέπει να συνοδεύεται από την ανάλογη προκαταβολή. Κρατήσεις χωρίς προκαταβολή θεωρούνται άκυρες και δεν λαμβάνονται υπ’ όψη.
• Οι αεροπορικές εταιρείες μπορούν να αυξήσουν τις τιμές των ναύλων, των φόρων αεροδρομίων και των επίναυλων καυσίμων. Τέτοιες αυξήσεις μπορούν να ανακοινωθούν μέχρι και μία εβδομάδα πριν την αναχώρηση. Η οποιαδήποτε αλλαγή στην τιμή δεν είναι λόγος ακύρωσης του ταξιδιού. Παρακαλούμε επιβεβαιώνετε την τελική τιμή με την εξόφληση του ταξιδιού σας.

10. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ:
Περισσότερες Πληροφορίες:WHO


 Οι ανωτέρω πληροφορίες και ειδικοί όροι παρέχονται σύμφωνα με το Π.Δ. 339/1996 (ΦΕΚ Α΄/225/1996), όπως ισχύει. Δυνατότητα συμμετοχής στο παρόν ταξίδι έχετε εφόσον δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή σε αυτό, καταβάλλετε την αντίστοιχη προκαταβολή που αφορά σε αυτό και λάβετε το σχετικό παραστατικό ή απόδειξη είσπραξης από τη FIRSTEVENT. Η πληρωμή της προκαταβολής (ή ολόκληρου του ποσού) γίνεται τοις μετρητοίς, μέσω πιστωτικής κάρτας ή με έμβασμα προς τη FIRSTEVENT. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε όπως αποστείλετε αντίγραφο του εμβάσματος, μαζί με τα στοιχεία των ταξιδιωτών και το ταξίδι συμμετοχής τους, στα γραφεία μας. Με την λήψη του σχετικού στοιχείου (παραστατικό ή απόδειξη) συμμετοχής συνομολογείτε και αποδέχεστε ρητώς τους «ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ & ΣΥΝΕΔΡΙΟ», καθώς και τις παρούσες «Πληροφορίες & Ειδικούς Όρους», τα οποία έχετε μελετήσει προσεκτικά, προ της δηλώσεως συμμετοχής σας. Εάν εκπροσωπείτε την οικογένεια ή/και την ομάδα σας, έχετε την υποχρέωση να ενημερώσετε όλους τους εκπροσωπούμενους από εσάς συνταξιδιώτες σας για τις παρούσες «Πληροφορίες και Ειδικούς Όρους», καθώς και τους Γενικούς Όρους συμμετοχής.


Ημερομηνία δημοσίευσης & τελευταίας ενημέρωσης:  19 Μαρτίου 2014


Βαθμός Δυσκολίας: 1

Ένα νησί που θυμίζει δάκρυ, νότια της Ινδίας, η Κεϋλάνη, ήταν από τους πλέον σημαντικούς εμπορικούς σταθμούς μεταξύ Δύσης και Ανατολής, παίζοντας σημαντικό ρόλο και στον πανάρχαιο Δρόμο του Μεταξιού. Οι ατελείωτες παραλίες της που βρέχονται από τα κύματα του Ινδικού, οι αρχαίες πόλεις Anuradhapura, Polonnaruwa και Sigiriya, τα τρία διαμάντια του στέμματος, οι αρχαίοι Βουδιστικοί πολιτισμοί και τα πολύχρωμα τροπικά παζάρια, η συναρπαστική ενδοχώρα με τις ατέλειωτες φυτείες τσαγιών και την πανέμορφη φύση και οι πάντα χαμογελαστοί και φιλικοί της κάτοικοι, συνθέτουν έναν ανερχόμενο εξωτικό προορισμό με ιδιαίτερη ιστορία που μαγεύει τους ταξιδιώτες.

Είναι το μέρος όπου, σύμφωνα με τις δοξασίες, διαδραματίζεται η Ramayana, το επικό σανσκριτικό ινδουιστικό ποίημα, που ακόμη και σήμερα μπορεί κανείς να ακολουθήσει μέσα σε βουνά, ναούς χαμένους στη ζούγκλα και θερμές πηγές. Η πρωτεύουσα Colombo είναι μια μεγαλούπολη που δεν παρουσιάζει ιδιαίτερο τουριστικό ενδιαφέρον. Το αποικιοκρατικό οχυρό του Galle, όπου θαρρείς ότι ο χρόνος είχε σταματήσει, ο boho-chic αέρας, οι παραδοσιακές πολύχρωμες ψαρόβαρκες, τα μοναστήρια και οι μοναχοί, οι φυτείες τσαγιού και κανέλας και οι ψιλόλιγνοι κοκοφοίνικες που νωχελικά σέρνονται στη μαλακιά σαν πούδρα άμμο συνθέτουν ένα τοπίο απλά ονειρικό!

Τα πιο διάσημα ζαφείρια του κόσμου κατάγονται από τη Σρι Λάνκα, όπως και δεκάδες άλλοι πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι. Οι ελέφαντες είναι πιο πολυπληθείς από τις γάτες, ενώ στο εθνικό πάρκο της Yala μπορεί μέσα στις φυλλωσιές να διακρίνετε ακόμη και λεοπαρδάλεις. Είναι από τα πιο γνωστά παγκοσμίως κέντρα βουδισμού και διαλογισμού, και η ayurveda που πρωτοέφτασε στη χώρα τον 6ο αιώνα π.Χ. έχει πλέον εξελιχθεί σε εθνική ιατρική.


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ
& ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ
...

• ... το ταξίδι αυτό έχει πολλούς αρχαιολογικούς χώρους, κάποιοι από τους οποίους απαιτούν πεζοπορία μέσα σε ερείπια
• ... διαδρομές σε ωραιότατα τοπία
• ... κάποιες διαδρομές είναι μεγάλες
• ... σχετικά κακοί δρόμοι
• ... παλιές και σύγχρονες πόλεις και πολύ φολκλόρ
• ... αξιοθέατα κυρίως σχετικά με τον Βουδισμό και πολλά φυσικά μνημεία
• ... κάποιες διανυκτερεύσεις γίνονται κοντά σε αρχαίες τοποθεσίες
• ... καλά ξενοδοχεία και γεύματα
• ... τροπικό και υγρό κλίμα.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση και λεπτομερή ενημέρωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το γραφείο μας στο τηλ. 210 8228950 (κα. Σκεύη Νικολάκη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ ΣΙΚΕΛΙΑ »
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prev Next
7η Επιστημονική Ημερίδα Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα

7η Επιστημονική Ημερίδα Σύγχρονα Παιδιατ…

Κατεβάστε το πρόγραμμα της 7ης Επιστημονικής Ημερίδας "Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα" , Σάββατο 31 Μαρτίου 2018, Αίγλη.

EAP 2017 Congress and MasterCourse

EAP 2017 Congress and MasterCourse

Η FirstEvent σας προσκαλεί στο EAP CONGRESS 2017, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 12 και 15 Οκτωβρίου 2017 στην Ljubliana της Σλοβενίας.

17ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

17ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

Υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

The 3rd International Neonatology Association Conference

The 3rd International Neonatology Associ…

Η FirstEvent σας προσκαλεί στο The 3rd International Neonatology Association Conference που θα λάβει χώρα μεταξύ 7 και 9 Ιουλίου 2017 στο Lyon της Γαλλίας.

12η Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής

12η Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακα…

Η FirstEvent σας προσκαλεί στην ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής, 22-24/09/2017 στο Ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos στο Βόλο.

12η Συνάντηση Ελληνικής Εταιρείας για την Κοιλιοκάκη

12η Συνάντηση Ελληνικής Εταιρείας για τη…

Αναμένονται ακριβείς ημερομηνίες

Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής

Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ακαδημί…

Η FirstEvent σας προσκαλεί στην ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2017 στο Ξενοδοχείο Filoxenia της Καλαμάτας.

6η Επιστημονική Ημερίδα Ιασώ Παίδων

6η Επιστημονική Ημερίδα Ιασώ Παίδων

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της 6ης Επιστημονικής ημερίδας "ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ", η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, στις 29 Απριλίου 2017.

2017 Meeting of the European Society for Immunodeficiencies

2017 Meeting of the European Society for…

Σας προσκαλούμε στο 2017 Meeting of the European Society for Immunodeficiencies, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Εδιμβούργο της Σκοτίας μεταξύ 11 και 14 Σεπτεμβρίου 2017.

21st International Conference on Prenatal Diagnosis and Therapy

21st International Conference on Prenata…

Το 21ο συνέδριο του ISPD θα φέρει σε επαφή τεχνικούς προγεννητικής και γενετιστές από όλο τον κόσμο, στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, μεταξύ 9 και 12 Ιουλίου 2017.

13th World Congress of Perinatal Medicine

13th World Congress of Perinatal Medicin…

Είναι τιμή και χαρά να σας καλωσορίσουμε στο 13ο Παγκόσμιο Συνέδριο Περιγεννητικής Ιατρικής (13th World Congress of Perinatal Medicine), η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 26 και 29 Οκτωβρίου, 2017 στο...

ESPGHAN 50th Annual Meeting

ESPGHAN 50th Annual Meeting

Λάβετε μέρος στην 50η ετήσια συνάντηση του European Society for Paedriatic Gastronentology, Hepatology and Nutrition (ESPGHAN), που θα πραγματοποιηθεί στην Πράγα της Τσεχίας μεταξύ 10 και 13 Μαϊου 2017.

10th International Meeting of Pediatric Endocrinology

10th International Meeting of Pediatric …

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο 10ο Διεθνές Συνέδριο Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας (10th International Meeting of Pediatric Endocrinology), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον 14-17 Σεπτεμβρίου 2017.

10th World Congress of the World Society for Pediatric Infectious Diseases

10th World Congress of the World Society…

Λάβετε μέρος στο 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Παιδιατρικών και Λοιμωδών Νοσημάτων (10th World Congress of the World Society for Pediatric Infectious Diseases), μαζί με πανω από 1,500 εξειδικευμένους παιδίατρους από όλο...

27th European Congress of Clinical Microbiology and Infectious Diseases

27th European Congress of Clinical Micro…

Σας προσκαλούμε στο 27ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Κλινικής Μικροβιολογίας και Λοιμωδών Νοσημάτων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη, Αυστρία, από τις 22 έως 25 Απριλίου 2017.

26th EADV Congress

26th EADV Congress

Το 26ο συνέδριο του European Academy of Dermatology and Venereology (EADV), θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 13 και 17 Σεπτεμβρίου 2017, στη Γενεύη της Ελβετίας.

30th ESICM Annual Congress

30th ESICM Annual Congress

Το European Society of Intensive Care Medicine (ESICM) αποτελεί μια ένωση μεμονωμένων ατόμων που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1982 στην Γενεύη της Ελβετίας και είναι μια διεθνής, μη-κερδοσκοπική οργάνωση.

28th Annual Meeting of the European Society of Paediatric and Neonatal Intensive Care

28th Annual Meeting of the European Soci…

Η 28η ετήσια συνάντηση του European Society of Paediatric and Neonatal Intensive Care (ESPNIC 2017), αποτελεί ένα φόρουμ με επιροή και αφορά συναδέλφους από όλο τον κόσμο.

8th Europediatrics Congress in Bucharest

8th Europediatrics Congress in Bucharest

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο 8ο Europaediatrics Congress, την κορυφαία εκδήλωση του European Paediatric Association και του Union of National European Paediatric Societies and Associations (EPA-UNEPSA).

11η Ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής

11η Ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελ…

H 11η Ετήσια Επιστημονική Συνάντηση της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου εως και την Κυριακή 02 Οκτωβρίου 2016 στο ξενοδοχείο «Valis Resort», στην πόλη του...

16ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

16ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

Αμφιθέατρο Χωρεμείου Ερευνητικού Εργαστηρίου Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».

9th World Congress of Perinatal Medicine

9th World Congress of Perinatal Medicine

The 9th World Congress of Perinatal Medicine in Developing Countries, 4-7/5/2016, Asuncion, Paraguay

IPEG's 25th Annual Congress for Endosurgery in Children

IPEG's 25th Annual Congress for Endosurg…

IPEG's 25th Annual Congress for Endosurgery in Children, 24-28/5/2016, Fukuoka, Japan International Pediatric Endoscopy Group 25th Annual Congress

6th Congress of the European Academy of Paediatric Societies

6th Congress of the European Academy of …

6th Congress of the European Academy of Paediatric Societies ( EAPS 2016 ), 21-25/10/2016, Geneva, Switzerland

EASD Annual Meeting | 12-16/09/2016 | Munich

EASD Annual Meeting | 12-16/09/2016 | Mu…

EASD Annual Meeting, 12-16/09/2016, Munich, Germany

55th Annual ESPE Meeting | 10-12/09/2016 | Paris

55th Annual ESPE Meeting | 10-12/09/2016…

55th Annual ESPE Meeting, 10-12/09/2016, Paris , France

28th International Pediatric Congress | 17-22/08/2016 | Vancouver

28th International Pediatric Congress | …

Το 28ο Παγκόσμιο παιδιατρικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί εφέτος τον Αύγουστο στο Βανκούβερ του Καναδά. Η Firstevent LTD εχει φροντίσει να εξασφαλίσει δωμάτια για όσους παιδίατρους θελήσουν να το παρακολουθήσουν.

European Congress of Perinatal Medicine (ECPM) | 15-18/06/2016 | Maastricht

European Congress of Perinatal Medicine …

European Congress of Perinatal Medicine (ECPM), 15-18/06/2016 , Maastricht, the Netherlands

European Academy of Allergy and Clinical Immunology | 11-15/06/2016 | Vienna - Austria

European Academy of Allergy and Clinical…

European Academy of Allergy and Clinical Immunology ( EACCI 2016 ) , 35th Annual Congress 2016, 11-15/06/2016, Vienna, Austria.

34th Annual Meeting (ESPID 2016) | 10-14/05/2016 | Brighton-UK

34th Annual Meeting (ESPID 2016) | 10-14…

34th Annual Meeting (ESPID 2016) , 10-14/05/2016 , Brighton, United Kingdom.