• OFFICIAL ORGANIZER
7th Europeadiatrics Congress: 13-16 May 2015, Φλωρεντία

7th Europeadiatrics Congress: 13-16 May 2015, Φλωρεντία

H περίφηµη Φλωρεντία αποτελεί, µαζί µε τη Σιένα και το Σαν Τζιµινιάνο, την αγαπηµένη «Ιερή Τριάδα» των επισκεπτών. Χτισμένη στις όχθες του ποταμού Άρνου, ανάμεσα σε χαμηλούς λόφους με αμπέλια, ελαιώνες, κυπαρίσσια και πεύκα, στην καρδιά της γοητευτικής φύσης της Τοσκάνης, η Φλωρεντία είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου.


 

ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙAKΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

EUROPEDIATRICS 7

1. ΠροορισμOς:
Φλωρεντία, Ιταλία

2. ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ:
Αεροπορικές μετακινήσεις:  Οικονομική Θέση
alitalia logo

Πτήση

Ημερομηνία
Αναχώρησης

Ώρα
Αναχώρησης

Πόλη
Αναχώρησης

Ημερομηνία
Άφιξης
Ώρα
Άφιξης
Πόλη
Άφιξης
AZ0719 14 ΜΑΪΟΥ 2015 12:40 ΑΘΗΝΑ 14 ΜΑΪΟΥ 2015 13:45 ΡΩΜΗ
AZ1677 14 ΜΑΪΟΥ 2015 14:35 ΡΩΜΗ 14 ΜΑΪΟΥ 2015 15:35 ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ
AZ1678 17 ΜΑΪΟΥ 2015 12:05 ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ 17 ΜΑΪΟΥ 2015 13:00 ΡΩΜΗ
AZ0718 17 ΜΑΪΟΥ 2015 14:50 ΡΩΜΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2015 17:55 ΑΘΗΝΑ

3. ΔΙΑΜΟΝΗ:
ΠόληΦλωρεντία
Ξενοδοχείο:   ambasciatori hotel

Κατηγορία:             4 αστέρων (σύμφωνα με τη νομοθεσία του κράτους υποδοχής)
Επίπεδο ΑνέσεωνΓια περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου
.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΦ & του ΣΦΕΕ, τα ξενοδοχεία διαμονής στα συνέδρια του εξωτερικού ανήκουν στην κατηγορία 4**** των ξενοδοχείων πόλεων (city hotels), και όχι απαραίτητα σε μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες.
Λόγω συνεδρίου και μεγάλης ζήτησης καταλύματος τα ξενοδοχεία μπορεί να απέχουν από το κέντρο της πόλης και από το συνεδριακό κέντρο.

4. ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ:

Fortezza da Basso

fortessa

Το συνεδριακό και εκθεσιακό κέντρο βρίσκεται μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Santa Maria Novella και 1 χλμ. από τον καθεδρικό ναό Duomo, είναι δε, εύκολα προσβάσιμο με  το λεωφορείο ή με το σύγχρονο τραμ.
Επιπλέον, βρίσκεται μόλις 5 χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο Amerigo Vespucci.

Η εγγραφή στο επιστημονικό πρόγραμμα ΔΕΝ περιλαμβάνεται.
Για την εγγραφή στο επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου, παρακαλούμε ανατρέξτε στην ιστοσελίδα του συνεδρίου.

Ενδεικτικές Πληροφορίες Εγγραφής:

EUROPEDIATRICS REGISTRATION

Επιπλέον Χρεώσεις εγγραφών:
• 22% ΦΠΑ σε όλες τις εγγραφές βάση των κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης
• Κάθε εγγραφή επιβαρύνεται με Διαχειριστικά & Εμβαστικά Έξοδα (€ 45,00).

5.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:
Πέμπτη, 14 Μαΐου

♦ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και αναχώρηση για τη Φλωρεντία με ενδιάμεση ανταπόκριση.
♦ Άφιξη στη Φλωρεντία και μεταφορά στο ξενοδοχείο.
♦ Τακτοποίηση στα δωμάτια.
♦ Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο.
♦ Διανυκτέρευση.
Παρασκευή, 15 Μαΐου

♦ Πρωινό στο ξενοδοχείο.
♦ Πρωινή ξενάγηση (πεζή) στη Φλωρεντία.
♦ Παρακολούθηση Συνεδρίου.
♦ Διανυκτέρευση.
Σάββατο, 16 Μαΐου
♦ Πρωινό στο ξενοδοχείο.
♦ Αναχώρηση οδικώς για εκδρομή στη Σιένα και το Σαν Τζιμινιάνο.
♦ Παρακολούθηση Συνεδρίου.
♦ Διανυκτέρευση.
Κυριακή, 17 Μαΐου
♦ Πρωινό στο ξενοδοχείο.
♦ Check out από το ξενοδοχείο και αναχώρηση για το αεροδρόμιο.
♦ Πτήση επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεση ανταπόκριση.

6. ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΚΕΤΟΥ:
... ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ:  1.395 + € 205 Φόροι Αεροδρομίων/Επίναυλος καυσίμων (το κόστος των φόρων αεροδρομίων & του επίναυλου καυσίμων είναι ενδεικτικό και οριστικοποιείται 15 ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης).  Το δίκλινο ισχύει για χρήση μονόκλινου.
... ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕΛΟΣ:
€ 490 + €205 Φόροι Αεροδρομίων/Επίναυλος καυσίμων (το κόστος των φόρων αεροδρομίων & του επίναυλου καυσίμων είναι ενδεικτικό και οριστικοποιείται 15 ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης).

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ η εγγραφή στο επιστημονικό πρόγραμμα

7. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Δηλώσεις Συμμετοχών με προκαταβολή 50% μέχρι τις 10 Μαρτίου 2015 και με την προυπόθεση ότι θα υπάρχει ακόμη διαθεσιμότητα αεροπορικών εισιτηρίων & δωματίων.
Η συμμετοχή σας είναι εξασφαλισμένη & έγκυρη μόνο με την αντίστοιχη προκαταβολή.

Υπάρχει δυνατότητα τμηματικής καταβολής του ποσού συμμετοχής είτε με ιδία κατάθεση είτε μέσω πολλαπλών επιμέρους καλύψεων για λογαριασμό σας.
Παράδειγμα:
Α’ προκαταβολή/κάλυψη (απ΄ευθείας κατάθεση στη τράπεζα ή γραπτή εντολή που θα λάβουμε για λογαριασμό σας)
Β’ προκαταβολή/κάλυψη ( -//-  -//-  -//- )
Γ’ προκαταβολή/κάλυψη ( -//-  -//-  -//- )
Δ’ προκαταβολή/κάλυψη ( -//-  -//-  -//- ), κ.ο.κ.

8. ΠεριλαμβΑνονται:
• Εισιτήριο οικονομικής θέσης στις πραναφερόμενες αεροπορικές μετακινήσεις

• Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων που ισχύουν στις 10 Μαρτίου 2015
• 4ημέρες/3διανυκτερεύσεις στο ως ανωτέρω αναφερόμενο ξενοδοχείο
• Πρωϊνό καθημερινά
• Δημοτικός φόρος διαμονής
• Μεταφορές προς/από το αεροδρόμιο εξωτερικού
• Συνοδός / Αρχηγός FIRSTEVENT
• 1  Δείπνο σύμφωνα με το πρόγραμμα
• Ξεναγήσεις & επισκέψεις σε μνημεία σύμφωνα με το πρόγραμμα (το μεγαλύτερο μέρος των ξεναγήσεων/επισκέψεων γίνεται  πεζή)
• Τοπικός αγγλόφωνος ξεναγός
• Έντυπο Ενημερωτικό Υλικό
• Τηλεφωνική επικοινωνία / αναλυτική ενημέρωση συμμετεχόντων
• Ασφάλεια επαγγελματικής αστικής ευθύνης
• Φ.Π.Α.
(Πληροφορίες για το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου του αντιπροσώπου-Αρχηγού της FIRSTEVENT θα γνωστοποιηθούν επτά (7), περίπου, ημέρες πριν από την αναχώρηση)

 Ελάχιστη συμμετοχή για την πραγματοποίηση της οργανωμένης αποστολής:  15 άτομα

9. ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ:
•  Παρακαλούμε ελέγξτε τα ταξιδιωτικά έγγραφά σας και την εγκυρότητά τους για τη συμμετοχή σας στη συγκεκριμμένη οργανωμένη αποστολή.
•  Ειδικά για τα events σε χώρες εντός συνθήκης Schengen είναι απαραίτητο να ταξιδεύετε με τη νέου τύπου ταυτότητα (στοιχεία στα Ελληνικά/Λατινικά) ή με το διαβατήριό σας που πρέπει να είναι νέου τύπου και να έχει ισχύ τουλάχιστον κατά +6 μήνες από την ημερομηνία εισόδου στη χώρα διεξαγωγής του event.

10. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ:
Περισσότερες Πληροφορίες:
WHO
11. ΑΣΦΑΛΙΣΗ:
Η FIRSTEVENT έχει συνάψει Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης για κάθε Οργανωμένο Ταξίδι που διοργανώνει, για περιπτώσεις τυχόν ευθυνών έναντι των πελατών της, που προκύπτουν από τη μη ή την πλημμελή εκτέλεση του Οργανωμένου Ταξιδιού. Επίσης, καλύπτει περίπτωση αφερεγγυότητας ή πτώχευσης, υποχρέωση επιστροφής καταβληθέντων, καθώς και επαναπατρισμό των πελατών της. Υπάρχει δυνατότητα προαιρετικής σύναψης ασφαλιστικής συμβάσεως που θα καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας του ταξιδιώτη. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής μας.


Οι ανωτέρω πληροφορίες και ειδικοί όροι παρέχονται σύμφωνα με το Π.Δ. 339/1996 (ΦΕΚ Α΄/225/1996), όπως ισχύει. Δυνατότητα συμμετοχής στο παρόν ταξίδι έχετε εφόσον δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή σε αυτό, καταβάλλετε την αντίστοιχη προκαταβολή που αφορά σε αυτό και λάβετε το σχετικό παραστατικό ή απόδειξη είσπραξης από τη FIRSTEVENT. Η πληρωμή της προκαταβολής (ή ολόκληρου του ποσού) γίνεται τοις μετρητοίς, μέσω πιστωτικής κάρτας ή με έμβασμα προς τη FIRSTEVENT. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε όπως αποστείλετε αντίγραφο του εμβάσματος, μαζί με τα στοιχεία των ταξιδιωτών και το ταξίδι συμμετοχής τους, στα γραφεία μας. Με την λήψη του σχετικού στοιχείου (παραστατικό ή απόδειξη) συμμετοχής συνομολογείτε και αποδέχεστε ρητώς τους «ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ & ΣΥΝΕΔΡΙΟ», καθώς και τις παρούσες «Πληροφορίες & Ειδικούς Όρους», τα οποία έχετε μελετήσει προσεκτικά, προ της δηλώσεως συμμετοχής σας. Εάν εκπροσωπείτε την οικογένεια ή/και την ομάδα σας, έχετε την υποχρέωση να ενημερώσετε όλους τους εκπροσωπούμενους από εσάς συνταξιδιώτες σας για τις παρούσες «Πληροφορίες και Ειδικούς Όρους», καθώς και τους Γενικούς Όρους συμμετοχής.

Τελευταία Ενημέρωση: 9 Φεβρουαρίου 2015
Λίγα λόγια για την επαρχία της Τοσκάνης και τη Φλωρεντία ...

 

Τοσκάνη

Η επαρχία της Τοσκάνης (έκτασης 23.000 τ.χλµ.) εντοπίζεται στο βορειοδυτικό τµήµα της ιταλικής «µπότας», όπου ανατολικά της υψώνονται τα Απέννινα όρη και δυτικά βρέχεται από τις θάλασσες: Tyrrhenian και Ligurian. Πρωτεύουσά της, είναι η περίφηµη Φλωρεντία που, µαζί µε τη Σιένα και το Σαν Τζιµινιάνο, αποτελούν την αγαπηµένη «Ιερή Τριάδα» των επισκεπτών. Η Τοσκάνη, κληρονόµος γη των θρυλικών Ετρούσκων, αποτελεί τη γενέτειρα σηµαντικών προσωπικοτήτων της Αναγέννησης, µε προεξάρχοντες τους Botticelli και Michelangelo. Σήµερα, η παράδοση της Ιστορίας αναγνωρίζει το αποτύπωµά της στις εναλλακτικές µορφές αγροτουριστικής ανάπτυξης, ενώ εκτινάσσει τη δηµοφιλία της περιοχής στα ύψη, χάρη στα έξι Μνηµεία Παγκόσµιας Πολιτιστικής Κληρονοµιάς της Unesco (το ιστορικό κέντρο της Φλωρεντίας, της Σιένα, του Σαν Τζιµινιάνο, της Πιέντσα, ο καθεδρικός ναός της Πίζας, η περιοχή Val d'Orcia) και τις 120 προστατευµένες περιοχές φυσικού κάλλους.


Φλωρεντία

Χτισμένη στις όχθες του ποταμού Αρνου, ανάμεσα σε χαμηλούς λόφους με αμπέλια, ελαιώνες, κυπαρίσσια και πεύκα, στην καρδιά της γοητευτικής φύσης της Τοσκάνης, η Φλωρεντία είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου. Πουθενά αλλού τόσο πολλή ομορφιά: κτίρια, ανάκτορα, εκκλησίες, μουσεία, ακαδημίες, μοναστήρια, άλλα μνημεία και υπέροχη φύση, όλα συγκεντρωμένα σε λίγα τετραγωνικά χιλιόμετρα. Είναι η πόλη στην οποία συνέβη η μεγάλη μετάβαση από τον Μεσαίωνα στην Αναγέννηση. Πατρίδα του Μιχαήλ Αγγελου, του Δάντη, των Μεδίκων και του Μακιαβέλι. Πόλη-μάρτυρας του μεγαλείου όλης αυτής της εποχής. Είναι μια πόλη που, αν και ανήκει στην Ιταλία, εξακολουθεί να έχει την ιδιαιτερότητα της πόλης-κράτους (μην ξεχνάμε ότι η Ιταλία ενοποιήθηκε τον προηγούμενο αιώνα). Είναι πόλη-μουσείο, αλλά ζωντανό μουσείο, όπου το παρελθόν βρίσκεται σε καθημερινό διάλογο με το σήμερα. Είναι η πόλη όπου εμείς οι Ελληνες θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι Ευρωπαίοι παρέλαβαν το νήμα της ανθρώπινης σκέψης και της καλλιτεχνικής δημιουργίας από το σημείο που το αφήσαμε εμείς. Ιδεολόγημα ή πραγματικότητα, εξακολουθεί να αποτελεί μια πόλη πολύ σημαντική για εμάς, που αξίζει να τη δούμε.

 

Σιένα
Εξαιρετική µικρογραφία µεσαιωνικής πόλης, µε την αµφιθεατρική Piazza del Campo να κλέβει την παράσταση. Εδώ πραγµατοποιείται τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, η πιο εντυπωσιακή αναπαράσταση ιπποδροµιών µεταξύ των 17 κοντράντων (γειτονιές) της πόλης, το θρυλικό Palio. Αδιαµφισβήτητα αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγµα του campanilismo, όρου που χρησιµοποιείται για τους Ιταλούς που είναι αφοσιωµένοι στις ρίζες και τις κοινότητές τους τόσο, που δεν βλέπουν παραπέρα από το κωδωνοστάσιο του χωριού τους (campanile)! Παντού υπάρχουν κτίρια που μετρούν εκατοντάδες χρόνια ζωής και αναπόφευκτα σας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο, σε μία από τις πλέον αμφιλεγόμενες περιόδους της παγκόσμιας ιστορίας, το Μεσαίωνα. Ως γνήσια ιταλική πόλη, έχει το δικό της Duomo (Μητρόπολη), τη Santa Maria Maggiore, ένα περίεργο κράμα γοτθικού και αναγεννησιακού ρυθμού. Μπορεί, βέβαια, αντικρίζοντας την πρόσοψη του ναού, να μην αντιληφθείτε αμέσως το μέγεθός του, ωστόσο άλλες οπτικές γωνίες, καθώς και το εσωτερικό, αναδεικνύουν το μεγαλείο του.

 

Σαν Τζιμινιάνο
Το γραφικό χωριό, χτισμένο πάνω σε λόφο με καταπληκτική θέα στη γεμάτη αμπελώνες και κυπαρίσσια κοιλάδα Elsa, είναι ο κυριότερος οινικός εκπρόσωπος της επαρχίας. Μοιάζει σαν να φτιάχτηκε με σκοπό να «αιχμαλωτίζει» τους επισκέπτες, καθώς είναι εξ ολοκλήρου περικυκλωμένο από τα τείχη ενός κάστρου. Η ρομαντική ατμόσφαιρα και το άρωμα Μεσαίωνα που εξακολουθεί να υπάρχει εδώ, είναι βασικοί λόγοι για τους οποίους στην περιοχή βρίσκονται τα εξοχικά σπίτια των πλουσιότερων οικογενειών της Ιταλίας και όχι μόνο. Αποκαλείται και «Μανχάταν του Μεσαίωνα», επειδή οι 14 πέτρινοι πύργοι του υψώνονται σαν πρωτόγονοι ουρανοξύστες πάνω από τα σπίτια, συμβολίζοντας την αλλοτινή δύναμη και την οικονομική ευημερία των οικογενειών εκείνης της εποχής. Στα στενά και στις πλατείες του θα συναντήσετε πανέμορφα μαγαζάκια με είδη λαϊκής τέχνης, εστιατόρια και καφέ, τα σαββατοκύριακα ντόπιοι μάστορες και καλλιτέχνες επιδεικνύουν τα έργα τους, ενώ δεν αποκλείεται να πετύχετε και κάποια μικρή μπάντα σε υπαίθρια συναυλία. Από τις πολεμίστρες των πύργων του μπορείτε να θαυμάσετε τους απέραντους αμπελώνες και τους ελαιώνες στις πεδιάδες της Τοσκάνης.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prev Next
Χριστούγεννα στη Σμύρνη με τον επίσημο συνεργάτη μας στην Τουρκία

Χριστούγεννα στη Σμύρνη με τον επίσημο σ…

Χριστούγεννα στη Σμύρνη με τον επίσημο συνεργάτη μας στην Τουρκία …

Azamara Club Cruises 2017

Azamara Club Cruises 2017

Κατεβάστε το πλήρες πρόγραμμα Azamara Club Cruises 2017 σε μορφή pdf

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΥΡΩΝ, ΜΥΡΑ – ΑΤΤΑΛΕΙΑ

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΥΡΩΝ, ΜΥ…

FIRSTEVENTGROUP | 03-07 Δεκεμβρίου 2016 | Θεία Λειτουργία Αγίου Νικολάου Μυρών | Μύρα-Αττάλεια

Καππαδοκία | 6μερη Αεροπορική Εκδρομή | 16-21 Ιουνίου 2016

Καππαδοκία | 6μερη Αεροπορική Εκδρομή | …

Η Firstevent LTD προγραμματίζει 6ήμερη εκδρομή στην Καππαδοκία, με κορυφαίο ελληνόφωνο ξεναγό. Από την κοιλάδα του Κοράματος, στις νεραϊδοκαμινάδες και από την Καισάρεια στην Μαλακοπή.

3μερο Προσκύνημα στη Βορειοδυτική Χίο

3μερο Προσκύνημα στη Βορειοδυτική Χίο

Η Χίος έλαβε – δικαίως – την ονομασία «Αγιονήσι του Αιγαίου» από το πλήθος μαρτύρων της Ορθοδόξου πίστεως που κατάγονται ή μόνασαν στο νησί. Σε διάστημα τριών ημερών θα περιηγηθούμε...

Activities and Sport Gateway

Activities and Sport Gateway

Ανακαλύψτε τον κόσμο των δραστηριοτήτων & του αθλητισμού στην Ελλάδα, μέσα από το portal Activities Sports Gateway. Το Activities Sports Gateway αποτελεί επίσημο συνεργάτη της FirstEvent. Δείτε περισσότερα

ΣΜΥΡΝΗ - 5ΗΜΕΡΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΜΥΡΝΗ - 5ΗΜΕΡΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Εκδρομές, εξορμήσεις και περιηγήσεις στη Σμύρνη, την Έφεσσο, τον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο, τον Κιρκιντζέ, τις Σάρδεις, την Αφροδισιάδα, την Αρχαία Πριήνη, τη Μίλητο τα Δίδυμα, και το Κορδελιό.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ

H αέναη κίνηση του Βοσπόρου· το ασύλληπτο μέγεθος της Αγιά-Σοφιάς· το υποβλητικό ημίφως του Υδραγωγείου του Ιουστινιανού. Ενα φλιτζάνι καυτό τσάι με μέντα - σύντομο διάλειμμα από την περιπλάνηση στον...

FIRSTEVENT İLE YUNANISTAN 'DA KIŞIYE VE GRUPLARA ÖZEL TURLAR

FIRSTEVENT İLE YUNANISTAN 'DA KIŞIYE VE …

Proposals for Tourists from Turkey

Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ & ΝΗΣΙΑ ΚΟΥΚ

Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ & ΝΗΣΙΑ ΚΟΥΚ

Οι θάλασσες του Νότου: Ανοιχτοί ορίζοντες, απεραντοσύνη, και μαγικά νησιά. Το παραδεισένιο αρχιπέλαγος Κουκ, είναι ο τελικός προορισμός του ταξιδιού αυτού. Οι ιστορίες των πειρατών, των ιθαγενών, οι μαγευτικές παραλίες...

UNANİSTAN’DA KAYAK TATİLİ

UNANİSTAN’DA KAYAK TATİLİ

2 kişilik paket fiyat 295 € / 2 kişilik paket fiyat 395 €

ΑΙΘΙΟΠΙΑ & ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟY ΟΜΟ

ΑΙΘΙΟΠΙΑ & ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟY ΟΜΟ

Μνημεία ανέγγιχτα από τη φθορά του χρόνου, αρχέγονοι τρόποι διαβίωσης, βαθιά θρησκευτικότητα, συγκλονιστικά τοπία, πανάρχαιοι μύθοι και δοξασίες, αθώες ψυχές, έντονα συναισθήματα... Η βιβλική Αιθιοπία, όπου πιθανότατα περπάτησε ο πρώτος...

ΠΕΡΣΙΑ

ΠΕΡΣΙΑ

Περσία· μια απέραντη, συναρπαστική χώρα με άγρια ομορφιά, που είδε το πέρασμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Τζένγκις Χαν, του Ταμερλάνου. Η δόξα της Περσέπολης, τα εξαίσια τζαμιά του Ισφαχάν με...

ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ (ΚΕΫΛΑΝΗ)

ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ (ΚΕΫΛΑΝΗ)

Ένα νησί που θυμίζει δάκρυ, νότια της Ινδίας, η Κεϋλάνη, ήταν από τους πλέον σημαντικούς εμπορικούς σταθμούς μεταξύ Δύσης και Ανατολής, παίζοντας σημαντικό ρόλο και στον πανάρχαιο Δρόμο του Μεταξιού...

FIRSTEVENT İLE YUNANISTAN 'DA KIŞIYE VE GRUPLARA ÖZEL TURLAR

FIRSTEVENT İLE YUNANISTAN 'DA KIŞIYE VE …

Proposals for Tourists from Turkey

congresses 2015

congresses 2015

     

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το γραφικό και παραθαλάσσιο Πορτοχέλι είναι χτισμένο σε ένα φυσικό λιμάνι, στις νότιες ακτές του Νομού Αργολίδας της Πελοποννήσου, απέναντι από τις Σπέτσες. Το Πορτοχέλι, με την αρχαία πολιτεία ...

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Λένε ότι η Σαμοθράκη είναι παράξενο νησί, ιδιαίτερο, μυστηριώδες. Και ότι όποιος πηγαίνει εκεί βιώνει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, το μυστήριό της ...  

ΣΙΚΕΛΙΑ

ΣΙΚΕΛΙΑ

Kάτω από τη σκιά του ηφαιστείου της Αίτνας, έχετε τόσα πολλά να δείτε, να γευτείτε, να μυρίσετε, να ονειρευτείτε ...  

ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ...

ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ...

Κόρες του Άτλαντα και της Πλειώνης, οι Πλειάδες γεννήθηκαν στα μαγευτικά βουνά της Ζήρειας. Σύμφωνα με το μύθο ο Ωρίωνας τις ερωτεύτηκε παράφορα και θέλησε να τις απαγάγει. Οι επτά...

ΚΕΥΛΑΝΗ

ΚΕΥΛΑΝΗ

Ένα νησί που θυμίζει δάκρυ, νότια της Ινδίας, η Κεϋλάνη, ήταν από τους πλέον σημαντικούς εμπορικούς σταθμούς μεταξύ Δύσης και Ανατολής, παίζοντας σημαντικό ρόλο και στον πανάρχαιο Δρόμο του Μεταξιού...

ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ

ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ

Με χάρτη τους στίχους του Πέρση ποιητή Ομάρ Καγιάμ και πυξίδα τα μεταξένια εμπορικά καραβάνια της ερήμου, ταξιδέψτε στο Ουζμπεκιστάν και ανακαλύψτε την σημαντικότερη χώρα της μυστηριακής Κεντρικής Ασίας που...

ΠΕΡΟΥ, ΑΝΔΕΙΣ ΚΑΙ ΖΟΥΓΚΛΕΣ ΑΜΑΖΟΝΙΑΣ

ΠΕΡΟΥ, ΑΝΔΕΙΣ ΚΑΙ ΖΟΥΓΚΛΕΣ ΑΜΑΖΟΝΙΑΣ

Η αυτοκρατορία και ο πολιτισμός των Ίνκας, η μυθική πόλη Μάτσου Πίτσου, οι Περουβιανές Άνδεις και τα τραγούδια τους είναι η εικόνα που έχουμε όλοι για τη τρίτη σε μέγεθος...

ΑΙΘΙΟΠΙΑ

ΑΙΘΙΟΠΙΑ

Μνημεία ανέγγιχτα από τη φθορά του χρόνου, αρχέγονοι τρόποι διαβίωσης, βαθιά θρησκευτικότητα, συγκλονιστικά τοπία, πανάρχαιοι μύθοι και δοξασίες, αθώες ψυχές, έντονα συναισθήματα... Η βιβλική Αιθιοπία, όπου πιθανότατα περπάτησε ο πρώτος...

ΠΕΡΣΙΑ

ΠΕΡΣΙΑ

Περσία· μια απέραντη, συναρπαστική χώρα με άγρια ομορφιά, που είδε το πέρασμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Τζένγκις Χαν, του Ταμερλάνου. Η δόξα της Περσέπολης, τα εξαίσια τζαμιά του Ισφαχάν με...

ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΟΜΑΝ

ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΟΜΑΝ

Ένα μοναδικό ταξίδι στην πιο άγνωστη Αραβική χώρα. Μακρυά από διενέξεις και πολέμους, το Ομάν είναι μια ειρηνική, φιλόξενη και άκρως ενδιαφέρουσα χώρα, με εκπληκτικά τοπία, που δεν έχουν καμία...

ΜΠΟΥΤΑΝ

ΜΠΟΥΤΑΝ

Ένα υπέροχο ταξίδι στο πιο δυσπρόσιτο και το πιο άγνωστο βασίλειο των Ιμαλαΐων: Χιονισμένα βουνά, απάτητες κορυφές, αιωνόβια δάση, Βουδιστικά μοναστήρια και πλούσια λαογραφία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του απρόσιτου...

ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ

ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ

Aκολουθώντας την πορεία του Mεγάλου Aλεξάνδρου, ο επισκέπτης θα ανακαλύψει έναν κόσμο τόσο κοντινό, αλλά και τόσο άγνωστο: Oι Aρχαίες Eλληνικές πόλεις και τα ναυάγια της Mεσογείου, τα εκπληκτικά μουσεία...

ΠΟΝΤΟΣ

ΠΟΝΤΟΣ

Το ταξίδι στον Πόντο, δεν είναι απλά ένα ταξίδι. Είναι ένα προσκύνημα και μία γνωριμία με έναν τόπο, που από την Αρχαιότητα μέχρι τους νεότερους χρόνους, κράτησε την Ελληνικότητα του...